Breaking News
24 Ιουνίου 2017


Κριός


Η βιασύνη του ζωδίου σας θέλει τώρα ακόμα περισσότερη προσοχή με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους στη δράση και γι’ αυτό να έχετε ατυχήματα ή να κάνετε διάφορες αδέξιες κινήσεις κι υπερβολές. Επίσης γκάφες πιθανές στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος κινήσεων.

Ταύρος
Προσέξτε την αμέλεια, την επιπολαιότητα και τη βιασύνη στο χώρο δουλειάς, στην επικοινωνία και στην οδήγηση ή στις μετακινήσεις, γιατί το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι μια αρκετά απερίσκεπτη επιρροή. Προσέξτε επίσης τις υπερβολές και την αμέλεια στην διατροφή και την υγεία. Ακρότητες και προκλητικότητα στο λόγο.


Δίδυμοι
Λόγω του απερίσκεπτου τετραγώνου Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να προσέξετε τα βιαστικά κι επιπόλαια έξοδα, ενώ και στα ερωτικά μπορεί να κάνετε πράγματα επιπόλαια. Ίσως σάς κάνει κάπως αχόρταγους και θέλετε να αγοράσετε πράγματα ή να έχετε εμπειρίες ερωτικές. Επίσης προσοχή σε αμέλεια κι απερισκεψία σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικά.


Καρκίνος
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο δύσκολη όψη με τον Δία, η οποία φέρνει μεν ενθουσιασμό και λαχτάρα να κάνετε και να ξεκινήσετε πράγματα, ωθεί όμως και σε επιπόλαιες κι αδέξιες κινήσεις κι υπερβολές. Προσέξτε τα ατυχήματα από αμέλεια και βιασύνη. Συναισθηματικές ακρότητες επίσης. Γκάφες.

Λέων
Βιαστικές κι επιπόλαιες κινήσεις και λόγια μπορεί να λειτουργήσουν ενάντιά σας αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να πείτε πράγματα υπερβολικά, χωρίς να μετράτε τις συνέπειες – επικοινωνιακές γκάφες. Προσφέρει ενθουσιασμό βέβαια η όψη αυτή. Προσοχή σε παρασκήνια. Επίσης στην οδήγηση και σε εξετάσεις μην είστε επιπόλαιοι.


Παρθένος
Απερίσκεπτα έξοδα ή επιπόλαιες γενικά οικονομικές κινήσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο δίνει μεγάλη λαχτάρα να ψωνίσετε πράγματα και να σπαταλήσετε. Επίσης ωθεί σε ακρότητες με τις παρέες σας και μέσα σε ομάδες, αν και υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά κάποια πράγματα τραβιούνται στα άκρα.

Ζυγός
Δεν υπάρχει και πολύ μέτρο αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ θα πρέπει να είστε και πιο συντονισμένοι με τις κινήσεις σας, γιατί μπορεί να κάνετε πράγματα αδέξια και να έχετε κάποιες ζημιές ή ατυχήματα. Προσφέρει βέβαια ενθουσιασμό. Προσοχή σε βιασύνη και γκάφες, ειδικά μάλιστα επαγγελματικά και κοινωνικά.

Σκορπιός
Μπορεί αυτές τις μέρες να προχωράτε σε κάποια μεγάλα ανοίγματα, με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, φροντίστε όμως να μην γίνουν επιπόλαια και τελικά σάς κοστίσουν ή γυρίσουν ενάντιά σας. Μια όψη που ωθεί σε υπερβολές γενικά, ενώ εφιστά τη προσοχή επίσης στην επιπολαιότητα σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια.

Τοξότης
Αν και “ανοίγει” τη διάθεσή σας και πιστεύετε περισσότερο στη ζωή αυτές τις μέρες το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την επιπολαιότητά σας, κυρίως σε θέματα οικονομικά. Αρκετές ακρότητες, ειδικά με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες και στο διαδίκτυο. Φανατισμός.


Αιγόκερως
Είναι προσεκτικό στις κινήσεις το ζώδιό σας, όμως αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να χάνετε τον συντονισμό σας και να κάνετε αδέξιες κινήσεις. Προσοχή σε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κι ατυχήματα ή ζημιές – μην βιάζεστε. Γκάφες σε σχέσεις κι επαγγελματικά.


Υδροχόος
Φροντίστε να μην είστε απερίσκεπτοι με τη διατροφή και την υγεία σας αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο – να τρώτε πιο αργά και σωστά. Μια όψη που επίσης εφιστά τη προσοχή σε βιασύνες κι επιπόλαιες κινήσεις στο χώρο δουλειάς, αλλά και σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Αρκετές ακρότητες και φανατισμός.


Ιχθύες
Μια όψη που ωθεί σε επιπόλαιες κινήσεις στα ερωτικά και τα οικονομικά κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, το τετράγωνο Άρη-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες εφιστά τη προσοχή σε απερισκεψία, βιασύνες και ακρότητες, αν και η διάθεση είναι ανεβασμένη. Επίσης προσοχή στην επιπολαιότητα σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικών ή δημιουργικών project.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics