Breaking News
08 Ιουλίου 2017


Κριός


Μια δυνατή “πλουτώνια” πανσέληνος κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες βιώνετε εμμονές διάφορες αλλά και θυμό, καθώς εμπλέκεται και ο Άρης στην επιρροή της. Δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας κυρίως αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη, όπου είναι πιθανό να βιώνετε κάποια δυνατά γεγονότα.


Ταύρος
Έμφαση στα ταξίδια αλλά και σε θέματα εκπαίδευσης δίνει αυτή η πανσέληνος, η οποία επίσης προσφέρει αίσθημα δύναμης κι αναγέννησης. Ίσως πετυχαίνετε στόχους και οράματα. Ζητά όμως προσοχή στο φανατισμό αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να γίνεστε προκλητικοί στην επικοινωνία. Προσέξτε επίσης ταλαιπωρίες αλλά και την εγκληματικότητα στις διακοπές σας. Νομικά κωλύματα.


Δίδυμοι
Αρκετές ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα προκαλεί η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλύπτονται μυστικά. Μια δυνατή και με αρκετό πάθος επιρροή. Εφιστά επίσης την προσοχή σε εκβιασμούς, οικονομικούς ανταγωνισμούς και άγχη, αλλά και σε χειριστικές συμπεριφορές. Βγάζει τις διαφορές αξιών που έχετε με κάποιους ανθρώπους.


Καρκίνος
Καινούργιες και δυνατές σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτή η ισχυρή πανσέληνος, δεν λείπουν όμως οι συγκρούσεις, οι εγωισμοί και τα πάθη – αρκετά ανταγωνιστικό το κλίμα, καθώς ενεργοποιείται ο πολεμικός Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η επιρροή της σάς ζητά να μάθετε να αποδέχεστε πράγματα και τη ροή της ζωής.


Λέων
Απ’ τη μία η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο δίνει την ευκαιρία για επαγγελματικά ξεκινήματα, απ’ την άλλη, είναι πιθανές αρκετές ίντριγκες στον εργασιακό χώρο αυτές τις μέρες. Επίσης εφιστά τη προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής – μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά, αλλά κάντε προσαρμογές που θα σας αναγεννήσουν.



Παρθένος
Ιδιαίτερα ερωτική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξεκινήματα στα αισθηματικά, ενώ προσφέρει πολύ πάθος. Δεν λείπουν ωστόσο οι ίντριγκες και οι ανταγωνισμοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με φίλους ή μέσα σε ομάδες. Προσέξτε επίσης τις χειριστικές συμπεριφορές, ειδικά μάλιστα προς τα παιδιά.


Ζυγός
Δυνατή για την ψυχολογία σας αυτή η “πλουτώνια” πανσέληνος, προκαλεί καθάρσεις συναισθηματικές ενώ και με το παρελθόν σας φαίνεται να γίνεται ένα ξεκαθάρισμα. Η επιρροή της, που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, δίνει έμφαση και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Πολλοί οι ανταγωνισμοί, τα πάθη και οι συγκρούσεις, ακόμα και στα επαγγελματικά.

Σκορπιός
Ένταση νοητική και εμμονές προκαλεί αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ φέρνει και ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Εντάσεις πιθανές και με δασκάλους. Ίσως έρχονται μυστικά στην επιφάνεια. Προσέξτε τα πικρά λόγια αλλά και τον φανατισμό. Προσοχή επίσης σε εμπόδια στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και την επικοινωνία.


Τοξότης
Οικονομικούς ανταγωνισμούς και “μαύρες τρύπες” προκαλεί αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως βιώνετε εμπόδια για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Μια επιρροή που φέρνει αρκετά πάθη, ίντριγκες, παρασκήνια και κτητικότητα. Βγάζει τις διαφορές αξιών που έχετε με ορισμένους ανθρώπους, κι έτσι γίνεται ένα ξεκαθάρισμα.


Αιγόκερως
Στο ζώδιό σας γίνεται αυτή η δυνατή πανσέληνος, μαζί με τον ισχυρό Πλούτωνα, γι’ αυτό είναι μια επιρροή “ηφαιστειακή”, που βγάζει αρκετό πάθος κι ένταση στην επιφάνεια. Ωθεί σε σημαντικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, προσφέρει αίσθημα αναγέννησης και ισχύος, φέρνει όμως και πολλές συγκρούσεις, εγωισμούς κι ανταγωνισμούς. Προσοχή στις χειριστικές τάσεις.



Υδροχόος
Κλείνουν κάποιοι κύκλοι αυτές τις μέρες με την πανσέληνο που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία γίνεται στον τελευταίο σας οίκο και ολοκληρώνει ορισμένα κεφάλαια, πιθανόν με δραματικό τρόπο. Αρκετά παρασκήνια. Προσέξτε επίσης τις εντάσεις στο χώρο δουλειάς, αλλά και την φυσική και ψυχολογική σας υγεία – αρκετός θυμός κι απωθημένα.
 Ιχθύες
Ξεκαθαρίσματα με φίλους, γνωστούς και μέσα σε ομάδες και συλλόγους φέρνει αυτή η δυνατή πανσέληνος που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία προκαλεί περιπλοκές και ίντριγκες, ενώ ίσως βγάζει και μυστικά στην επιφάνεια. Εντάσεις αλλά και πάθος προκαλεί και στα ερωτικά – αυξημένος εγωισμός. Πιθανά εμπόδια σε σχέδιά σας – δεν είναι και πολύ στο χέρι σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics