Breaking News
23 Μαΐου 2017


Κριός


Νευρικά ξεκινά η μέρα με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού που γίνεται στο ζώδιό σας το πρωί, η οποία ίσως φέρει και ορισμένα απρόοπτα. Ωστόσο θα είναι εποικοδομητικές ώρες, με εξελίξεις. Απ’ το μεσημέρι θα μεταβληθεί σημαντικά το κλίμα, καθώς η Σελήνη θα μπει στο αργό ζώδιο του Ταύρου και θα χαλαρώσει τους ρυθμούς.

Ταύρος
Με μια ένταση ψυχολογική, ίσως και με ορισμένα έκτακτα γεγονότα ξεκινά η μέρα – κάτι πρέπει να κλείσει, αλλά θα προχωρήσει γρήγορα αυτή η διαδικασία. Το μεσημέρι η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας και για την υπόλοιπη μέρα θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι.



Δίδυμοι
Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σχεδίων το πρωί με τη νευρική σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, όμως προχωρούν γρήγορα τα πράγματα, ενώ μπορεί να γίνουν κι εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, το κλίμα θα ηρεμήσει αισθητά, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα έχετε ανάγκη για απόσυρση και περισσότερο ύπνο.


Καρκίνος
Έκτακτα γεγονότα κι αλλαγές είναι πιθανά το πρωί με τη νευρική σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, η οποία σας κρατά σε εγρήγορση, στα επαγγελματικά κυρίως, αλλά με θετικό τρόπο τελικά – εποικοδομητικές ώρες. Απ’ το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στους φίλους και τη δικτύωση, όπως επίσης και σε ομαδικές δραστηριότητες.


Λέων
Με ενθουσιασμό ξεκινά η μέρα, ίσως και με ένα αίσθημα ελευθερίας, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις το πρωί, αλλά και ορισμένα έκτακτα θέματα σε εκπαίδευση, ταξίδια, νομικά. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά σας αλλά και σε διάφορες υποχρεώσεις.



Παρθένος
Είναι πιθανό το πρωί με την ασταθή σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να υπάρξουν κάποια έκτακτα οικονομικά θέματα, ή απλά να πρέπει να “τρέξετε” για ανάλογα ζητήματα, τα οποία θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Όμως απ’ το μεσημέρι που η Σελήνη θα μπει στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, οι ρυθμοί θα γίνουν άνετοι.


Ζυγός
Το πρωί η νευρική σύνοδος Σελήνης-Ουρανού ίσως φέρει ξαφνικές αλλαγές σε συναντήσεις, όμως μπορεί να έχετε και ευχάριστα κι απρόσμενα συναπαντήματα. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, το κλίμα γίνεται πιο ήσυχο και η διάθεση πιο εσωστρεφής, ενώ έμφαση θα δοθεί την υπόλοιπη μέρα σε θέματα οικονομικά, ψυχολογικά και ερωτικά.

Σκορπιός
Αλλάζει ξαφνικά το πρόγραμμά σας το πρωί με τη νευρική σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, ή μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα στη δουλειά και σε καθημερινά θέματα. Θα γίνει πολύ πιο ήπιο και αρμονικό το κλίμα απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις.



Τοξότης
Εκπλήξεις κι εξελίξεις φέρνει στα ερωτικά το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού, ενώ εξελίξεις υπάρχουν και σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project – έχετε έμπνευση. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα δώσετε για την υπόλοιπη μέρα έμφαση σε διάφορες καθημερινές δουλειές και λεπτομέρειες, στο νοικοκυριό, αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής.

 Αιγόκερως
Με κάποια απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι, μπορεί να ξεκινήσει η μέρα, λόγω της νευρικής συνόδου Σελήνης-Ουρανού που σας ξυπνά απότομα για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Όμως απ’ το μεσημέρι το κλίμα γίνεται αρκετά ευχάριστο και πιο ανέμελο, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση και φλερτ.



Υδροχόος
Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις είναι πιθανά το πρωί με τη νευρική σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, όμως έχετε και αρκετές ιδέες και λύσεις. Απρόσμενες συναντήσεις. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια και θα είναι πιο εσωστρεφής η υπόλοιπη μέρα.

Ιχθύες
Δεν αποκλείονται κάποια έκτακτα έξοδα το πρωί, ή ορισμένα απρόοπτα σε διάφορες συναλλαγές, με την ασταθή σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, όμως μπορεί να υπάρξουν και απρόσμενα έσοδα. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη θα γίνει πιο επικοινωνιακή η διάθεση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις, και για διάβασμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics