Breaking News
24 Απριλίου 2017

24/04/2017
Κριός


Μια δραστήρια μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας, ενώ ο Ερμής, που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιό σας, σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο, η οποία βοηθά στο να γίνουν αυτές τις μέρες αρκετά εποικοδομητικές συζητήσεις. Μια όψη που βάζει σε τάξη το νου σας και σας κάνει να επικοινωνείτε πιο ώριμα και σωστά.

Ταύρος
 24/04/2017
Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σήμερα θετική όψη με τον Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες σάς βοηθά να κλείσετε με επιτυχία διάφορα θέματα, οικονομικά, γραφειοκρατικά ή άλλα. Πιθανόν να προσφέρει και μια ενίσχυση οικονομική, ενώ έρχονται παλιά χρωστούμενα. Επίσης βάζει σε τάξη το μέσα σας η όψη αυτή και έχετε καλύτερο ψυχολογικό έλεγχο.
Δίδυμοι
 24/04/2017
Δίδυμοι
Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες βοηθά να γίνουν θετικά βήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ είναι γενικά εποικοδομητική για τα σχέδιά σας. Φίλοι, γνωστοί, ο σύντροφος ή οι συνεργάτες είναι υποστηρικτικοί, ενώ η επικοινωνία με αυτούς γίνεται πολύ πιο ώριμα και προσγειωμένα.


Καρκίνος
 24/04/2017
Καρκίνος
Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σάς βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα με το κοινό, να κάνετε επιτυχημένες συζητήσεις κι επαφές, ενώ προσφέρει αίσθημα αναγνώρισης, μέσα βέβαια κι από δικές σας ώριμες κινήσεις. Τακτοποιείτε τη ζωή σας και οργανώνεστε αποτελεσματικά, ακόμα και σε θέματα υγείας/διατροφής.

Λέων
 24/04/2017
Λέων
Ωριμάζει την επικοινωνία και προσφέρει συγκέντρωση και διαύγεια νου η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες βοηθά θέματα σπουδών, νομικών κι επαφών με το εξωτερικό, αλλά και θέματα επιχειρηματικά. Επίσης κάνει την επικοινωνία στα ερωτικά και με τα παιδιά πιο σωστή. Μια εποικοδομητική και δημιουργική επιρροή.

Παρθένος
24/04/2017
Παρθένος
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, σας επιτρέπει αυτές τις μέρες να τακτοποιήσετε αποτελεσματικά διάφορα θέματα, κυρίως σπιτιού, οικογενειακά, ακινήτων, αλλά και οικονομικών, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, συντάξεων, ασφαλειών, κλπ. Παράλληλα, προσφέρει περισσότερη σταθερότητα ψυχολογική και καλύτερη και βαθύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας.

Ζυγός
 24/04/2017
Ζυγός
Επιτέλους περισσότερη ισορροπία και καλύτερη επικοινωνία στις σχέσεις και τις συνεργασίες αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που βοηθά επίσης να γίνουν και σοβαρές κι αξιόπιστες συζητήσεις κι επαφές. Εστιάζει το νου και βοηθά επίσης θέματα εξετάσεων και μελέτης. Αποτελεσματικές συναλλαγές και μετακινήσεις.
Σκορπιός
 24/04/2017
Σκορπιός
Καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη τριγώνου Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις και αξιόπιστες επαφές. Επίσης σάς βοηθά να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινή κι εργασιακή σας ζωή, ακόμα και τη διατροφή και υγεία σας. Στήριξη οικονομική και τακτοποίηση θεμάτων.


Τοξότης
 24/04/2017
Τοξότης
Άμεσα σας ευνοεί η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα με ακρίβεια, η οποία αυτές τις μέρες κάνει το νου σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε πιο ώριμο και σοβαρό, ενώ γίνεστε και πιο εποικοδομητικοί και δημιουργικοί. Μια όψη που ωριμάζει επίσης την επικοινωνία στα ερωτικά και με τα παιδιά, ενώ γίνονται σοβαρές και σωστές συζητήσεις.

Αιγόκερως
 24/04/2017
Αιγόκερως
Τακτοποιείτε με επιτυχία διάφορα ανολοκλήρωτα θέματα αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων διευθετούνται αποτελεσματικά – ίσως γίνονται κι εποικοδομητικές επαφές γύρω από ακίνητα. Καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας. Τακτοποιεί όμως και την ψυχολογία σας η όψη αυτή.

Υδροχόος
 24/04/2017
Υδροχόος
Γίνονται αξιόπιστες επαφές και σοβαρές, ρεαλιστικές συζητήσεις αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου, μια επιρροή εποικοδομητική, με την οποία προχωρούν σχέδια και συμφωνίες. Ευνοείται η τακτοποίηση άλυτων συναλλαγών και γραφειοκρατικών θεμάτων. Οι φίλοι, κάποιοι γνωστοί και συγγενείς λειτουργούν υποστηρικτικά. Ωριμάζει η επικοινωνία και ο τρόπος σκέψης σας.
Ιχθύες
 24/04/2017
Ιχθύες
Εποικοδομητική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω τις οποίας αυτές τις μέρες γίνονται αξιόπιστες επαφές και σοβαρές συζητήσεις. Λέτε πράγματα που φέρνουν αναγνώριση κοινωνική κι επαγγελματική. Παράλληλα, τακτοποιείτε αποτελεσματικά διάφορα οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα, ενώ οργανώνετε καλύτερα την ζωή σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics