Breaking News
03 Ιουλίου 2017


Κριός


Η διέλευση της Σελήνης σήμερα απ’ το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού κάνει τη διάθεση ανάλογα εσωστρεφή αλλά και αρκετά ερωτική. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει βοηθούν να τακτοποιηθούν εύκολα ορισμένα ζητήματα, σπιτιού, οικονομικών ή άλλα, όπως και το κλείσιμο θεμάτων, ενώ προσφέρουν όμορφες ιδιωτικές στιγμές και τονώνουν την ψυχολογία σας.


Ταύρος
Μια κοινωνική και αρμονική μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Οι θετικές όψεις της Σελήνης προσφέρουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ευνοούνται τα ερωτικά ραντεβού, ενώ και με φίλους θα περάσετε καλά. Ωραίες βόλτες. Διευκόλυνση επικοινωνιακή.


Δίδυμοι
Δουλειά και χαρά σήμερα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης βοηθούν επαγγελματικά και καθημερινά θέματα να τακτοποιηθούν εύκολα. Άτομα εξουσίας λειτουργούν σαν γέφυρες διευκόλυνσης. Καλή μέρα για νοικοκυριό επίσης, για τακτοποίηση και φροντίδα λεπτομερειών. Γόνιμη μέρα και για τα οικονομικά. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Εστίαση στα κατοικίδια.


Καρκίνος
Ευχάριστη και πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, σε πλήρως καλοκαιρινό mood, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης διευκολύνουν θέματα ερωτικά, προσωπικά, σπουδών, ταξιδιών και άλλων στόχων. Αυξημένη αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα.

Λέων
Οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα “ανοίγουν” την ψυχολογία σας, αν και θα είναι μια μέρα πιο εσωστρεφής γενικά, αλλά υπάρχει αρμονία εσωτερική. Έμφαση δίνει η Σελήνη στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, όπου διευκολύνονται ανάλογα ζητήματα. Επίσης εύνοια και διευκολύνσεις σε θέματα οικονομικά και στο κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων.


Παρθένος
Ευχάριστες συναντήσεις, μηνύματα, βόλτες και ταξιδάκια πιθανά σήμερα, σε μια μέρα επικοινωνιακή και ζωηρή, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης διευκολύνουν τις επαφές, τις μετακινήσεις και τα παραπάνω ζητήματα γενικώς. Εύνοια σε συμφωνίες και συζητήσεις. Ωραίες στιγμές με τον σύντροφο, τους φίλους και τους συγγενείς. Έμφαση σε διάβασμα, εξετάσεις, μαθήματα, γράψιμο.



Ζυγός
Γόνιμη μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να βελτιώνουν τα έσοδα και να διευκολύνουν οικονομικές, επαγγελματικές ή άλλες συναλλαγές. Άτομα εξουσίας επίσης σας διευκολύνουν. Ωραίες αγορές. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, τη φύση, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική.

Σκορπιός
Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με πιθανά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες – ευνοείται κάτι τέτοιο. Οι θετικές όψεις της Σελήνης τονώνουν τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και την δημιουργικότητα. Καλή μέρα επίσης για τα ερωτικά και για τα ταξίδια – αρκετός ρομαντισμός.


Τοξότης
Ανακουφίζουν την ψυχολογία σας σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, αν και θα είναι μια μέρα αρκετά εσωστρεφής, με ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Όμως θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από εντάσεις. Αίσιο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Καλή μέρα για τέχνη, πνευματικότητα και φιλανθρωπία. Ψυχική ανάταση.



Αιγόκερως
Διευκολύνονται τα σχέδιά σας σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, η οποία επίσης διευκολύνει επαφές, συναντήσεις, επικοινωνία, μετακινήσεις – τα πράγματα ρέουν εύκολα. Καλή μέρα για δικτύωση και για να συναντήσετε τους φίλους σας ή να συμμετέχετε σε ομάδες – ωραίες στιγμές με τις παρέες σας αλλά και με τον σύντροφο ή με συγγενείς.



Υδροχόος
Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να κάνουν το έδαφος γόνιμο, το ίδιο και για τα οικονομικά – έρχονται κάποια σωτήρια έσοδα. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Μπορείτε σήμερα να προωθήσετε καλύτερα τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Αποτελεσματικότερη οργάνωση της ζωής σας, εύκολη τακτοποίηση υποχρεώσεων.



Ιχθύες
Σας ευνοούν σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης και έχετε μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, σε μια μέρα πιο άνετη γενικά. Έμφαση δίνει η Σελήνη στα ταξίδια – καλή μέρα για εκδρομές και περιπέτειες. Επίσης έμφαση σε θέματα σπουδών και νομικών – ευνοούνται και αυτά. Αυξημένη ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία. Εύνοια και στα ερωτικά.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics