Breaking News
01 Μαΐου 2017

01/05/2017
Κριός


Με λίγη κυκλοθυμία και με κάποια απρόοπτα ξεκινά ο Μάιος, όμως συνολικά θα είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας, στον οποίο θα μπορέσετε να προχωρήσετε και σε διάφορα ξεκινήματα και ανοίγματα. Η Αφροδίτη δε, θα είναι για όλο το μήνα στο ζώδιό σας, οπότε και θα ομορφαίνει την εμφάνισή σας, ενώ θα απογειώνει τις κατακτήσεις σας.


Ταύρος
 01/05/2017
Ταύρος
Επικοινωνιακά και ζωηρά ξεκινά ο Μάιος, όμως ίσως υπάρξουν σήμερα κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και διάφορα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Όμως θα είναι ένας καλύτερος μήνας απ’ τους δυο τελευταίους, στον οποίο κιόλας αναμένονται επιτυχίες εργασιακές και οικονομικές, ενώ θα ευνοούνται τα ανοίγματα και οι αγορές (μετά τις 3/5).
Δίδυμοι
 01/05/2017
Δίδυμοι
Με διάφορες οικονομικές συναλλαγές αλλά και με απρόοπτα σε αυτές ξεκινά ο Μάιος. Ένας μήνας αρκετά δραστήριος συνολικά, καθώς ο Άρης θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα σας ωθεί σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες (ευνοούνται μετά τις 3/5), ενώ αναμένονται κι επιτυχίες κι επίτευξη στόχων. Προσέξτε όμως τις εξαπατήσεις τις δυο πρώτες εβδομάδες.
Καρκίνος
01/05/2017
Καρκίνος
Δραστήρια αλλά και με κάποια απρόοπτα και νευρική ένταση ξεκινά ο μήνας, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας ωθεί σε πρωτοβουλίες. Ο Μάιος θα βελτιώσει σημαντικά την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα. Παράλληλα, ο μήνας αυτός θα ευνοήσει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπως και το κλείσιμο ζητημάτων.


Λέων
01/05/2017
Λέων
Κλείνετε ορισμένα θέματα σήμερα, ή κάνετε κάποιους απολογισμούς. Ο Μάιος ξεκινά σήμερα με μια εσωστρέφεια, όμως συνολικά θα είναι ένας αρκετά καλός μήνας, στον οποίο θα ξεκινήσουν ή θα προχωρήσουν σχέδιά σας, ενώ αναμένονται κι επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες. Παράλληλα δε, η Αφροδίτη θα απογειώνει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας.


Παρθένος
01/05/2017
Παρθένος
Πιθανή ξαφνική αλλαγή σε σχέδιά σας σήμερα, αλλά θα είναι μια κοινωνική μέρα, με συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Ο Μάιος θα είναι αρκετά δραστήριος για τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους ξεμπλοκάρουν και αναμένονται ξεκινήματα κι επιτυχίες, προσέξτε όμως και κάποιες εξαπατήσεις. Επίσης ο μήνας θα φέρει και οικονομικές επιτυχίες.

Ζυγός
01/05/2017
Ζυγός
Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, με κάποια απρόοπτα πιθανά. Ο μήνας σήμερα ξεκινά με μια κυκλοθυμία, όμως συνολικά θα είναι αρκετά καλός και δραστήριος, με επιτυχίες, ξεκινήματα, ανοίγματα – ειδικά μετά τις 3/5 που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής το πεδίο είναι ελεύθερο για νέα πράγματα. Παράλληλα, θα έχετε και ερωτικές επιτυχίες.


Σκορπιός
01/05/2017
Σκορπιός
Αν και η διάθεση είναι αισιόδοξη σήμερα, δεν θα λείψουν κάποια απρόοπτα, κυρίως σε σπουδές, ταξίδια ή νομικά θέματα, και κάποια εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Ωστόσο ο Μάιος θα είναι ένας καλός συνολικά μήνας, όπου θέματα κυρίως οικονομικά κι επενδύσεων θα προχωρήσουν, ενώ και στα εργασιακά υπάρχει βελτίωση.


Τοξότης
01/05/2017
Τοξότης
Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες ανατροπές και απρόοπτα. Ο Μάιος ξεκινά με μια εσωστρέφεια, όμως συνολικά θα είναι ένας καλός μήνας, με νέες σχέσεις και συνεργασίες, και με προχώρημα κι επιτυχία σε σχέδιά σας. Προσέξτε όμως τις εντάσεις με τους άλλους, και κάποιες εξαπατήσεις.


Αιγόκερως
01/05/2017
Αιγόκερως
Κοινωνικά ξεκινά ο μήνας, με συναντήσεις και γνωριμίες, αλλά και με μια κυκλοθυμία ή με ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Ο Μάιος θα είναι δραστήριος και αρκετά καλός για τα εργασιακά σας, με ξεκινήματα, επιτυχίες κι ανοίγματα – ειδικά μετά τις 3/5 προχωρήστε σε νέα πράγματα. Προσέξτε όμως ταυτόχρονα κάποια ψέματα και υποσχέσεις.

Υδροχόος
01/05/2017
Υδροχόος
Δουλειά και χαρά σήμερα, και ο μήνας ξεκινά παραγωγικά, αλλά και με κάποια απρόοπτα σε καθημερινά ή εργασιακά θέματα. Ο Μάιος θα είναι ένας αρκετά δημιουργικός μήνας, στον οποίο αναμένονται επιτυχίες ερωτικές κι επιχειρηματικές, και κάποια ανοίγματα, όπως και θετικές εξελίξεις σε σπουδές και νομικά θέματα – τυχερή περίοδος, και με ευχάριστες συναντήσεις.
Ιχθύες
01/05/2017
Ιχθύες
Σχετικά ανέμελα κι ευχάριστα ξεκινά ο μήνας, αν και δεν θα λείψουν σήμερα κάποια απρόοπτα ή απρόβλεπτες συμπεριφορές. Ο Μάιος θα είναι κουραστικός συνολικά, όμως θα καταφέρετε πράγματα, ενώ θα προχωρήσουν θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – εποχή μετακομίσεων, ενοικιάσεων, επιδιορθώσεων κλπ. Θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας – επιτυχίες, ανοίγματα ωραίες αγορές.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics