Breaking News
13 Ιουλίου 2017


Κριός


Τάσεις φυγής προκαλεί σήμερα η Σελήνη απ’ τους Ιχθύς, που συναντά κιόλας τον υπερβατικό Ποσειδώνα και σας κάνει να ονειρεύεστε. Το πιθανότερο είναι να βρείτε την ευκαιρία να ξεφύγετε από φασαρίες και πιέσεις, να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε και περισσότερο. Καλή μέρα για ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα, την φιλανθρωπία.


Ταύρος
Αφιερωμένη στους φίλους σας η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να περάσετε όμορφα μαζί τους, σε μια μέρα ήπια γενικά. Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα ευνοεί την ενασχόληση με καλλιτεχνικές, πνευματικές και φιλανθρωπικές ομαδικές δραστηριότητες. Μια μέρα στην οποία επίσης ονειρεύεστε το μέλλον.


Δίδυμοι
Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σήμερα δημιουργεί θολούρα συναισθηματική, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα, κυρίως στα επαγγελματικά και με άτομα εξουσίας. Πιθανόν όμως άτομα εξουσίας να σας σώσουν και από δύσκολες καταστάσεις. Επίσης προσέξτε τα ψέματα και τις υποσχέσεις. Λίγο δύσκολο να οργανωθείτε – τάσεις φυγής.


Καρκίνος
Ονειρικό κλίμα δημιουργεί σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, είτε κυριολεκτικά, ή μέσα από βιβλία, κινηματογράφο, τέχνη. Αυξημένος ρομαντισμός και φαντασία. Αυξημένο επίσης αίσθημα ελευθερίας – μια μέρα πιο άνετη. Προσέξτε ορισμένα μπερδέματα με συγγενείς, αλλά και γύρω από θέματα νομικά και σπουδών.

Λέων
Υπερβατικές ιδιωτικές στιγμές προσφέρει σήμερα η ονειρική σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα, και θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας – όμορφα συναισθήματα, άφθονος ρομαντισμός. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια μπερδέματα, υποσχέσεις ή εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες, συντάξεις, διατροφή κλπ.


Παρθένος
Ιδανική μέρα για ρομαντικά ραντεβού αλλά και για τέχνη σήμερα με την ονειρική σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία προσφέρει υπερβατικές στιγμές και ωραία κοινωνική ζωή. Αυξάνει τη φαντασία και την τάση για ονειροπόληση. Αυξημένη επίσης θολούρα ή συναισθηματική σύγχυση. Προσέξτε κάποια ψέματα ή παρεξηγήσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


Ζυγός
Φαίνεται ότι από κάτι σας σώζει σήμερα στα επαγγελματικά η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα, ή απλά ρέουν εύκολα τα πράγματα στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας γενικά. Προσέξτε ωστόσο υποσχέσεις, ψέματα και μπερδέματα, τόσο στα εργασιακά, όσο και σε θέματα υγείας και διατροφής. Περισσότερη ενασχόληση με τα κατοικίδια – ξεφεύγετε μαζί τους.

Σκορπιός
Μια ονειρική μέρα σήμερα με την υπερβατική σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, ιδανική για ερωτικά ραντεβού – υπερβατικές στιγμές και άφθονος ρομαντισμός. Όμορφες στιγμές διασκέδασης, φλερτ, παιχνιδιού, ανεμελιάς και φυγής απ’ τα καθημερινά. Ιδανική επίσης μέρα για παρακολούθηση καλλιτεχνικών δρωμένων. Αυξημένη φαντασία και δημιουργικότητα. Ενασχόληση με τα παιδιά, θυσίες γι’ αυτά.


Τοξότης
Συναισθηματική σύγχυση προκαλεί σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα και θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα, τόσο τα ψυχολογικά, όσο και με την οικογένεια και τους γύρω σας – πιθανές παρεξηγήσεις και ψέματα. Ωστόσο θα μπορέσετε και να ξεφύγετε από πιέσεις και να χαλαρώσετε. Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Πολλές αναμνήσεις.

Αιγόκερως
Χρειάζεται μια προσοχή σήμερα σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί μια θολούρα και ένα πρόσκαιρο χάος. Επίσης προσέξτε ψέματα και υποσχέσεις, όπως και μπερδέματα με συγγενείς. Ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία για ρομαντικές βόλτες και ταξιδάκια, ενώ ανταλλάσσονται ωραία λόγια και μηνύματα.

Υδροχόος
Μην δίνετε και πολύ σημασία σε οικονομικές ή άλλες υποσχέσεις σήμερα, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί τάση για ψέματα. Επίσης προσέξτε τα μπερδέματα σε πληρωμές, αγορές ή σε άλλες συναλλαγές. Ωστόσο θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις, τη μουσική, το καλό φαγητό και τη φύση, και να νιώσετε όμορφα και ήρεμα.


Ιχθύες
Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας δημιουργεί ονειρικές συνθήκες και έντονες τάσεις φυγής, ενώ απογειώνει τον ρομαντισμό, την φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση. Προσέξτε ωστόσο τις αυταπάτες, τα ψέματα και τη συναισθηματική σύγχυση. Αυξημένη επίσης διαίσθηση, η οποία ίσως σάς παρακινήσει προς δράσεις και πρωτοβουλίες.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics