Breaking News
25 Απριλίου 2017

25/04/2017
Κριός


Έντονη κι επικοινωνιακή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας κάνει δραστήριους, ενώ παίρνετε και κάποιες πρωτοβουλίες. Αρκετές επαφές και συζητήσεις, πολλές ιδέες αλλά και νευρική ένταση. Προσοχή σε απρόοπτα. Εποικοδομητική μέρα. Το πρωί όμως ίσως υπάρξουν πρόσκαιρα εμπόδια, κυρίως επαγγελματικά, και θυμός ή εμμονές.

Ταύρος
 25/04/2017
Ταύρος
Κλείνετε διάφορα θέματα και κύκλους σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και κάποιους απολογισμούς. Μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και φυγή, αν και υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία. Προσέξτε κάποια παρασκήνια, αλλά και την φαντασία σας. Πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά κάποια άλυτα θέματα απ’ το παρελθόν.


Δίδυμοι
25/04/2017
Δίδυμοι
Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε σχέδιά σας σήμερα με την απρόβλεπτη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού. Πιθανές όμως και απρόσμενες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, σε μια μέρα γενικά κοινωνική, ενώ δεν αποκλείονται κι επαφές με παλιούς φίλους. Έμφαση σε ομαδικές δραστηριότητες. Εποικοδομητική μέρα, καλή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.


Καρκίνος
 25/04/2017
Καρκίνος
Το “η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται” δεν ισχύει για σήμερα, γιατί μπορεί η μέρα να ξεκινήσει με κάποια εμπόδια και με δύσκολη ψυχολογία, όμως κατόπιν αναμένεται πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Βέβαια θα υπάρχει μια νευρικότητα και μια ανησυχία, ίσως και κάποια απρόοπτα, γενικά μέσα στη μέρα, αλλά θα είναι εποικοδομητική συνολικά.

Λέων
25/04/2017
Λέων
Προχωράτε σε κάποια ανοίγματα σήμερα, ενώ φαίνεται να έχετε έμπνευση και αισιοδοξία. Έμφαση δίνει σήμερα η Σελήνη σε ό,τι έχει να κάνει με σπουδές/εκπαίδευση, με θέματα νομικά, με ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, όπου παρουσιάζεται πρόοδος αλλά και κάποια απρόοπτα. Το πρωί δεν λείπουν κάποιες περιπλοκές σε θέματα εργασιακά και καθημερινά.


Παρθένος
25/04/2017
Παρθένος
Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, όπου απ’ τη μία μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και ανατροπές, απ’ την άλλη δέχεστε και μια ενίσχυση ή γίνονται επιτυχημένες επαφές. Θα είναι και μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση κι επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Καλή μέρα επίσης για ψυχανάλυση κι έρευνα.

Ζυγός
 25/04/2017
Ζυγός
Κοινωνική αλλά και νευρική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, μπορεί και απρόοπτες, ενώ οι συμπεριφορές κάποιων σάς ξαφνιάζουν, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Ωστόσο γίνονται κι εποικοδομητικές συζητήσεις. Δεν λείπει η κυκλοθυμία. Έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες δίνει η Σελήνη. Το πρωί προσέξτε κάποιες εμμονές και ορισμένα εμπόδια σε συναντήσεις.


Σκορπιός
 25/04/2017
Σκορπιός
Είναι πιθανό το πρόγραμμά σας να αλλάξει ξαφνικά σήμερα, ή να υπάρξουν κάποια απρόοπτα ή εμπόδια στο χώρο δουλειάς, ωστόσο θα είναι γενικά μια μέρα παραγωγική, με πιθανές κιόλας θετικές συζητήσεις και γνωριμίες. Εποικοδομητική μέρα και για θέματα οικονομικά. Έμφαση σε υγεία και διατροφή. Το πρωί προσοχή σε εμπόδια στις μετακινήσεις και την επικοινωνία.


Τοξότης
 25/04/2017
Τοξότης
Ευχάριστη και δημιουργική αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ ίσως υπάρξουν κι εκπλήξεις στα ερωτικά ή απρόσμενες συναντήσεις και μηνύματα. Πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, κλπ. Εποικοδομητικές επαφές σε επιχειρηματικά ή άλλα project και σε προσωπικά θέματα. Το πρωί είναι πιθανά οικονομικά εμπόδια.


Αιγόκερως
 25/04/2017
Αιγόκερως
Λίγο νευρική μέρα και με μια κυκλοθυμία, ενώ δεν λείπουν τα απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι ή σε θέματα οικογενειακά. Γενικά η εστίαση της προσοχής σας σήμερα βρίσκεται στους δικούς σας, σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων. Βγαίνει και μια νοσταλγικότητα. Το πρωί προσοχή σε ένα πρόσκαιρο ψυχολογικό βύθισμα ή σε διάφορα εμπόδια.


Υδροχόος
 25/04/2017
Υδροχόος
Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, με διάφορες επαφές και συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και συναντήσεις-εκπλήξεις ή μηνύματα και τηλέφωνα που σας ξαφνιάζουν. Ωστόσο δεν λείπουν και τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ή κάποιες βλάβες, όπως και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα.


Ιχθύες
 25/04/2017
Ιχθύες
Στα οικονομικά σας κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, όπου απ’ τη μία μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα έξοδα αλλά και κάποια προβλήματα σε συναλλαγές διάφορες, απ’ την άλλη γίνονται κι εποικοδομητικές επαφές, οικονομικές αλλά και επαγγελματικές. Έχει μια αστάθεια η μέρα, θα μπορέσετε όμως να απολαύσετε και τα ωραία πράγματα.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics