Breaking News
22 Ιουλίου 2017


Κριός


Σε πλήρως καλοκαιρινό κλίμα σας βάζει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, ο οποίος μαζί με τη Νέα Σελήνη εκεί ανοίγουν έναν μήνα πιο ανέμελο, παιχνιδιάρικο, χαρούμενο και πολύ ερωτικό, ενώ θα είναι και περίοδος ξεκινημάτων στα αισθηματικά αλλά και νέων δημιουργικών κι επιχειρηματικών project. Αρκετή διασκέδαση, Αυξημένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθησή.


Ταύρος
Η είσοδος του Ήλιου στο Λέοντα και ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, ανοίγουν έναν μήνα με έντονη έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όχι ήρεμο ωστόσο, καθώς μάλλον θα πρέπει να τρέξετε αρκετά – αγχώδης περίοδος αλλά και με εντάσεις κι εγωισμούς με τους δικούς σας. Εστίαση επίσης στο παρελθόν.


Δίδυμοι
Ο μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, αναμένεται αρκετά ζωντανός κι επικοινωνιακός, με πολλές συναντήσεις, κουβεντούλα, βόλτες και ταξιδάκια. Παράλληλα, θα μάθετε και θα σκεφτείτε αρκετά πράγματα – πληροφόρηση, μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.


Καρκίνος
Ξεκινά ένας καινούργιος αστρολογικός μήνας τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα οικονομικά, αγορών, πωλήσεων, αποκτημάτων, αλλά και στην απόλαυση της ζωής. Έμφαση επίσης σε θέματα ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής, και αξιών.

Λέων
Στο ζώδιό σας μπαίνει ο ζωοδότης Ήλιος, και ταυτόχρονα γίνεται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, και ξεκινά ένας μήνας πολύ εξωστρεφής και δραστήριος, στον οποίο αυξάνει η λάμψη, η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητά σας. Θα είναι περίοδος δυναμικών ξεκινημάτων, δράσης και αποφάσεων, όχι όμως χωρίς άγχος κι εντάσεις ή εγωισμούς.


Παρθένος
Σας βάζει σε έναν μήνα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα και στον τελευταίο σας οίκο, και η ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, κι έτσι θα ολοκληρώσετε ορισμένα ζητήματα, ή θα κυοφορήσετε ιδέες, ώστε απ’ τη περίοδο των γενεθλίων σας να περάσετε σε δυναμικά ξεκινήματα. Απομόνωση, φυγή, χαλάρωση, φύση, τέχνη, πνευματικότητα.


Ζυγός
Νέα σχέδια για το μέλλον θα κάνετε αυτόν τον αστρολογικό μήνα που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, οπότε έχετε έμπνευση και ιδέες. Παράλληλα, αυτή τη περίοδο έρχονται φίλοι στη ζωή σας και θα κάνετε πολλά πράγματα με τις παρέες σας και με ομάδες. Εναλλακτικές ενασχολήσεις.

Σκορπιός
Μπαίνετε σε έναν αστρολογικό μήνα αρκετά δυναμικό για τα επαγγελματικά σας τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, στον οποίο θα φανείτε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά – ξεκινήματα, δράσεις, αποφάσεις. Παράλληλα, είναι εποχή που θα τρέξετε αρκετά για πολλές υποχρεώσεις. Οργανώστε τη ζωή σας.


Τοξότης
Ο Ήλιος μπαίνει στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και ταυτόχρονα γίνεται και η Νέα Σελήνη εκεί, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας αισιόδοξος, ανέμελος, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, αλλά και με περισσότερη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Μια περίοδος με έντονη έμφαση στα ταξίδια και τις περιπέτειες, αλλά και σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, φιλοσοφίας, συγγραφής.


Αιγόκερως
Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη, ξεκινά ένας αστρολογικός μήνας με έντονη έμφαση σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ. Έμφαση επίσης στην σεξουαλική σας ζωή, η οποία τώρα είναι αρκετά θερμή. Ακόμα, θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα κρυφά και ψυχολογικά – καλή εποχή για έρευνα.


Υδροχόος
Ιδιαίτερα κοινωνικός θα είναι ο μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, στον οποίο θα συναντήσετε και θα γνωρίσετε αρκετό κόσμο, ενώ είναι κι εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών. Η εστίασή σας θα βρίσκεται πολύ στο σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά.

Ιχθύες
Αρκετά παραγωγικός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά τώρα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και την ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, κι έτσι είναι εποχή νέων πραγμάτων στα επαγγελματικά, ενώ θα είστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά αλλά και στη καθημερινότητά σας. Έντονη έμφαση και σε θέματα υγιεινής, υγείας, διατροφής, fitness και κατοικίδιων.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics