Breaking News
01 Ιουλίου 2017


Κριός


Αν και το Σαββατοκύριακο ξεκινά με τυχερές επιρροές το πρωί του Σαββάτου, με πιθανές ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις, ωστόσο κορυφώνεται μέσα στο διήμερο και η πολύ δυνατή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, η οποία εφιστά τη προσοχή αυτές τις μέρες στο θυμό, τη βία, τους εκβιασμούς και την εγκληματικότητα. Αυξημένος εγωισμός και αυτοκαταστροφικές τάσεις.


Ταύρος
Μια δυνατή όψη κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, η οποία εφιστά τη προσοχή στην προκλητικότητα στο λόγο, στη γραφή αλλά και στην οδήγηση – ίσως πείτε και κάνετε αυτοκαταστροφικά πράγματα. Προσέξτε και το φανατισμό. Δυνατά ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους. Το Σάββατο το πρωί αναμένονται και θετικές εξελίξεις.


Δίδυμοι
Ξεκινά με κάποιες ευχάριστες εξελίξεις το διήμερο με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία το πρωί του Σαββάτου, κυρίως ερωτικές ή με τα παιδιά. Αλλά κορυφώνεται και η δυνατή αντίθεση Άρη-Δία μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία προκαλεί δυνατά πάθη, ανταγωνισμούς κι εμμονές με οικονομικά κι ερωτικά θέματα κυρίως. Προσέξτε κτητικές και χειριστικές τάσεις.


Καρκίνος
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μια ισχυρή όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες μπορεί να σας κάνει αρκετά εμμονικούς με όσα θέλετε, ανεβάζει πολύ τις επιθυμίες αλλά και το θυμό, ενώ εφιστά τη προσοχή στον εγωισμό που τυφλώνει, τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις και την εγκληματικότητα.

Λέων
Κάνετε πράγματα ασυνείδητα που προκαλούν άσχημα αποτελέσματα αυτές τις μέρες με τη δυνατή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά με την υγεία και διατροφή σας. Αρκετές ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα στο χώρο δουλειάς. Παρασκήνια. Εσωτερικός θυμός. Κάποια ευχάριστα νέα ωστόσο το πρωί του Σαββάτου.


Παρθένος
Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η δυνατή όψη αντίθεσης Άρη-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες προκαλεί αρκετές περιπλοκές, ζήλιες, ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα στα ερωτικά, με τα παιδιά, σε φιλίες και μέσα σε ομάδες. Προσέξτε τις τάσεις ελέγχου, από και προς εσάς. Πιθανόν κάποια σχέδια να μην προχωρούν και αυτό να σας θυμώνει.


Ζυγός
Σας επηρεάζει πολύ αυτές τις μέρες η δυνατή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυξάνει ιδιαίτερα τον θυμό, τα πάθη και τον εγωισμό, ενώ ίσως κάνετε πράγματα αυτοκαταστροφικά, ακόμα και στα επαγγελματικά. Ωστόσο το πρωί του Σαββάτου η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία στο ζώδιό σας φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις.


Σκορπιός
Χρησιμοποιήστε τον λόγο σας με περισσότερη προσοχή τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, γιατί μπορεί να πείτε πράγματα καταστροφικά ή που θα λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο προσέξτε τις ταλαιπωρίες αλλά και την εγκληματικότητα στα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, δασκάλους, συμμαθητές, γείτονες.


Τοξότης
Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η δυνατή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τα πάθη και τις χειριστικές τάσεις, ενώ χρειάζεται προσοχή σε ανταγωνισμούς και ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα – δεν λείπουν οι εμμονές. Κάποιοι εισχωρούν πολύ στη ζωή σας. Ωστόσο το πρωί του Σαββάτου κάτι φαίνεται να ανοίγει στη ζωή σας.


Αιγόκερως
Η ισχυρή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο σάς κάνει αρκετά εμμονικούς αυτές τις μέρες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό που τυφλώνει, τη χειριστικότητα αλλά και την εγκληματικότητα – είναι μια “σκοτεινή” όψη. Φροντίστε να μην λειτουργήσετε αυτοκαταστροφικά, τόσο στις σχέσεις σας όσο και με τον εαυτό σας.


Υδροχόος
Ένταση στον εργασιακό χώρο και στη καθημερινότητά σας γενικά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ και τα παρασκήνια είναι αρκετά. Η όψη αυτή εφιστά τη προσοχή σε αυτοκαταστροφικές κινήσεις με την υγεία και τη διατροφή σας. Ωστόσο το Σάββατο το πρωί έχετε και κάποια καλά νέα.

Ιχθύες
Δυνατά πάθη αλλά και περιπλοκές στα ερωτικά και στις φιλίες ή μέσα σε ομάδες δημιουργούνται αυτές τις μέρες με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ γίνονται και ξεκαθαρίσματα. Αποκαλύπτονται κάποια κίνητρα. Προσέξτε επίσης τις εντάσεις με τα παιδιά. Εμπόδια σε σχέδια και σε επιχειρηματικά ή δημιουργικά project.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics