Breaking News
02 Μαΐου 2017

02/05/2017
Κριός


Με γλυκιά διάθεση ξεκινά η μέρα, λόγω του θετικού τριγώνου Σελήνης-Αφροδίτης, το οποίο διευκολύνει τη ζωή σας το πρωί, ενώ είναι πιθανό να βελτιώσει και τα έσοδα ή να κάνετε ωραίες αγορές. Μια μέρα πιο ανέμελη και δημιουργική, με αυξημένη ζωτικότητα και χαρά, και με ευκαιρίες για παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση και φλερτ.


Ταύρος
 02/05/2017
Ταύρος
Κυρίως στο σπίτι δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, κι έτσι βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, ενώ ασχολείστε και με θέματα οικογενειακά ή ακινήτων. Το πρωί δε, ευνοούνται τα παραπάνω. Ξεκινά με ήπια διάθεση η μέρα, η οποία συνολικά θα είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Ασχολείστε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας κόσμο.
Δίδυμοι
 02/05/2017
Δίδυμοι
Επικοινωνιακή κι ανάλαφρη μέρα, ενώ το πρωί με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και μηνύματα, ενώ υπάρχει και μια διευκόλυνση σε συναλλαγές, στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Μέρα επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετή κουβεντούλα, επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Πιθανές βόλτες ή άλλες μετακινήσεις.
Καρκίνος
 02/05/2017
Καρκίνος
Έμφαση στα οικονομικά σας κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί αναμένεται και μια βελτίωση στα έσοδα ή κάποιες ωραίες αγορές, ενώ είναι πιθανή και μια διευκόλυνση σε οικονομικές κι επαγγελματικές συναλλαγές. Πιο ήρεμη μέρα, στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τις αισθήσεις, τη μουσική, τα αποκτήματά σας.


Λέων
 02/05/2017
Λέων
Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Αυξημένη ζωτικότητα. Το πρωί, το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης ομορφαίνει τη διάθεση, βελτιώνει τα έσοδα, ίσως κάνετε ωραίες αγορές, ενώ προσφέρει και αρμονία στις σχέσεις.


Παρθένος
02/05/2017
Παρθένος
Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ το πρωί ειδικά τακτοποιούνται εύκολα διάφορα ζητήματα, οικονομικά ή άλλα. Μέρα απολογισμών. Πιο εσωστρεφής η διάθεση, ενώ μπορεί κιόλας να έχετε την ευκαιρία να αποσυρθείτε, να χαλαρώστε και να ξεφύγετε από πιέσεις, ίσως και να κοιμηθείτε περισσότερο.

Ζυγός
 02/05/2017
Ζυγός
Ωραία και κοινωνική η σημερινή μέρα, ενώ το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης ομορφαίνει το κλίμα και την συναισθηματική ανταλλαγή στις σχέσεις. Έμφαση δίνει σήμερα η Σελήνη στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε ομάδες και να ασχοληθείτε με το ίντερνετ.


Σκορπιός
 02/05/2017
Σκορπιός
Στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, ενώ ειδικά το πρωί με τη θετική όψη της με την Αφροδίτη ευνοούνται οι επαφές, οι συμφωνίες, οι συνεργασίες και οι δημόσιες σχέσεις, και το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά. Παράλληλα είναι μια μέρα που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές. Οργάνωση.


Τοξότης
 02/05/2017
Τοξότης
Ανέμελη κι αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα κυρίως, σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Το πρωί, η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης ευνοεί τα παραπάνω, ενώ και στα ερωτικά ομορφαίνει το κλίμα. Καλή μέρα επίσης για συγγραφή, φιλοσοφία, πολιτική, διδασκαλία.


Αιγόκερως
 02/05/2017
Αιγόκερως
Πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, στην οποία θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για να κλειστείτε στον εαυτό σας και να ψαχτείτε ψυχολογικά. Ωστόσο η ψυχολογία σας είναι ισορροπημένη. Έμφαση θα δώσει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε δάνεια, επενδύσεις, συντάξεις, εφορία, κληρονομικά κλπ, ενώ το πρωί ευνοούνται τα παραπάνω και δέχεστε μια ενίσχυση.

Υδροχόος
02/05/2017
Υδροχόος
Κοινωνική κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ το πρωί ειδικά με το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, είναι πιθανές ωραίες συζητήσεις, συναντήσεις και μηνύματα – ευνοούντα και οι συμφωνίες ή οι συμβιβασμοί. Πιο ισορροπημένη μέρα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά.
Ιχθύες
 02/05/2017
Ιχθύες
Παραγωγική η σημερινή μέρα θα βγάλετε διάφορες δουλειές, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά και στο νοικοκυριό σας – καθαριότητα, τακτοποίηση. Το πρωί, η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης ευνοεί θέματα εργασιακά, ενώ βελτιώνει και τα έσοδα. Έμφαση επίσης σήμερα σε θέματα υγείας και διατροφής. Εστίαση και στα κατοικίδια.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics