Breaking News
06 Ιουλίου 2017


Κριός


Μπορεί να ανοίγει την ψυχολογία σας τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, σας ωθεί όμως και σε αρκετές υπερβολές, τόσο στο φαγητό, όσο και στις συμπεριφορές σας. Προσφέρει χιούμορ κι ευδιαθεσία, όμως προσέξτε τις “χοντράδες” στις σχέσεις σας, καθώς μπορεί να χαλάσουν κάποιες ισορροπίες. Προσοχή επίσης στην επιπολαιότητα.


Ταύρος
Το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα αυξάνει τη διάθεση για χιούμορ αυτές τις μέρες, μπορεί όμως να σας κάνει να λέτε πράγματα άκομψα και υπερβολικά – προσέξτε τις ακρότητες στο λόγο και τη γραφή. Επίσης προσέξτε την επιπολαιότητα και την αμέλεια σε θέματα εργασιακά, υγείας και διατροφής. Φροντίστε καλύτερα ορισμένες λεπτομέρειες.

Δίδυμοι
Αρκετές σπατάλες αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο σας ωθεί σε επιπόλαιη οικονομική διαχείριση, ενώ και στα ερωτικά μπορεί να λειτουργείτε επιπόλαια. Ωστόσο είναι μια όψη που φέρνει χαρά και διάθεση για παιχνίδι. Προσέξτε τις ασύμφορες αγορές. Επίσης θέματα παιδιών κι επιχειρηματικά ίσως αντιμετωπίζονται απερίσκεπτα.

Καρκίνος
Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη τετραγώνου με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει την τάση για υπερβολές, για τεμπελιά και σπατάλη. Προσέξτε τις διατροφικές ακρότητες αλλά και τις επιπόλαιες συμπεριφορές. Ωστόσο φέρνει αισιοδοξία και χαρά, αλλά και υπερβολική αισιοδοξία. Απερισκεψία σε θέματα σπιτιού/οικογένειας.


Λέων
306/07/2017
Λέων
Αυξάνει το χιούμορ και τη διάθεση για αστεία αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, αυξάνει όμως και την τάση για λεκτικές “χοντράδες”, καθώς δημιουργεί έλλειψη διάκρισης σε όσα λέτε. Ενδέχεται και να γυρίσουν εναντίον σας ορισμένα λόγια σας. Ακρότητες στον ύπνο. Φανείτε πιο προσεκτικοί σε διάβασμα, συμβόλαια κι εξετάσεις.


Παρθένος
Δεν γίνεται και πολύ καλή οικονομική διαχείριση αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο μπορεί να σας ωθεί σε σπατάλες και σε αγορές που ίσως δεν αξίζουν τα χρήματά τους. Επίσης ωθεί σε ιδεολογικές ακρότητες αλλά και σε υπερβολές με τις παρέες σας, όμως περνάτε καλά και υπάρχει καλή διάθεση.



Ζυγός
Τονίζει την υπερβολική κι επιπόλαιη επιρροή του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας το τετράγωνο Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες, μια όψη που σας ωθεί σε διάφορες ακρότητες, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή του. Προσέξτε επιπόλαιες και άκομψες συμπεριφορές που μπορεί να κοστίσουν στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας εικόνα. Προσφέρει χιούμορ ωστόσο.



Σκορπιός
Μπορεί αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία ασυνείδητα να κάνετε κάποια πράγματα ακραία κι επιπόλαια που λειτουργούν εναντίον σας. Σήμερα κορυφώνεται αυτή η όψη, η οποία εφιστά τη προσοχή επίσης στην αφέλεια, όπως και σε απερισκεψία σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Αρκετές υπερβολές, αλλά και χιούμορ κι αισιοδοξία.


Τοξότης
Βγάζει τον υπερβολικό κι επιπόλαιο εαυτό σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ωστόσο ανοίγει γενικά τη διάθεση. Προσέξτε όμως να μην κάνετε απερίσκεπτες κι αφελείς κινήσεις σε θέματα οικονομικά, όπως και κάποια υπεραισιόδοξα σχέδια. Ακρότητες με τις παρέες σας, όμως περνάτε καλά.


Αιγόκερως
Αν και το ζώδιό σας δεν είναι αφελές και απερίσκεπτο, αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να κάνετε πράγματα επιπόλαια, που ίσως κοστίσουν την ισορροπία στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας εικόνα. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία εφιστά επίσης τη προσοχή σε υπερβολές κάθε είδους.


Υδροχόος
Χρειάζεται μια προσοχή στην αφέλειά σας αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο επίσης μπορεί να σας κάνει αμελείς στη δουλειά, την υγεία αλλά και σε θέματα σπουδών. Ωστόσο αυξάνει την αισιοδοξία, αλλά μπορεί να είναι και αβάσιμη. Επίσης προσέξτε την αφέλεια σε θέματα νομικά.


Ιχθύες
Επαφές, γνωριμίες, ιδέες και συμφωνίες στον εργασιακό χώρο θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ενώ γενικά η καθημερινότητά σας θα είναι κινητική, έως 26/7. Πληροφόρηση και για θέματα υγείας. Υπερβατικές στιγμές έρωτα, τέχνης και δημιουργίας προσφέρει μέχρι και αύριο το ονειρικό τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα – ξεφεύγετε απ’ τα καθημερινά, και μέσα από τη διασκέδαση.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics