Breaking News
14 Ιουλίου 2017


Κριός


Η θετική όψη Ερμή-Δία σήμερα αυξάνει το χιούμορ, την ευδιαθεσία, την δημιουργικότητα και την κοινωνικότητα, ενώ φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και καλές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το πρωί ωστόσο προσέξτε την ψυχολογική πίεση αλλά και κάποια εμπόδια στα ταξίδια και σε θέματα νομικά κι εκπαίδευσης. Τακτοποίηση ζητημάτων οικογένειας, σπιτιού, ακινήτων.

Ταύρος
Καλά πάνε σήμερα θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, επαγγελματικών αλλά και υγείας με τη θετική όψη Ερμή-Δία, ενώ διευκολύνονται και διάφορα μικρά ζητήματα και λεπτομέρειες. Αποτελεσματικοί και γρήγοροι στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Μόνο το πρωί προσέξτε κάποιες πιέσεις, καθυστερήσεις ή εμπόδια σε θέματα οικονομικά και σε ορισμένα σχέδιά σας.


Δίδυμοι
Πιθανόν να πάρετε κάποια καλά νέα σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Δία, ή να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και ωραίες βόλτες και ταξιδάκια, όπως και καλές εξελίξεις στα ερωτικά και σε θέματα παιδιών. Αυξημένο χιούμορ, δημιουργικές ιδέες. Αν και η μέρα ξεκινά με ορισμένα εμπόδια ή δύστροπες συμπεριφορές, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά.

Καρκίνος
Θετική για τα οικονομικά σας και για ζητήματα οικογενειακά, σπιτιού και ακινήτων σήμερα η θετική όψη Ερμή-Δία, ενώ ανοίγει επίσης την ψυχολογία σας και προσφέρει αίσθημα ασφάλειας. Απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί σήμερα, το πρωί ωστόσο μπορεί να παρουσιαστούν κάποια εμπόδια σε θέματα εργασιακά, υγείας, ταξιδιών, σπουδών, νομικών.

Λέων
Ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Δία σήμερα αυξάνει το χιούμορ και τη καλή διάθεση, ενώ φέρνει και κάποια καλά νέα, όπως και ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες, ταξιδάκια. Ευεργετικές πληροφορίες επίσης. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πρωί ορισμένα εμπόδια και δύστροπες συμπεριφορές σε θέματα οικονομικά, παιδιών κι ερωτικά.


Παρθένος
Γόνιμη μέρα για τα οικονομικά σας με τη θετική όψη Ερμή-Δία, ίσως φέρνει και κάποια καλά νέα, ενώ επίσης σάς βοηθά να κλείσετε με επιτυχία ένα θέμα που σας απασχολούσε. Κοινωνική μέρα, με ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στους άλλους. Το πρωί ωστόσο είναι πιθανές δύστροπες συμπεριφορές κι εμπόδια.


Ζυγός
Σας ευνοεί σήμερα η θετική όψη Ερμή-Δία, η οποία βοηθά προσωπικούς στόχους και σχέδια, προσφέρει τύχη, ενώ ίσως έχετε και κάποιες καλές ειδήσεις. Οι φίλοι βοηθούν και περνάτε καλά μαζί τους. Ταυτόχρονα θα είναι μια παραγωγική μέρα, με γρήγορες επαγγελματικές εξελίξεις, εκτός απ’ το πρωί που αναμένονται κάποια εμπόδια, κυρίως στην επικοινωνία.

Σκορπιός
Το εξάγωνο Ερμή-Δία σήμερα είναι ευεργετικό για τα επαγγελματικά σας, ίσως μαθαίνετε καλά νέα ή γίνονται επιτυχημένες επαφές, ενώ ταυτόχρονα σάς βοηθά να ολοκληρώσετε ορισμένα ζητήματα και κύκλους. Ερωτική κι ανέμελη μέρα συνολικά, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι. Το πρωί μόνο υπάρχουν ορισμένες πιέσεις και καθυστερήσεις, κυρίως στα οικονομικά.

Τοξότης
Κάτι ανοίγει στη ζωή σας σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Δία, πιθανόν να έχετε κάποια καλά νέα που αφορούν σχέδιά σας, θέματα ταξιδιών, νομικών, σπουδών κι επαφών με το εξωτερικό, ενώ οι φίλοι λειτουργούν ευεργετικά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου το πρωί που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και δύστροπες συμπεριφορές.


Αιγόκερως
Κάτι καλό γίνεται σήμερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα με τη θετική όψη Ερμή-Δία, ίσως παίρνετε καλά νέα κι έχετε γόνιμες επαφές, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Μια επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα γενικά, με συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Το πρωί υπάρχουν ορισμένα -επικοινωνιακά κυρίως- εμπόδια ωστόσο.

Υδροχόος
Ευνοείστε σήμερα από τη θετική όψη Ερμή-Δία, η οποία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και νέα που αφορούν κυρίως σχέσεις, συνεργασίες, ταξίδια, εκπαίδευση, θέματα νομικά, ενώ κάτι ανοίγει στη ζωή σας. Παράλληλα είναι μια μέρα στην οποία θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά, αποκτημάτων κι αγορών, ενώ το πρωί είναι πιθανά ορισμένα εμπόδια.

Ιχθύες
Καλές εργασιακές και οικονομικές επαφές και νέα φέρνει σήμερα η θετική όψη Ερμή-Δία, ενώ και σε θέματα υγείας μπορεί να έχετε καλά νέα. Καλή μέρα για τακτοποίηση λεπτομερειών και για ρύθμιση οικονομικών θεμάτων. Το πρωί ωστόσο, το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου φέρνει ορισμένες πιέσεις και αυξημένες υποχρεώσεις, αν και θα είστε αποτελεσματικοί σήμερα.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics