Breaking News
04 Ιουλίου 2017


Κριός


Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα κάνει την επικοινωνία ευχάριστη και πιο αρμονική μέχρι τις 31/7, ένα διάστημα με ωραίες συναντήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Ο λόγος σας γίνεται πιο γλυκός. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού ωστόσο μέχρι και αύριο εφιστά τη προσοχή σε ορισμένα επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, και σε διάφορα απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι.


Ταύρος
Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς προσέφερε τα δώρα της αγάπης, της γαλήνης και της ομορφιάς απ’ τις 6/6. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, και μέχρι τις 31/7 τα έσοδα θα βελτιωθούν - ωραίες αγορές, απόλαυση της ζωής. Μέχρι και αύριο προσέξτε απρόοπτα σε επικοινωνιακά και μετακινήσεις, και τα προβλήματα στον ύπνο.


Δίδυμοι
Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη, και θα κάνει τη διάθεση και την εμφάνισή σας ανάλογα γλυκιές μέχρι τις 31/7, ένα διάστημα που θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης – πολλές κατακτήσεις. Ευνοείται η φροντίδα της εμφάνισής σας. Μέχρι και αύριο, προσέξτε κάποια έκτακτα έξοδα ή οικονομικά θέματα, αλλά και προβλήματα στο ίντερνετ ή με φίλους.


Καρκίνος
Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 31/7 δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος που θα κλείσετε κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανοί κρυφοί ή ανεκπλήρωτοι έρωτες – προσέξτε τη φαντασία σας. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μέχρι και αύριο προκαλεί αρκετή νευρικότητα και φέρνει απρόοπτα σε επικοινωνία κι επαγγελματικά.

Λέων
Ωραία κοινωνική ζωή και όμορφες στιγμές με τις παρέες σας θα φέρει η Αφροδίτη απ’ τους Διδύμους μέχρι τις 31/7, ενώ θα ευνοεί τις δραστηριότητες σε ομάδες και συλλόγους – πιθανά φλερτ εκεί, ή μέσα απ’ το διαδίκτυο. Μέχρι και αύριο προσέξτε κάποια απρόοπτα στα ταξίδια, αλλά και την εσωτερική ανησυχία, λόγω του νευρικού τετραγώνου Ερμή-Ουρανού.


Παρθένος
Θα βελτιώσει τη δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 31/7 θα ευνοεί τις κοινωνικές σχέσεις και τις νέες συνεργασίες, ενώ θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Μέχρι και αύριο είναι πιθανές έκτακτες αλλαγές σε σχέδιά σας, αλλά και ορισμένα απρόοπτα σε οικονομικά ζητήματα.



Ζυγός
Ευνοϊκή για σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους έως τις 31/7, ένα διάστημα με ωραία ταξίδια και με κατακτήσεις σε αυτά, ενώ η γοητεία σας θα είναι στα ύψη. Φλερτ και με ξένους. Εύνοια σε θέματα νομικά. Μέχρι και αύριο, το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόοπτα σε επικοινωνία, σχέσεις κι επαγγελματικά.


Σκορπιός
Όμορφη ερωτική ζωή και ωραίες ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο υπόσχεται η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 31/7 θα κάνει τη σχέση σας πιο βαθιά και ουσιαστική. Επίσης θα ευνοήσει θέματα οικονομικά. Μέχρι και αύριο, το ασταθές τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει κάποια απρόοπτα, κυρίως σε δουλειά, επικοινωνία, ταξίδια, σπουδές, υγεία.


Τοξότης
Ωραίες παρουσίες θα φέρει στη ζωή σας η Αφροδίτη απ’ τους Διδύμους μέχρι τις 31/7, ένα διάστημα ευνοϊκό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Όμορφες στιγμές κοινωνικότητας και με τον σύντροφο. Περισσότερη αρμονία. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μέχρι και αύριο φέρνει κάποια έκτακτα θέματα, κυρίως με τα παιδιά, στα ερωτικά και στα οικονομικά.



Αιγόκερως
Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα κάνει πιο άνετη και όμορφη την καθημερινότητά σας μέχρι τις 31/7, ενώ θα απολαύσετε τη δουλειά σας αλλά και τα ωραία μικρά πράγματα της ζωής. Βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες και σχέσεις. Μέχρι και αύριο, το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και διάφορα απρόοπτα ή βλάβες.


Υδροχόος
Τα αισθηματικά σας θα ευνοηθούν απ’ τη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους έως τις 31/7, ένα διάστημα με όμορφες ερωτικές στιγμές και με ωραία διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, ανέμελη καλοκαιρινή ζωή. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Προσέξτε μέχρι και αύριο τη νευρική ένταση και απρόοπτα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, δουλειά, υγεία.


Ιχθύες
Η ψυχολογία σας θα μαλακώσει με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 31/7 θα ευνοήσει επίσης θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – καλή εποχή για διακόσμηση του χώρου σας, ενώ οι σχέσεις σας με τους δικούς σας βελτιώνονται. Το απρόβλεπτο τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μέχρι και αύριο φέρνει έκτακτα έξοδα και απότομα λόγια στα ερωτικά.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics