Breaking News
19 Ιουλίου 2017


Κριός


Αρκετές δημιουργικές ιδέες αλλά και επιτυχημένες συμφωνίες φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, μια επιρροή που βοηθά να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις κι επαφές. Κάνει την επικοινωνία και τη σκέψη πιο ώριμη, κάτι που βοηθά τις σχέσεις σας με τα παιδιά και στα ερωτικά. Εύνοια σε επιχειρηματικά project, σε σπουδές, ανοίγματα, ταξίδια.


Ταύρος
Τακτοποιεί την ψυχολογία και τη σκέψη σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ επίσης βελτιώνει την επικοινωνία με τους δικούς σας. Καλύτερη οργάνωση του σπιτιού. Ευνοεί επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις για θέματα ακινήτων, οικονομικών, επενδύσεων, κληρονομικών. Γίνονται πιο σαφή ορισμένα πράγματα, σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο.


Δίδυμοι
Μια επιρροή ευεργετική για την επικοινωνία και τις σχέσεις σας, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα κάνει τα πάρε-δώσε και τις συνεννοήσεις με τους άλλους αυτές τις μέρες πιο σωστά και αξιόπιστα, ενώ λέγονται και σοβαρά πράγματα με τον σύντροφο και με συνεργάτες. Ευνοεί τις συμφωνίες και τους συμβιβασμούς. Πιο τακτοποιημένος ο νους σας.


Καρκίνος
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα είναι καλό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, προσφέρει ένα αίσθημα σταθερότητας κι ασφάλειας, ενώ αυτές τις μέρες γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις και συμφωνίες ή αγοραπωλησίες. Παράλληλα, οργανώνετε καλύτερα την καθημερινή σας ζωή και διάφορες λεπτομέρειες. Εύνοια και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Λέων
Ο επικοινωνιακός Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα θετική όψη με τον οικοδομικό Κρόνο, γι’ αυτό είναι μέρες που γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις κι επαφές, ενώ έχετε περισσότερες δημιουργικές και ρεαλιστικές ιδέες. Η επικοινωνία στα ερωτικά γίνεται πιο σωστά και ώριμα, ενώ ο νους σας μπαίνει σε τάξη. Τακτοποίηση θεμάτων παιδιών.

Παρθένος
Μπορείτε αυτές τις μέρες και βάζετε μια τάξη σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευνοεί συζητήσεις και συμβόλαια για ακίνητα. Κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία, ειδικά με τους δικούς σας. Παράλληλα, κλείνετε με επιτυχία κάποια ζητήματα, γραφειοκρατικά ή άλλα. Τακτοποίηση και ψυχολογική.


Ζυγός
Ωριμάζει την επικοινωνία και προσφέρει περισσότερο ρεαλισμό και πρακτικότητα στη σκέψη αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες και τις συζητήσεις – γίνονται πιο ρεαλιστικά σχέδια. Πιο οργανωμένος ο νους σας. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών ζητημάτων. Βοηθά επίσης τις μετακινήσεις. Φίλοι και συγγενείς είναι πηγή ασφάλειας.


Σκορπιός
Μια όψη εποικοδομητική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα βοηθά αυτές τις μέρες να γίνουν σωστές και σοβαρές συζητήσεις, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες. Ευεργετικές γνωριμίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με το κοινό και για τη δουλειά σας. Καλύτερη οργάνωση της ζωής σας.


Τοξότης
Γίνεται πιο ρεαλιστικός και σαφής ο νους σας αυτές τις μέρες με το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο ωριμάζει την επικοινωνία, και βοηθά να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις κι επιτυχημένες συμφωνίες. Ευνοεί τα ξεκινήματα, τα ταξίδια, όπως και κάποια ανοίγματα, ενώ τάξη μπαίνει σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών.

Αιγόκερως
Ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες, οι επενδύσεις και διάφορες ρυθμίσεις, τώρα με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ επίσης σας βοηθά να κλείσετε διάφορα πρακτικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Μια επιρροή που βάζει τάξη και στον ψυχικό σας κόσμο, ενώ είναι πιθανό να σας γίνονται σαφή ορισμένα πιο μυστικά και εσωτερικά θέματα.


Υδροχόος
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα κάνει την επικοινωνία στις σχέσεις πιο ώριμη και σωστή, ενώ γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις στα ερωτικά, σε συνεργασίες και σε σχέδιά σας, τα οποία τώρα γίνονται με πραγματισμό. Ευνοεί επίσης τις ομαδικές δραστηριότητες, ενώ διευκολύνει τις συνεννοήσεις. Περισσότερη ισορροπία και σταθερότητα νοητική και ρεαλισμός.


Ιχθύες
Καλές μέρες για επαγγελματικές συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες με το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, λόγω του οποίου η επικοινωνία τώρα γίνεται σε σοβαρότερα και πιο ρεαλιστικά αλλά εποικοδομητικά πλαίσια. Άτομα εξουσίας φαίνεται να σας στηρίζουν. Τακτοποίηση της πρακτικής σας ζωής αλλά και θεμάτων υγείας, διατροφής και κατοικίδιων.

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics