Breaking News
03 Ιουνίου 2017


Κριός


Η τυχερή όψη Ήλιου-Δία φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, συναντήσεις, συμφωνίες, και κάποια καλά νέα – μια όψη που κάνει το νου και το λόγο σας χαρούμενο. Παράλληλα όμως, μέσα στο Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή και σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις, αλλά και σε τάσεις φυγής. Προσοχή επίσης στο αλκοόλ.

Ταύρος
Πολύ ευνοϊκή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η τυχερή όψη τριγώνου Ήλιου-Δία, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τα έσοδα και φέρνει κάποια δώρα, αλλά και ευτυχείς εξελίξεις στα εργασιακά ή δημοφιλία. Ωραίες αγορές. Ταυτόχρονα ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο προσέξτε και κάποιες εξαπατήσεις οικονομικές, αλλά και παρεξηγήσεις ή ψέματα με φίλους.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει δυο σημαντικές όψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απ’ τη μία το τρίγωνό του με τον ευμενή Δία φέρνει επιτυχίες, τύχη κι ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project. Απ’ την άλλη, το τετράγωνό του με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις, θολούρα, αυταπάτες. Αποφύγετε το αλκοόλ.

Καρκίνος
Ανεβάζει πολύ την ψυχολογία σας το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες, ενώ φέρνει και κάποιες καλές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Παράλληλα όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που αυξάνει το ρομαντισμό μεν, αυξάνει όμως και τις τάσεις φυγής, τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις.

Λέων
Ευχάριστα νέα, ωραίες συναντήσεις και καλές εξελίξεις σε σχέδιά σας φέρνει η τυχερή όψη Ήλιου-Δία, ενώ φίλοι, γνωστοί και συγγενείς βοηθούν τη ζωή σας. Παράλληλα όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε οικονομικές εξαπατήσεις και μπερδέματα με ορισμένους φίλους ή μέσα σε ομάδες.

Παρθένος
Ευεργετικό για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και δημοφιλία αυτές τις μέρες, ενώ άτομα εξουσίας σας ευεργετούν. Ωραίες αγορές. Όμως κορυφώνεται και το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο εφιστά τη προσοχή σε ψέματα, σύγχυση, παρεξηγήσεις, θολούρα. Αποφύγετε το αλκοόλ.

Ζυγός
Άμεσα σας ευεργετεί το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες, το οποίο φέρνει επίτευξη στόχων κι επιθυμιών, ενώ κάτι ανοίγει στη ζωή σας. Επιτυχίες πιθανές και σε σπουδές, νομικά, ταξίδια. Παράλληλα όμως, προσέξτε και κάποιες πλάνες στους παραπάνω τομείς μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως και ορισμένα μπερδέματα σε εργασία και υγεία.

Σκορπιός
Ανεβασμένη η ψυχολογία σας με το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες, το οποίο επίσης φέρνει και την καρποφορία κάποιων προσπαθειών. Παράλληλα όμως, μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που εφιστά τη προσοχή σε πλάνες κι εξαπατήσεις σε θέματα ερωτικά, οικονομικά, παιδιών, αν και ταυτόχρονα φέρνει αρκετό ρομαντισμό.

Τοξότης
Ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και σε σχέδιά σας φέρνει το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες, ενώ γνωρίζετε κόσμο που σας ενθουσιάζει – καλή όψη για δικτύωση. Παράλληλα ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, γι’ αυτό προσέξτε ορισμένα ψέματα, αυταπάτες, μπερδέματα, αλλά και τάσεις φυγής. Υπνηλία, θολούρα.


Αιγόκερως
Αρκετά τυχερό για τα επαγγελματικά σας το τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει επιτυχίες και δημοφιλία, ενώ ευνοεί τα ανοίγματα. Άτομα εξουσίας σάς ευεργετούν. Παράλληλα μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που εφιστά τη προσοχή σε ψέματα και παρεξηγήσεις, και σε μπερδέματα σε θέματα δουλειάς και υγείας.

Υδροχόος
Ιδιαίτερα τυχερό για το ζώδιό σας το τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά, με τα παιδιά, σε θέματα σπουδών και νομικών, ή σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project, και κάποια ανοίγματα. Ταξίδια. Παράλληλα όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο προσέξτε και ορισμένες εξαπατήσεις, οικονομικές κι ερωτικές.

Ιχθύες
Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη αυτές τις μέρες με το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο φέρνει και καλές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, οικονομικά, ερωτικά. Παράλληλα όμως, μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται ο παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που εφιστά τη προσοχή σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις, αν και απογειώνει τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics