Breaking News
12 Ιουλίου 2017


Κριός


Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα δίνει έμφαση στο τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε ομάδες ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το ίντερνετ και τα social media. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι ήσυχη και θα έχετε την ευκαιρία να αποτραβηχτείτε και να χαλαρώσετε.


Ταύρος
Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή δίνει η Σελήνη μέχρι το απόγευμα – καλές ώρες για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Περισσότερες υποχρεώσεις πιθανές. Το βραδάκι θα είναι αφιερωμένο στους φίλους αλλά και στη διαδικτυακή σας ζωή. Πιθανόν να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες την υπόλοιπη μέρα.


Δίδυμοι
Αισιόδοξα και άνετα ξεκινά η μέρα, με την εστίαση της προσοχής σας να βρίσκεται κυρίως στα ταξίδια αλλά και σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών, συνολικά μέχρι το απόγευμα. Καλές ώρες για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία. Ωραίες περιπέτειες. Κατόπιν αναμένεται να προκύψουν διάφορες υποχρεώσεις. Ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας.


Καρκίνος
Με μια σχετική εσωστρέφεια ξεκινά η μέρα, χωρίς ωστόσο να αναμένονται απρόοπτα. Μέχρι το απόγευμα είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, συντάξεων κλπ. Κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και θα δώσει έμφαση στα ταξίδια για την υπόλοιπη μέρα, αλλά και στη μελέτη, όπως και σε θέματα πνευματικότητας.

Λέων
Κοινωνικά κι αρμονικά ξεκινά η μέρα, με τη Σελήνη μέχρι το απόγευμα να δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, με πιθανές διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους. Πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική η υπόλοιπη μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.


Παρθένος
Δουλειά και χαρά μέχρι το απόγευμα, και θα είναι ώρες παραγωγικές, θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, ενώ έμφαση δίνει η Σελήνη και σε θέματα διατροφής και υγείας, όπως και στα κατοικίδια. Κοινωνικό το βράδυ, ιδανικό για να βγείτε με το σύντροφό σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες γνωριμίες και συναντήσεις.


Ζυγός
Ευχάριστα και ανέμελα ξεκινά η μέρα, και πιθανόν μέχρι το απόγευμα να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε και να δημιουργήσετε. Ενασχόληση με τα παιδιά. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και για την υπόλοιπη μέρα είναι πιθανό να σας βγει μια μανία καθαριότητας και τακτοποίησης.

Σκορπιός
Σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων κυρίως δίνει έμφαση μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ θα είναι ώρες πιο εσωστρεφείς. Κατόπιν όμως αλλάζει ζώδιο και ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για εξόδους, φλερτ, παιχνίδι και ευχάριστες δραστηριότητες. Ωραίο βράδυ για ερωτικά ραντεβού.


Τοξότης
Επικοινωνιακά και ζωηρά ξεκινά η μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές, και ταξιδάκια. Έμφαση στη πληροφόρηση ή σε μαθήματα και σεμινάρια. Αρκετές ιδέες. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής θα μεταφερθεί στο σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή.


Αιγόκερως
Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές, ενώ πιθανόν να κάνετε διάφορα ψώνια. Πιο ήρεμες ώρες, θα απολαύσετε το καλό φαγητό και τις αισθήσεις. Κατόπιν γίνεται πιο επικοινωνιακή η διάθεση, και η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για βόλτες και για αρκετή κουβεντούλα.



Υδροχόος
Το ζώδιό σας θα διατρέχει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, γι’ αυτό θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Αποφάσεις, ξεκινήματα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο και η διάθεση γίνεται πιο ήρεμη, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι απολαυστική, με καλό φαγητό, μουσική αλλά κι επαφή με τη φύση.

Ιχθύες
Κλείνετε κάποια θέματα μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ είναι ώρες απολογισμών και με μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και φυγή. Κατόπιν όμως η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι εξωστρεφής και δραστήρια, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics