Breaking News
17 Ιουνίου 2017


Κριός


Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η δυσμενής αντίθεση Ερμή-Κρόνου, η οποία προκαλεί αρκετές ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ εμπόδια, πιέσεις και δυσκολίες φέρνει και σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις. Λέγονται σκληρά πράγματα, ενώ δοκιμάζονται σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους. Χρειάζεται σοβαρότητα στη σκέψη.

Ταύρος
Μια μείωση στα έσοδα και αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις ή καθυστερήσεις σε πληρωμές και σε αγορές ή πωλήσεις φέρνει η δύσκολη αντίθεση Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, και είναι λογικό να υπάρχει μια ανασφάλεια. Επίσης σάς κάνει να κρίνετε αυστηρά τις αξίες κάποιων, ή να χάνετε την εμπιστοσύνη για ορισμένα άτομα.


Δίδυμοι
Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο μια δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία μπορεί να κάνει το νου σας λίγο απαισιόδοξο – όμως ζητά απλά σοβαρότητα νοητική κι επικοινωνιακή. Επίσης προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια σε συναντήσεις, ενώ λέγονται και σκληρά λόγια σε σχέσεις και συνεργασίες.


Καρκίνος
Αρκετή δουλειά και υποχρεώσεις αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία προκαλεί επαγγελματικές αλλά και ψυχολογικές πιέσεις. Ίσως είναι απαιτητικά τα πράγματα στο χώρο δουλειάς. Αυστηρές κριτικές, εμμονή στη λεπτομέρεια. Προσοχή σε παρασκήνια. Επίσης φανείτε πιο συνετοί με την υγεία και τη διατροφή σας.



Λέων
Λόγω της δύσκολης αντίθεσης Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι ευκαιρίες για διασκέδαση και ανεμελιά μπορεί να είναι πολύ μειωμένες, ή να εμποδίζονται συναντήσεις. Μια όψη που φέρνει σκληρά λόγια στα ερωτικά και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες. Καθυστερήσεις πιθανές σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Υποχρεώσεις με τα παιδιά.


Παρθένος
Θα πρέπει να προσέχετε την τάση σας να ανησυχείτε και να σκέφτεστε αρνητικά, ειδικά τώρα το Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται η δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και την τάση σας για κριτική – σπάει κόκαλα τώρα η γλώσσα σας. Μια όψη που φέρνει εμπόδια σε επικοινωνία, επαγγελματικά και σπίτι. Δυσκολία κατανόησης.


Ζυγός
Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η δύσκολη αντίθεση Ερμή-Κρόνου, η οποία προκαλεί εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ ακούγονται και άσχημες ειδήσεις ή σκληρά λόγια. Καθυστερήσεις σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών. Δοκιμασίες σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους. Ζητά ωριμότητα στην σκέψη και την επικοινωνία, και όχι απαισιοδοξία.



Σκορπιός
Άλλη μια όψη που προκαλεί πιέσεις οικονομικές, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο αυξάνει τις υποχρεώσεις και πιθανόν να μειώνει τα έσοδα. Ίσως χρειαστούν στήριξη οι κοντινοί σας. Απ’ τη Δευτέρα θα αποσυμπιεστείτε επιτέλους. Δεν λείπει το αίσθημα ανασφάλειας, τόσο για θέματα πρακτικά και οικονομικά, όσο και για θέματα συναισθηματικά.


Τοξότης
Έχει ενεργοποιηθεί πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες ο δύσκολος Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και η δυσμενής του αντίθεση με τον Ερμή, η οποία φέρνει κάποια δυσάρεστα νέα, αλλά και εμπόδια σε συναντήσεις και στην επικοινωνία. Προσέξτε τα σκληρά λόγια και τις αρνητικές σκέψεις.


Αιγόκερως
Εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα μικρά και καθημερινά, αλλά και στο χώρο δουλειάς, προκαλεί η αντίθεση Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ αυξάνει την τάση για σκληρή κριτική. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Ζητά καλύτερη ενημέρωση και ωριμότητα στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας και διατροφής. Πιθανές υποχρεώσεις για τα κατοικίδια.


Υδροχόος
Δεν αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα ανέμελο αυτό το Σαββατοκύριακο με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, η οποία φέρνει περιορισμούς στη διασκέδαση και στα ερωτικά, ενώ λέγονται και σκληρά λόγια, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τους φίλους και τα παιδιά. Προσέξτε εμπόδια και καθυστερήσεις σε σχέδια και σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.


Ιχθύες
Ακόμα μια όψη που σας προσγειώνει στην πραγματικότητα αυτή την εποχή, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει κάποια δυσάρεστα ίσως νέα, ή σας αναγκάζει να σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά. Αυξημένες υποχρεώσεις και πιέσεις για σπίτι κι επαγγελματικά. Αυξημένες επίσης κριτικές. Η οικογένεια και άτομα εξουσίας είναι απαιτητικά μαζί σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics