Breaking News
30 Ιουνίου 2017


Κριός


Πιο αρμονική μέρα σήμερα και με ωραία κοινωνική ζωή. Ιδανική για ερωτικά ραντεβού, συναντήσεις με καλούς φίλους αλλά και με συνεργάτες. Ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους. Δεν αναμένονται απρόοπτα, αντιθέτως θα περάσετε καλά. Μόνο το βράδυ προσέξτε κάποιες μικρο-αντιθέσεις με το σύντροφο και με τους δικούς σας. Καλή μέρα για θέματα ομορφιάς.


Ταύρος
Δουλειά και χαρά σήμερα, στην οποία άνετα θα τακτοποιήσετε αρκετές εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας και σε θέματα καθημερινά, χωρίς να αναμένονται εμπόδια. Μόνο προσέξτε την τάση κριτικής κι εμμονής σε λεπτομέρειες. Πιθανή ενασχόληση με θέματα υγείας και διατροφής ή fitness. Έμφαση επίσης σε ζητήματα κατοικίδιων.


Δίδυμοι
Ευχάριστη και άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, σε πλήρως καλοκαιρινό mood, και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε, να κάνετε ωραίες δραστηριότητες, σπορ, χόμπι, εκδρομές, να παίξετε και να φλερτάρετε – καλή μέρα για τα ερωτικά. Έμφαση επίσης σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, ενασχόληση με αυτά. Περισσότερη λάμψη, δημιουργικότητα, ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση.


Καρκίνος
Βγαίνει λίγο ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα, όμως θα είναι μια μέρα ήπια γενικά. Αναμένεται ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με τους δικούς σας και με θέματα ακινήτων. Βγαίνει και μια νοσταλγία – αναμασάτε το παρελθόν. Το βράδυ δεν λείπουν κάποιες μικρο-διαφωνίες, κυρίως με την οικογένεια.



Λέων
Επικοινωνιακή, ζωηρή κι ανάλαφρη η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια ή εντάσεις. Ευκαιρίες για βόλτες, συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Ευκαιρία επίσης για ταξιδάκια, ενώ αναμένονται αρκετές μετακινήσεις. Πιθανή ενασχόληση με μαθήματα, διάβασμα, σεμινάρια, γράψιμο, πληροφόρηση. Πολλές ιδέες. Έμφαση δίνει η Σελήνη στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.


Παρθένος
Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια όχι άσχημη μέρα για τα έσοδά σας, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές – ευνοούνται τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο ευνοϊκό για την αισθητική ζώδιο του Ταύρου. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, τη φύση, τις αισθήσεις.


Ζυγός
Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα απ’ το πρωί η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καλή για ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των θέλω σας. Αυξημένη ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση και θάρρος. Μόνο το βράδυ προσέξτε πρόσκαιρες αλλά όχι σοβαρές διαφωνίες.

Σκορπιός
Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα απολογισμών, ενώ θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, ύπνο αλλά κι επαφή με τη θάλασσα. Ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία. Καλή μέρα για διαλογισμό.


Τοξότης
Αφιερωμένη στους φίλους σας η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες ή σε συλλόγους και κόμματα. Εναλλακτικές ενασχολήσεις. Καλή μέρα για δικτύωση και για ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Παράλληλα, κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον.


Αιγόκερως
Με τα επαγγελματικά σας κυρίως θ’ ασχοληθείτε σήμερα, αλλά και με την οργάνωση της ζωής σας. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά – καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Το βράδυ δεν λείπουν κάποιοι εγωισμοί κι αντιθέσεις με τους άλλους.


Υδροχόος
Αισιόδοξη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, χωρίς πιέσεις. Έμφαση δίνει η Σελήνη στο τομέα των ταξιδιών, οπότε είναι μέρα με εκδρομές και περιπέτειες. Έμφαση επίσης στις σπουδές, τη μελέτη, τη συγγραφή. Καλή μέρα για ενασχόληση με πνευματικότητα και φιλοσοφία. Κινητικότητα και σε θέματα νομικά.



Ιχθύες
Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά και ήσυχη μέρα, στην οποία θα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να ψαχτείτε – ευνοείται η ψυχανάλυση, η έρευνα και ο εσωτερισμός. Πιθανή ενασχόληση επίσης με θέματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, συντάξεις, διατροφή, κληρονομικά, εφορία κλπ, αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics