Breaking News
08 Μαΐου 2017


Κριός


Ευεργετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία για δυο ακόμα μέρες φέρνει μια ενίσχυση στα έσοδα, ενώ ενίσχυση δέχεστε και από άτομα εξουσίας. Πολύ καλή επιρροή για ξεκινήματα στους παραπάνω τομείς. Παράλληλα, σας βοηθά να έχετε καλύτερο έλεγχο και οργάνωση στην υλική/πρακτική σας ζωή.



Ταύρος
Άμεσα σας ευεργετεί το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, ενώ για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί θα ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα και τα ανοίγματα. Νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι, με περισσότερη θέληση. Εύνοια προσφέρει επίσης σε θέματα νομικά, σπουδών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.



Δίδυμοι
Μια θετική όψη, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, δυναμώνει την ψυχολογία σας και προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα ψυχολογικού ελέγχου, ενώ φωτίζει τον εσωτερικό σας κόσμο. Παράλληλα προσφέρει καλύτερο έλεγχο αλλά και ενίσχυση σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, διατροφή, κλπ. Αποτελεσματικό κλείσιμο κύκλων και θεμάτων.



Καρκίνος
Δυναμώνει δεσμούς η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, τόσο με τον σύντροφο, όσο και με φίλους και συνεργάτες. Σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους με ίδιους σκοπούς και ιδεολογίες. Ευνοεί τη δικτύωση και το ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών ή δραστηριοτήτων με ομάδες. Τα σχέδιά σας εξελίσσονται.


Λέων
Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, λόγω της οποίας δέχεστε μια ενίσχυση, ενώ ευνοεί τις επαφές με άτομα εξουσίας. Αίσθημα αναγνώρισης και ισχύος. Ευνοεί και τα ξεκινήματα, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και σε θέματα υγείας και διατροφής. Ενίσχυση της υγείας. Οργάνωση της ζωής.



Παρθένος
Σας δυναμώνει πολύ η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, μια επιρροή αναγεννητική, η οποία για δυο ακόμα μέρες θα τονώνει τη ζωτικότητα, την αισιοδοξία, τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας. Ευνοεί τα ανοίγματα, τα ξεκινήματα και τις επιχειρηματικές δράσεις. Εύνοια επίσης σε σπουδές/εκπαίδευση, νομικά, ταξίδια, φιλοσοφία. Δυνάμωμα των δεσμών με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Ζυγός

Ζυγός
Τονώνει την ψυχολογία σας η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί θα προσφέρει περισσότερο συναισθηματικό έλεγχο, και τη δυνατότητα να ελέγξετε ή να αποβάλετε κάποια πάθη κι εμμονές. Παράλληλα, προσφέρει ενίσχυση σε θέματα οικογένειας, σπιτιού, ακινήτων και οικονομικών – καλές μέρες για ανάλογα ξεκινήματα, για δάνεια, επενδύσεις, κλπ.
Σκορπιός

Σκορπιός
Κάνει πιο ουσιαστική και βαθιά την επικοινωνία, και δυναμώνει τους δεσμούς η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, κι έτσι οι σχέσεις σας με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους και τους συγγενείς γίνονται πιο ικανοποιητικές. Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί ευνοεί συμφωνίες και ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως και το ξεκίνημα μαθημάτων.




Τοξότης
Επιτέλους μια τόνωση οικονομική κι εργασιακή, με το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες να ενισχύει τα έσοδά σας αλλά και τη θέση σας στη δουλειά. Επίσης τόνωση φέρνει και στην υγεία. Μια όψη που σας βοηθά να τακτοποιήσετε θέματα της καθημερινής και πρακτικής ζωής. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας.


Αιγόκερως
Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας ευεργετεί άμεσα, φέρνοντας για ακόμα δυο μέρες αίσθημα αναγέννησης και τόνωση δυνάμεων, ενώ τονώνει και την δημιουργικότητα και τον ερωτισμό σας. Μια όψη που ευνοεί τα ξεκινήματα, τόσο τα ερωτικά, όσο και σε δημιουργικά, επιχειρηματικά ή άλλα project και στόχους. Δυνάμωμα των σχέσεων με τα παιδιά και στα ερωτικά.



Υδροχόος
Ενισχύεται η ψυχολογία σας για δυο ακόμα μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, μια επιρροή που φωτίζει τα συναισθήματα και των εσωτερικό σας κόσμο. Παράλληλα, σας βοηθά να κλείσετε κύκλους. Είναι ευνοϊκή για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, για συμβόλαια, μετακομίσεις κλπ, ενώ οι δικοί σας φαίνεται να σας ενισχύουν.




Ιχθύες
Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές λειτουργούν ενισχυτικά για δυο ακόμα μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, οι σχέσεις σας μαζί τους δυναμώνουν, ενώ μπορεί να γνωρίζετε ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες με εσάς. Μια επιρροή που ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική. Η μοίρα βοηθά τα σχέδιά σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics