Breaking News
06 Μαΐου 2017

06/05/2017
Κριός


Θα είναι ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο, ειδικά απ’ το βραδάκι του Σαββάτου, ενώ αναμένονται και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά την Κυριακή με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου φαίνεται να τακτοποιείτε διάφορες δουλειές, ενώ δεν λείπουν οι κριτικές αλλά και κάποια εμπόδια σε εργασία, εκπαίδευση, ταξίδια.


Ταύρος
06/05/2017
Ταύρος
Το πρωί του Σαββάτου αναμένονται πιέσεις οικονομικές αλλά και κάποια εμπόδια στα ερωτικά και τη διασκέδαση. Υποχρεώσεις σε σχέση με τα παιδιά. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο φαίνεται να το διαθέτετε στην τακτοποίηση και την καθαριότητα – θα είναι ένα παραγωγικό διήμερο. Την Κυριακή αναμένονται και θετικές εξελίξεις σε εργασία και υγεία.


Δίδυμοι
06/05/2017
Δίδυμοι
Ξεκινά λίγο δύσκολα το Σαββατοκύριακο, με κάποιες πιέσεις ή περιορισμούς και δύσκολες συμπεριφορές το πρωί του Σαββάτου. Όμως δεν θα είναι έτσι όλο το διήμερο, αντιθέτως, απ’ το βραδάκι του Σαββάτου θ’ αρχίσετε να περνάτε καλά, η ζωτικότητα και το κέφι ανεβαίνουν, ενώ αναμένονται και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά.


Καρκίνος
 06/05/2017
Καρκίνος
Εμπόδια στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε κάποιες δουλειές φέρνει η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί του Σαββάτου. Μετά αρχίζουν και ξεμπλοκάρουν τα πράγματα. Απ’ το βραδάκι του Σαββάτου η Σελήνη θα δώσει έμφαση στο σπίτι, οπότε αναμένεται για το υπόλοιπο διήμερο να δώσετε έμφαση στην οικογένεια και στον χώρο σας.

Λέων
306/05/2017
Λέων
Δεν λείπουν κάποιες πιέσεις οικονομικές κι ερωτικές το πρωί του Σαββάτου. Όμως το υπόλοιπο διήμερο θα είναι αρκετά ευχάριστο και ενδιαφέρον, ειδικά απ’ το βραδάκι του Σαββάτου, όπου θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και θα έχετε ευκαιρίες για ωραίες βόλτες και συναντήσεις. Την Κυριακή είναι πιθανά και κάποια ευχάριστα νέα ή επαφές.


Παρθένος
06/05/2017
Παρθένος
Με αυξημένες υποχρεώσεις ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ίσως και με κάποιες σκληρές συμπεριφορές, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Το υπόλοιπο διήμερο όμως θα είναι πιο άνετο, ενώ απ’ το βραδάκι του Σαββάτου θα ηρεμήσετε και θα απολαύσετε τη ζωή και τις αισθήσεις. Την Κυριακή ίσως έχετε και θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά ή αγοραπωλησιών.

Ζυγός
 06/05/2017
Ζυγός
Με λίγη πίεση ψυχολογική και με εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όμως μετά το μεσημέρι του Σαββάτου θα βελτιωθούν τα πράγματα. Το βραδάκι της ίδιας μέρας η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και αναμένεται για το υπόλοιπο διήμερο να είστε αρκετά δραστήριοι κι εξωστρεφείς. Τυχερές επιρροές τη Κυριακή με τη σύνοδο Σελήνης-Δία.
Σκορπιός
 06/05/2017
Σκορπιός
Καθυστερήσεις σε σχέδιά σας ή πιέσεις οικονομικές είναι πιθανές το πρωί του Σαββάτου, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και δύσκολες συμπεριφορές σε φιλίες. Απ’ το βραδάκι του Σαββάτου αναμένεται να γίνει πιο εσωστρεφής η διάθεση, με ανάγκη για φυγή και απομόνωση, όμως υπάρχει και μια τόνωση ψυχολογική. Κάτι εξελίσσεται καλά την Κυριακή.


Τοξότης
 06/05/2017
Τοξότης
Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές το πρωί του Σαββάτου, ίσως και κάποιες δύστροπες συμπεριφορές ή εμπόδια. Ωστόσο θα βελτιωθεί σημαντικά το κλίμα κατόπιν. Απ’ το βραδάκι του Σαββάτου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ γενικά το υπόλοιπο διήμερο θα είναι κοινωνικό, και με κάποιες ευχάριστες εξελίξεις – κάποιες πόρτες ανοίγουν.

Αιγόκερως
06/05/2017
Αιγόκερως
Αν ταξιδεύετε το πρωί του Σαββάτου θα πρέπει να προσέξετε καθυστερήσεις κι εμπόδια. Ξεκινά με κάποιες πιέσεις το Σαββατοκύριακο, όμως απ’ το απόγευμα του Σαββάτου θα υπάρξει βελτίωση. Ένα διήμερο στο οποίο θα φανείτε περισσότερο δημοσίως, ειδικά απ’ το βραδάκι του Σαββάτου. Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις πιθανές την Κυριακή, αλλά και δημοφιλία κοινωνική.

Υδροχόος
06/05/2017
Υδροχόος
Ένα ευχάριστο κι αισιόδοξο Σαββατοκύριακο θα είναι στο σύνολό του, εκτός απ’ το πρωί του Σαββάτου που αναμένονται πιέσεις οικονομικές και ψυχολογικές, ίσως και δύσκολες συμπεριφορές σε φιλίες. Ευκαιρία για περιπέτειες και ταξίδια από το βραδάκι του Σαββάτου. Ανεβαίνει η ζωτικότητα και το κέφι. Η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία τη Κυριακή φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.


Ιχθύες
06/05/2017
Ιχθύες
Λόγω της σκληρής όψης Σελήνης-Κρόνου το πρωί του Σαββάτου, είναι πιθανές δύστροπες συμπεριφορές αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις. Ωστόσο ξεκινά κοινωνικά το Σαββατοκύριακο. Απ’ το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική, ενώ για το υπόλοιπο διήμερο θα μπορέσετε να δεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφο. Θετικές οικονομικές

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics