Breaking News
30 Νοεμβρίου -0001


Κριός


Ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαφές και συμφωνίες φέρνει αυτές τις μέρες η τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ βελτιώνει και τα οικονομικά σας. Μια επιρροή που κάνει την επικοινωνία με τους άλλους πιο ευχάριστη, και προσφέρει περισσότερη αρμονία νοητική και στις σχέσεις. Ωραίες βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις, καλή διάθεση.

Ταύρος
Μια ευεργετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα βελτιώνει αυτές τις μέρες τα έσοδα αλλά και τις εργασιακές συνθήκες. Πολύ ωραίες αγορές, απόλαυση και καλύτερη ποιότητα ζωής, βελτίωση και καλές προσαρμογές σε καθημερινά θέματα. Εύνοια επίσης σε ζητήματα υγείας, διατροφής και κατοικίδιων.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα τυχερή όψη τριγώνου με τον ευεργέτη Δία, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ευτυχείς εξελίξεις στα ερωτικά κι επιτυχίες, αλλά και ωραίες στιγμές διασκέδασης, απολαύσεων και καλοκαιρινής ανεμελιάς. Αυξημένη λάμψη, χαρά, δημιουργικότητα. Βελτιώνει και τα οικονομικά. Εύνοια σε επιχειρηματικά project.


Καρκίνος
Βελτιώνει πολύ την ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Δία, η οποία σας επιτρέπει κιόλας να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, να ξεφύγετε από πιέσεις και να απολαύσετε το σπίτι, την οικογένεια, την τέχνη και στιγμές φυγής απ’ τα καθημερινά. Εύνοια σε ζητήματα ακινήτων. Αίσιο κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων ή κύκλων.

Λέων
Περνάτε ωραία με τους φίλους σας αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, και κάποια καλά νέα. Ωραίες ομαδικές δραστηριότητες. Θετικές εξελίξεις σε σχέδια, συζητήσεις, συμφωνίες. Εύνοια επίσης σε μάθηση, σεμινάρια, πληροφόρηση. Ευχάριστα ταξιδάκια και βόλτες. Θετικός ο νους σας.


Παρθένος
Ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η τυχερή όψη Αφροδίτη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες βελτιώνει τα έσοδα, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Καλές μέρες για συνεργασίες αλλά και για δημόσιες σχέσεις. Το κοινωνικό σας προφίλ βελτιώνεται. Ωραίες αγορές, απόλαυση της ζωής. Ευκολότερη οργάνωση και τακτοποίηση υποχρεώσεων.

Ζυγός
Άμεσα σας ευεργετεί αυτές τις μέρες το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει στιγμές άνεσης, απολαύσεων, ωραίων ταξιδιών και μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, πιθανά φλερτ με άτομα απ’ το εξωτερικό ή στα ταξίδια. Βλέπετε την καλή πλευρά των ανθρώπων. Εύνοια σε θέματα οικονομικά, προσωπικά, εκπαίδευσης, νομικών.

Σκορπιός
Μια επιρροή που ομορφαίνει την ψυχολογία σας αλλά και την ερωτική σας ζωή, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα προσφέρει αυτές τις μέρες όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Ενίσχυση οικονομική, εύνοια σε δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες κλπ. Πιθανόν να κλείνετε με επιτυχία κάποιο θέμα ή κύκλο.

Τοξότης
Πολύ καλή για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας η θετική όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, σε συνεργασίες ή με φίλους, ενώ περνάτε καλά με τις παρέες σας. Βλέπετε τον γενναιόδωρο και όμορφο εαυτό των άλλων. Εύνοια σε σχέδια και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Αιγόκερως
Βελτιώνει και κάνει πιο άνετες τις εργασιακές και καθημερινές σας συνθήκες αυτές τις μέρες η ευεργετική όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει θετικές επαγγελματικές εξελίξεις και εύνοια από άτομα εξουσίας. Βελτιώνει επίσης τη δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα. Ευνοεί τις συνεργασίες και τις δημόσιες σχέσεις. Καλυτέρευση εσόδων αλλά και της υγείας.


Υδροχόος
Ευεργετεί την ερωτική σας ζωή η τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει πολλές κατακτήσεις και ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά, με τα παιδιά, αλλά και ωραία ταξίδια, διασκέδαση, καλοκαιρινή ανεμελιά και απολαύσεις. Αυξημένη δημιουργικότητα, χαρά, αισιοδοξία, ελευθερία. Εύνοια σε σπουδές, νομικά, επιχειρηματικά project. Βελτίωση οικονομική.

Ιχθύες
Σήμερα κορυφώνεται μια ευεργετική για την ψυχολογία σας όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες ομορφαίνει τα συναισθήματα και προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας. Βελτιώνει τις οικογενειακές σχέσεις αλλά και την ερωτική σας ζωή – βαθύτερη και καλύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Ενίσχυση οικονομική. Εύνοια σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics