Breaking News
05 Ιουλίου 2017


Κριός


Ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Λέοντα μέχρι τις 25/7, ένα διάστημα που θα είστε πιο εξωστρεφείς και χαρούμενοι επικοινωνιακά. Δημιουργικές ιδέες. Καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά. Εκδρομές και σπορ. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο προσφέρει ανάταση ψυχική και ονειρικές στιγμές – ιδανικό για τέχνη και πνευματικότητα.


Ταύρος
Έμφαση και κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ενώ μέχρι τις 25/7 ο χώρος σας πιθανόν να γίνει κέντρο διερχομένων! Ταξιδάκια στις ρίζες. Το ονειρικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο δίνει την ευκαιρία για ρομαντικές βόλτες ή εκδρομές, και για όμορφες στιγμές με τις παρέες σας.


Δίδυμοι
Αρκετά κινητική κι επικοινωνιακή θα κάνει τη ζωή σας η διέλευση του Ερμή απ’ τον Λέοντα έως τις 26/7, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο σάς σώζει επαγγελματικά και οικονομικά, και δημιουργεί γέφυρες – άτομα εξουσίας βοηθούν.


Καρκίνος
Φεύγει ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα θα φέρει κινητικότητα σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων έως τις 26/7, ένα διάστημα με πληρωμές, συμφωνίες, συζητήσεις, αγορές και ιδέες για νέα έσοδα. Το υπερβατικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο προσφέρει ονειρικές στιγμές ταξιδιών, φυγής απ’ τα καθημερινά, τέχνης, έρωτα και πνευματικότητας.

Λέων
Στο ζώδιό σας μπαίνει ο επικοινωνιακός Ερμής και θα σας κάνει ανάλογα επικοινωνιακούς και κινητικούς έως τις 26/7, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια. Πολλές ιδέες επίσης. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο βοηθά στο κλείσιμο κύκλων, φέρνει μια σωτηρία οικονομική και ονειρικές ερωτικές στιγμές.


Παρθένος
Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο έως τις 26/7 θα φέρει το κλείσιμο γραφειοκρατικών, επαγγελματικών ή άλλων θεμάτων, ενώ θα σας βάλει και σε κατάσταση απολογισμών. Παρασκήνια αλλά και ιδέες που κυοφορούνται. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο θα προσφέρει ονειρικές στιγμές με τον σύντροφο και με τις παρέες σας.


Ζυγός
Συναντήσεις με καινούργιους και παλιούς φίλους θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος επίσης μέχρι τις 26/7 θα σας δραστηριοποιήσει σε ομάδες, συλλόγους αλλά και στο διαδίκτυο και τα social media. Η θετική όψη Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο είναι ευεργετική για τα επαγγελματικά σας και άτομα εξουσίας φαίνεται να σας σώζουν.

Σκορπιός
Επαγγελματικές επαφές, συναντήσεις με άτομα εξουσίας, συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Λέοντα έως τις 26/7, ένα διάστημα που επίσης θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό. Το υπερβατικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο προσφέρει ονειρικές στιγμές έρωτα, τέχνης, ταξιδιών, πνευματικότητας, ενώ απογειώνει την έμπνευση και την δημιουργικότητα.


Τοξότης
Ωραία ταξίδια και μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Λέοντα έως τις 26/7, ενώ θα δώσει και διάθεση για διάβασμα και συγγραφή. Επαφές και σκέψεις για θέματα νομικά και σπουδών. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο ανακουφίζει την ψυχολογία σας και προσφέρει ονειρικές ιδιωτικές στιγμές.


Αιγόκερως
Μια κινητικότητα σε θέματα οικονομικά θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, έως 26/7, ένα διάστημα με επαφές και ρυθμίσεις για δάνεια, εφορία, κληρονομικά, διατροφή, επενδύσεις, κλπ. Γίνεται πιο βαθιά η σκέψη σας. Το πολύ ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο προσφέρει ονειρικές στιγμές με τον σύντροφο και όμορφες βόλτες ή ταξιδάκια.


Υδροχόος
Θα κάνει αρκετά κοινωνική τη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 26/7 θα φέρει νέες γνωριμίες, πολλές συναντήσεις κι εξωστρέφεια στις σχέσεις σας. Η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη στον σύντροφο και τους άλλους γενικά. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μέχρι και αύριο είναι γόνιμο για τα εργασιακά και τα οικονομικά σας.


Ιχθύες
Επαφές, γνωριμίες, ιδέες και συμφωνίες στον εργασιακό χώρο θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ενώ γενικά η καθημερινότητά σας θα είναι κινητική, έως 26/7. Πληροφόρηση και για θέματα υγείας. Υπερβατικές στιγμές έρωτα, τέχνης και δημιουργίας προσφέρει μέχρι και αύριο το ονειρικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα – ξεφεύγετε απ’ τα καθημερινά, και μέσα από τη διασκέδαση.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics