Breaking News
26 Μαΐου 2017

 

26/05/2017
Κριός


Καλά νέα είναι πιθανά το πρωί με την ευοίωνη όψη τριγώνου Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να έχετε ευχάριστες συναντήσεις ή τηλέφωνα, συζητήσεις, μηνύματα κι επαφές. Ευχάριστες επίσης εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Παράλληλα ωστόσο, χρειάζεται μια προσοχή σε μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις έως το μεσημέρι. Πιθανά έντονα λόγια το βράδυ.
Ταύρος
3126/05/2017
Ταύρος
Ευνοούνται τα οικονομικά σας σήμερα το πρωί με τη τυχερή όψη Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές. Ταυτόχρονα τύχη υπάρχει και στα εργασιακά, αλλά και σε θέματα υγείας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι μέχρι το μεσημέρι κάποια λάθη ή εξαπατήσεις σε αγορές και οικονομικές συναλλαγές, όπως και κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους.
Δίδυμοι
1026/05/2017
Δίδυμοι
Τυχερά ξεκινά η μέρα με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα προσωπικά, ερωτικά, παιδιών. Αυξημένη δημιουργικότητα και χαρά. Ταυτόχρονα όμως προσέξτε και τη θολούρα ή τις πλάνες, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει έντονο το κλίμα – αποφύγετε εγωισμούς και προσοχή σε συγκρούσεις κι ατυχήματα.
Καρκίνος
426/05/2017
Καρκίνος
Κλείνετε με επιτυχία κάποια θέματα σήμερα το πρωί με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, ενώ και ζητήματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας πάνε καλά. Ταυτόχρονα μέχρι το μεσημέρι υπάρχει ένα εσωτερικό μπέρδεμα, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε πλάνες σε ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Άρη προκαλεί ένταση εσωτερική ή αϋπνία.


Λέων
326/05/2017
Λέων
Το πρωί με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία μπορεί να λάβετε κάποια καλά νέα, ή να υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που ανοίγουν δρόμους για το μέλλον. Αυτό που θέλει προσοχή μέχρι το μεσημέρι είναι κάποια μπερδέματα σε οικονομικά και φιλίες, και το βράδυ επίσης προσέξτε εντάσεις μέσα στις παρέες σας ή με διαδικτυακές επαφές.


Παρθένος
26/05/2017
Παρθένος
Θετικές εξελίξεις το πρωί στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία – καλυτέρευση στα έσοδα, ωραίες αγορές, εύνοια από άτομα εξουσίας, δημοφιλία. Ωστόσο μέχρι το μεσημέρι προσέξτε ταυτόχρονα τη θολούρα και κάποια ψέματα. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο, με εγωισμούς κι εντάσεις. Μην βιάζεστε.


Ζυγός
2326/05/2017
Ζυγός
Με τυχερές επιρροές κι αισιοδοξία ξεκινά η μέρα με το ευοίωνο τρίγωνο Σελήνης-Δία, το οποίο το πρωί φέρνει κάποιες ευτυχείς εξελίξεις, ενώ κάτι ανοίγει στη ζωή σας ή εκπληρώνετε μια επιθυμία σας. Ταυτόχρονα μέχρι το μεσημέρι προσέξτε κάποια μπερδέματα, κυρίως στον εργασιακό, χώρο, σε καθημερινές δουλειές και στις σπουδές. Φανατισμός το βράδυ.
Σκορπιός
2226/05/2017
Σκορπιός
Ανεβασμένη η διάθεση το πρωί με την ευοίωνη όψη Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει και θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ή άλλα θέματα. Μέχρι το μεσημέρι βέβαια θα πρέπει ταυτόχρονα να προσέξετε ορισμένες παρεξηγήσεις, κυρίως στα ερωτικά και με τα παιδιά, ή κάποια οικονομικά μπερδέματα. Το βράδυ ορισμένοι άνθρωποι εισχωρούν πολύ στη ζωή σας.


Τοξότης
2126/05/2017
Τοξότης
Κάτι ανοίγει το πρωί στη ζωή σας με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια. Ταυτόχρονα όμως μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε μπερδέματα, θολούρα κι εξαπατήσεις. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Άρη εφιστά τη προσοχή σε εντάσεις κι εγωισμούς στις σχέσεις.

Αιγόκερως
126/05/2017
Αιγόκερως
Αρκετά καλά για τα επαγγελματικά σας και για θέματα υγείας ξεκινά η μέρα με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία, το οποίο φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα και δημοφιλία. Χρειάζεται όμως μια προσοχή σε επικοινωνιακά μπερδέματα μέχρι το μεσημέρι, το ίδιο και στις μετακινήσεις. Το βράδυ προσέξτε τη διατροφή σας γιατί η σύνοδος Σελήνης-Άρη ίσως φέρει ενοχλήσεις.


Υδροχόος
126/05/2017
Υδροχόος
Η μέρα ξεκινά με χαρά και με τυχερές επιρροές, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, με τα παιδιά ή σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Όμως μέχρι το μεσημέρι προσοχή σε ορισμένα μπερδέματα, κυρίως οικονομικά – πιθανές “διαρροές”. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Άρη είναι ερωτική και σας ωθεί σε δυναμικό φλερτ.


Ιχθύες
1026/05/2017
Ιχθύες
Μέχρι το μεσημέρι το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μια συναισθηματική σύγχυση, ίσως και ορισμένα μπερδέματα. Όμως ταυτόχρονα το πρωί μπορεί να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, οικονομικά. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει έντονο το κλίμα, γι’ αυτό προσοχή σε συγκρούσεις, εγωισμούς, βιασύνες αλλά και ατυχήματα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics