Breaking News
03 Μαΐου 2017

03/05/2017
Κριός


Ο Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, επιστρέφει σήμερα σε ορθή πορεία, οπότε σταδιακά τα πράγματα θ’ αρχίσουν να προχωρούν. Το πεδίο είναι ελεύθερο για ξεκινήματα, ενώ μέχρι τις 16/5 που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα είναι εποχή για νέα μαθήματα και σεμινάρια. Εποχή επίσης με πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια.


Ταύρος
 03/05/2017
Ταύρος
Επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Ερμής, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες σάς έβαλε σε διαδικασία απολογισμών και κλεισίματος κύκλων. Κάποια πράγματα και γραφειοκρατικά θέματα που έπρεπε να ολοκληρωθούν και καθυστερούσαν, θα προχωρήσουν. Μέχρι τις 16/5 επικοινωνιακά θα είστε πιο εσωστρεφείς. Παρασκηνιακές συναντήσεις στο διάστημα αυτό, και κουτσομπολιά. Μηνύματα στα όνειρα.
Δίδυμοι
 03/05/2017
Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής, επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε τα σχέδιά σας που είχαν καθυστερήσει θ’ αρχίσουν σταδιακά να προχωρούν, ενώ θα έχετε και νέες ιδέες και πλάνα μέχρι τις 16/5. Ένα διάστημα επίσης που θα δείτε αρκετούς φίλους, θα συμμετέχετε σε ομάδες, και θα δικτυωθείτε αρκετά μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media.

Καρκίνος
4 Καρκίνος
Έφερε επαγγελματικές καθυστερήσεις και μια βραδύτητα γενικά ο ανάδρομος Ερμής, όμως τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε σταδιακά οι ρυθμοί θ’ αρχίσουν να επιταχύνουν. Μέχρι τις 16/5 που θα κινείται στον Κριό, θα φέρει αρκετές επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες – το πεδίο είναι ελεύθερο για νέα πράγματα. Επικοινωνία με το κοινό.


Λέων
 03/05/2017
Λέων
Θέματα νομικά, σπουδών/εκπαίδευσης και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό που καθυστερούσαν τις τελευταίες εβδομάδες με τον ανάδρομο Ερμή, θ’ αρχίσουν να προχωρούν σταδιακά τώρα που επιστρέφει σε ορθή πορεία. Μέχρι τις 16/5 που θα κινείται στον Κριό, θα έχετε περισσότερη διαύγεια νοητική, ενώ ο νους σας θα είναι αισιόδοξος κι εμπνευσμένος.


Παρθένος
03/05/2017
Παρθένος
Ο ανάδρομος Ερμής τις τελευταίες εβδομάδες προκάλεσε ζυμώσεις ψυχολογικές – ψαχτήκατε βαθύτερα, ενώ ίσως αποκαλύφθηκαν και μυστικά. Έφερε όμως και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, κυρίως σε δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες κλπ, αλλά τώρα που γυρνά σε ορθή πορεία θ’ αρχίσουν σταδιακά να προχωρούν - θ’ ασχοληθείτε αρκετά με τα παραπάνω έως τις 16/5.

Ζυγός
 03/05/2017
Ζυγός
Τις τελευταίες εβδομάδες ο ανάδρομος Ερμής έφερε ανθρώπους απ’ τα παλιά στη ζωή σας – ήταν περίοδος επανασυνδέσεων αλλά και αναθεωρήσεων στις σχέσεις. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών θ’ αρχίσουν να προχωρούν, ενώ συνολικά μέχρι τις 16/5 θα κάνετε αρκετές γνωριμίες και θα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική εποχή.
Σκορπιός
 03/05/2017
Σκορπιός
Θέματα επαγγελματικά και υγείας φαίνεται να πήγαν πίσω και να υπήρξαν αναβολές σε ραντεβού τις τελευταίες εβδομάδες με τον ανάδρομο Ερμή, όμως τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και σταδιακά θα προχωρήσουν. Μέχρι τις 16/5 θα κάνετε αρκετές επαφές εργασιακές ή με επαγγελματίες υγείας, και θα ενημερωθείτε για τα παραπάνω θέματα, όπως και για τα κατοικίδια.


Τοξότης
 03/05/2017
Τοξότης
Ήταν περίοδος ερωτικών επανασυνδέσεων οι τελευταίες εβδομάδες με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ τώρα το πεδίο είναι ελεύθερο για νέα πράγματα - μέχρι τις 16/5 θα έχετε ευκαιρία για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες. Επίσης καθυστερήσεις ή παλιά θέματα που έπρεπε να λυθούν έφερε και σε σχέση με τα παιδιά ή σε επιχειρηματικά project, όμως κι αυτά θα τακτοποιηθούν.


Αιγόκερως
  103/05/2017

Το παρελθόν στο παρόν με διάφορους τρόπους έφερε τις τελευταίες εβδομάδες ο ανάδρομος Ερμής, όμως τώρα που επιστρέφει σε ορθή πορεία σταματά ή αναμάσησή του. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να έφερε αναβολές σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων, όμως τώρα, και συνολικά έως τις 16/5, θα προχωρήσουν – περίοδος αγοραπωλησιών, συμβολαίων κλπ.

Υδροχόος
Βιώσατε τις γνωστές καθυστερήσεις κι αναβολές του ανάδρομου Ερμή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε ραντεβού τις τελευταίες εβδομάδες, όμως τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα προχωρήσουν τα παραπάνω. Μέχρι τις 16/5 θα κάνετε αρκετές επαφές και γνωριμίες, ενώ το πεδίο είναι ελεύθερο για συμφωνίες. Εποχή επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο.


Ιχθύες
 03/05/2017
Ιχθύες
Στα οικονομικά σας και σε τυχόν αγορές ή πωλήσεις και πληρωμές είναι πιθανό να υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις κι αναβολές τις τελευταίες εβδομάδες με τον ανάδρομο Ερμή, όμως τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε σταδιακά θ’ αρχίσουν να προχωρούν. Κάνατε και μια αναθεώρηση στις αξίες σας. Μέχρι τις 16/5 θα είναι περίοδος αγορών και άλλων συναλλαγών.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics