Breaking News
15 Ιουλίου 2017


Κριός


Δραστήριο το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και θα σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς κι αποφασιστικούς, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Θα σχηματίσει πολλές όψεις, οι οποίες εφιστούν τη προσοχή σε υπερβολές, εμμονές και συγκρούσεις, φέρνουν όμως και ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες και περιπέτειες.



Ταύρος
Ένα εσωστρεφές Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και θα σας ωθήσει σε απομόνωση, ώστε να κάνετε κάποιους απολογισμούς. Κλείνετε ορισμένα θέματα ή κύκλους. Δεν λείπουν τα απωθημένα, ενώ και η φαντασία σας ίσως πηγαίνει μακριά. Θα μπορέσετε ωστόσο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε.


Δίδυμοι
Αφιερωμένο στους φίλους αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, όπως και να συμμετέχετε σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες. Δεν λείπουν οι ακρότητες και κάποιες ίντριγκες, καθώς το κλίμα είναι έντονο, όμως θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και καλές εξελίξεις στις σχέσεις. Έμφαση και στη διαδικτυακή σας ζωή.


Καρκίνος
Έντονο αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ’ τον Κριό να κάνει το κλίμα εύφλεκτο, ενώ οι πολλές όψεις που σχηματίζει εφιστούν τη προσοχή σε ακρότητες, διαφωνίες, εμμονές κι εγωισμούς. Ωστόσο είναι πιθανό να φέρουν και καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Παραπάνω υποχρεώσεις πιθανές. Φαίνεστε περισσότερο δημοσίως αυτό το διήμερο.


Λέων
Ευκαιρίες για αποδράσεις, περιπέτειες και ταξίδια δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο θα είναι δραστήριο κι εξωστρεφές, ενώ έχετε περισσότερη ζωτικότητα κι αισιοδοξία. Μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας επίσης. Οι έντονες όψεις της Σελήνης βέβαια μπορεί να ωθήσουν σε διάφορες ακρότητες, όμως είναι πιθανές κι ευχάριστες συναντήσεις, ή κάποιες εποικοδομητικές κινήσεις.



Παρθένος
Κάπως πιο εσωστρεφές αλλά ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας. Ευκαιρία επίσης για έρευνα κι ενδοσκόπηση. Πιθανή ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα. Επειδή η Σελήνη θα δημιουργήσει έντονες όψεις, προσέξτε τις ίντριγκες, τις χειριστικές συμπεριφορές, τη ζήλια, τις σπατάλες και κάποιες ακρότητες.


Ζυγός
Κοινωνικό κι έντονο αυτό το Σαββατοκύριακο, με ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ίσως ξεκινήσουν και νέες σχέσεις. Η Σελήνη βέβαια σχηματίζει δυνατές όψεις, οι οποίες ωθούν σε αρκετές υπερβολές, ενώ πρέπει να προσέξετε τις εμμονές και τις χειριστικές τάσεις. Ωστόσο γίνονται κι εποικοδομητικά βήματα σε σχέσεις, σχέδια κι επαφές.



Σκορπιός
Φαίνεται ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας βγει μια μανία τακτοποίησης και καθαριότητας, ένα διήμερο παραγωγικό, ιδανικό για να βάλετε σε τάξη διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής. Ενασχόληση και με θέματα υγείας και διατροφής – προσέξτε τις ακρότητες. Επίσης προσοχή στην κριτική και σε πικρά λόγια. Έμφαση και σε θέματα κατοικίδιων.


Τοξότης
Ανέμελο και παιχνιδιάρικο αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο, σε πλήρως καλοκαιρινό κλίμα, και θα έχετε την ευκαιρία για εξόδους, φλερτ, εκδρομές, σπορ κι ωραίες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ερωτικό διήμερο, αν και υπάρχει μια αστάθεια. Προσέξτε τις ακρότητες με τις παρέες σας, όπως και κάποια εμπόδια ή εμμονές με οικονομικά θέματα ή για αγορές.


Αιγόκερως
Δυνατό συναισθηματικά και ακραίο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να προσέξετε το θυμό, τις εμμονές, τους ανταγωνισμούς και τις χειριστικές τάσεις, λόγω των έντονων όψεων που σχηματίζει η Σελήνη, οι οποίες επίσης ωθούν και σε αρκετές ακρότητες. Έμφαση δίνει αυτό το διήμερο κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων.


Υδροχόος
Επικοινωνιακό και ζωηρό αυτό το Σαββατοκύριακο, με πολλές βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες, αλλά και με ταξιδάκια ή άλλες μετακινήσεις. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα και γράψιμο. Πολλές ιδέες και σκέψεις. Οι έντονες όψεις της Σελήνης ωθούν κάποιες συζητήσεις στα άκρα, όμως ταυτόχρονα γίνονται κι εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια, επαφές.

Ιχθύες
Ευκαιρία για αγορές θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ φαίνεται να ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων επίσης. Θα είναι ένα διήμερο απολαυστικό, με ωραίο φαγητό, επαφή με τη φύση, τη μουσική κλπ, όμως θα υπάρχει μια εναλλαγή από την σταθερότητα στην αστάθεια, ενώ δεν λείπουν οι περιπλοκές και οι υπερβολές.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics