Breaking News
05 Ιουνίου 2017


Κριός


Ο πλανήτης σας, Άρης, μόλις μπήκε στον Καρκίνο και μέχρι τις 20 Ιουλίου που θα κάτσει θα ανεβάσει αρκετά τον εγωισμό και τον θυμό. Κυρίως προσέξτε τις εντάσεις με τους δικούς σας. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα, κοψίματα, εγκαύματα. Θα είναι μια περίοδος με αρκετή δράση σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, με μετακομίσεις, επιδιορθώσεις, κλπ.


Ταύρος
Άλλαξε ζώδιο ο Άρης και θα σας κάνει αρκετά δυναμικούς αλλά και προκλητικούς στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις έως τις 20 Ιουλίου. Προσέξτε να μην είστε εριστικοί στο λόγο και στην οδήγηση. Επίσης προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Μια περίοδος με νέα μαθήματα και σεμινάρια, και με πολλές μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια.

Δίδυμοι
Έφυγε ο Άρης απ’ το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήρεμη φάση συνολικά, ενώ τώρα θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα έως τις 20 Ιουλίου, μια περίοδος με άγχη αλλά και με διεκδικήσεις. Αυξημένη κτητικότητα κι επιθυμίες. Προσέξτε τις βιαστικές κι απερίσκεπτες αγορές στο διάστημα αυτό. Πιθανό όμως άνοιγμα νέων πηγών εισοδήματος.

Καρκίνος
Στο ζώδιό σας μόλις μπήκε ο δυναμικός Άρης και θα σας κάνει αρκετά αποφασιστικούς και δραστήριους έως τις 20 Ιουλίου που θα κάτσει, μια περίοδος με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως τον εγωισμό, τον θυμό, την εριστικότητα, τις φλεγμονές και τα ατυχήματα. Καλή εποχή για να ξεκινήσετε αθλητικές δραστηριότητες.

Λέων
Η διέλευση του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο θα σας ωθήσει μέχρι τις 20 Ιουλίου να κλείσετε θέματα και κύκλους, όχι χωρίς άγχος κι ένταση. Μια περίοδος λίγο πιο ταραγμένη ψυχολογικά, με εσωτερικές συγκρούσεις κι απωθημένα, ενώ είναι πιθανό να δυσκολεύεται κι ο ύπνος, κυρίως λόγω φασαρίας κι έντασης.


Παρθένος
Καινούργιους φίλους θα φέρει στη ζωή σας η διέλευση του Άρη απ’ τον Καρκίνο έως τις 20 Ιουλίου, ένα διάστημα επίσης που θα δραστηριοποιηθείτε δυναμικά μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και μέσα στο διαδίκτυο – καινούργια διαδικτυακά project. Προσέξτε όμως τις εντάσεις με τις παρέες σας. Παράλληλα, κάνετε νέα σχέδια.


Ζυγός
Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα φέρει αρκετή δραστηριότητα στον επαγγελματικό σας τομέα έως τις 20 Ιουλίου, ένα διάστημα με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, δεν θα λείπει όμως το άγχος και η ένταση. Προσέξτε επίσης τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας. Μια κουραστική περίοδος γενικά, με αρκετές υποχρεώσεις, αλλά και με θυμό κι εγωισμό.



Σκορπιός
Θα τονώσει τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας η διέλευση του Άρη απ’ τον Καρκίνο έως 20/7, ένα διάστημα στο οποίο θα προχωρήσετε και σε κάποια ανοίγματα. Εποχή νέων σπουδών ή αποφάσεων γι’ αυτές. Εποχή επίσης ταξιδιών και νομικών διεκδικήσεων. Προσέξτε το φανατισμό, και τις εντάσεις με δασκάλους και με συγγενείς εξ αγχιστείας.


Τοξότης
Μόλις άλλαξε ζώδιο ο Άρης, ο οποίος τώρα και μέχρι τις 20 Ιουλίου θα σας κινητοποιήσει αλλά και θα σας “τρέξει” για θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, κληρονομικά, διατροφή, χορηγίες κλπ – δεν λείπουν τα άγχη και οι ανταγωνισμοί. Θα είναι όμως ένα αρκετά ερωτικό διάστημα. Έντονη εσωτερική/ψυχολογική έρευνα.



Αιγόκερως
Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σάς βάζει σε ένα διάστημα δραστήριο κοινωνικά, με ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες έως 20/7, κυρίως μάλιστα μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως τις εντάσεις με τους άλλους, καθώς ο εγωισμός θα είναι αυξημένος, το ίδιο και κάποιες παράλογες αντιδράσεις. Δύσκολες οι ισορροπίες. Άγχος.

Υδροχόος
Σε ξεκινήματα και δράσεις στα εργασιακά θα σας ωθήσει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, μέχρι τις 20/7, όμως προσέξτε την ένταση και το άγχος στο χώρο δουλειάς. Παράλληλα, θα είναι μια περίοδος με ξεκινήματα σε υγεία, διατροφή, fitness – χρειάζεται περισσότερη προσοχή η υγεία και η διατροφή σας τώρα. Τρεξίματα πιθανά για τα κατοικίδια.


Ιχθύες
Νέους έρωτες θα φέρει στη ζωή σας η διέλευση του Άρη απ’ τον Καρκίνο έως τις 20/7, ένα διάστημα στο οποίο θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και ζωτικότητα και δημιουργικότητα. Θα διεκδικήσετε πιο εύκολα το άτομο που θέλετε. Εποχή επίσης νέων επιχειρηματικών και δημιουργικών project. Πιθανή εγκυμοσύνη, αλλά και άγχη για τα παιδιά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics