Breaking News
10 Μαΐου 2017
  • Κριός


Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ειδικά ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις, διατροφή κλπ, ενώ μπορεί να δέχεστε μια ενίσχυση. Έμφαση δίνει η επιρροή της και στο εσωτερικό ψάξιμο και την έρευνα. Μια αρκετά ερωτική πανσέληνος, που φέρνει βαθύτερο δέσιμο με τον σύντροφό σας.



Ταύρος
Μια κοινωνική πανσέληνος κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυτές τις μέρες δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες και για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Εστιάζει περισσότερο στη σχέση σας με το σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους, και στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες με τους άλλους. Έμφαση και σε θέματα αισθητικής.



Δίδυμοι
Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, δίνει έμφαση αυτές τις μέρες κυρίως σε θέματα εργασιακά και υγείας. Δεν είναι άσχημη η επιρροή της, αντιθέτως, μπορεί να κάνετε κάποια ξεκινήματα επαγγελματικά, ή να αρχίζετε μια νέα διατροφή και θεραπεία. Καλές μέρες για να αποβάλετε βλαβερές συνήθειες. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Καρκίνος
Ερωτική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, δίνει την ευκαιρία για αρκετό φλερτ και ξεκινήματα στα αισθηματικά αυτές τις μέρες, όπως και ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, σπορ. Μπαίνετε σε καλοκαιρινό mood σιγά σιγά. Έμφαση επίσης σε θέματα παιδιών. Μια δημιουργική πανσέληνος, με καινούργια επιχειρηματικά ή άλλα project.


Λέων
Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου στον Σκορπιό, μια κάπως εσωστρεφής επιρροή για εσάς, η οποία φαίνεται να βγάζει αυτές τις μέρες το σπιτόγατο εαυτό σας στην επιφάνεια. Έμφαση σε θέματα οικογένειας, ακινήτων, σπιτιού. Έμφαση δίνει και στο παρελθόν – βγάζει αναμνήσεις και συναισθήματα νοσταλγίας. Ασχολείστε με τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Παρθένος
10/05/2017
Παρθένος
Επικοινωνιακή για το ζώδιό σας η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει διάφορες επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες αλλά και συμφωνίες. Πολλές ιδέες. Επίσης δίνει έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες ή κάποιο ταξιδάκι. Έμφαση ακόμα στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.


Ζυγός
Στα οικονομικά σας κυρίως δίνει έμφαση η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ και δεν είναι άσχημη η επιρροή της. Έτσι μπορεί να έχετε μια τόνωση στα έσοδα αυτές τις μέρες, ή να προχωράτε σε αγορές ή πωλήσεις. Επίσης δίνει έμφαση σε θέματα ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής, αξιών και απόλαυσης της ζωής και των αισθήσεων.

Σκορπιός
Κάποια τελειώματα και κλεισίματα κύκλων φέρνει αυτές τις μέρες η επιρροή της πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Απολογισμοί. Αρκετά εσωστρεφής η επιρροή της, δίνει ανάγκη για απόσυρση, ησυχία, φυγή και περισσότερο ύπνο. Προσέξτε τα παρασκήνια και κάποια απωθημένα. Ευνοεί την ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία.

Τοξότης
Κάποια τελειώματα και κλεισίματα κύκλων φέρνει αυτές τις μέρες η επιρροή της πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Απολογισμοί. Αρκετά εσωστρεφής η επιρροή της, δίνει ανάγκη για απόσυρση, ησυχία, φυγή και περισσότερο ύπνο. Προσέξτε τα παρασκήνια και κάποια απωθημένα. Ευνοεί την ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία.



Αιγόκερως
Η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, δίνει έμφαση αυτές τις μέρες κυρίως στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Δεν είναι άσχημη η επιρροή της, ενώ δυναμώνει δεσμούς φιλικούς και με ομάδες ή συλλόγους. Επίσης φαίνεται να ασχολείστε περισσότερο με το διαδίκτυο και τα social media. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.


Υδροχόος
Δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι αυτές τις μέρες είναι πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας, ή κάποια ξεκινήματα και δράσεις. Επίσης η επιρροή της σας αναδεικνύει περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά – φανείτε πιο σοβαροί όμως. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα.

Ιχθύες
Άνετη φαίνεται η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυξάνει την αισιοδοξία σας και σας κάνει να οραματίζεστε το μέλλον. Ωθεί δε σε ανοίγματα. Επίσης αυτές τις μέρες δίνει έμφαση σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, σε θέματα νομικά αλλά και σπουδών/εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής, φιλοσοφίας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics