Breaking News
08 Αυγούστου 2017

Κριός


Αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, συνολικά δεν είναι άσχημη, και μπορεί μάλιστα να σας ανοίγει δρόμους για το μέλλον, να γνωρίζετε κόσμο και να δικτυώνεστε καλύτερα. Βέβαια φέρνει και κάποιες εντάσεις κι εγωισμούς στα ερωτικά και με φίλους, ενώ μπορεί να υπάρχει άγχος για ορισμένα σχέδια και για δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.

Ταύρος
Σημαντική για τα επαγγελματικά και για την κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο ουσιαστικών αλλά και καλών εξελίξεων, δεν λείπει όμως το άγχος, αλλά και οι εντάσεις με άτομα εξουσίας. Αυτή την εποχή φαίνεται να οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας. Ζητά σοβαρότητα.

Δίδυμοι
Δεν είναι άσχημη αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, αντιθέτως, μπορεί κάτι να ανοίγει στη ζωή σας αυτή την εποχή, ενώ φέρνει σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, πνευματικότητας, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Προσέξτε ωστόσο κάποιες ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Η φιλοσοφία ζωής σας αλλάζει.

Καρκίνος
Μια έκλειψη που φέρνει διάφορα παρασκήνια και ξεκαθαρίσματα αυτή την εποχή, και της οποίας η επιρροή κορυφώνεται σήμερα. Δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων κλπ, για τα οποία ίσως τρέχετε και υπάρχει ένα άγχος, όμως μπορούν να προχωρήσουν με ευνοϊκό τρόπο τελικά. Έμφαση και σε θέματα σεξουαλικά και ψυχολογικά.

Λέων
Σημαντική για τις σχέσεις σας η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο με εξελίξεις και αποφάσεις σε θέματα ερωτικά, γάμου αλλά και συνεργασιών. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρίσεις και εντάσεις ή εγωισμοί, όμως τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται καλά. Οι ισορροπίες της ζωής σας φαίνεται να αλλάζουν.

Παρθένος
Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Σελήνης, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα υγείας, διατροφής, εργασίας και καθημερινότητας. Μπορεί κάτι να αλλάζει στη δουλειά ή στο καθημερινό σας πρόγραμμα, και δεν αναμένεται να είναι αρνητικό, αν και υπάρχει ένα άγχος. Φαίνεται να τακτοποιείτε διάφορες λεπτομέρειες.


Ζυγός
Τα ερωτικά σας επηρεάζει αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, και δεν είναι αρνητική, αντιθέτως, μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις κι ανοίγματα αυτή την εποχή, ενώ έμφαση δίνει και σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας κι επιχειρηματικών project. Δεν λείπουν κάποιες εντάσεις κι εγωισμοί στα αισθηματικά, με τα παιδιά ή με φίλους.

Σκορπιός
Κυρίως στο σπίτι και σε θέματα οικογένειας κι ακινήτων δίνει έμφαση η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι είναι εποχή με σημαντικές εξελίξεις εκεί. Επίσης φαίνεται να ασχολείστε αρκετά με το παρελθόν σας αλλά και με τη ψυχολογία σας. Προκαλεί άγχος, θυμό κι ένταση η επιρροή της, όμως θα προχωρήσουν αρκετά πράγματα.


Τοξότης
Κορυφώνεται η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου, που είναι σεληνιακή, και σηματοδοτεί μια περίοδο με εξελίξεις γύρω από θέματα συμφωνιών, επικοινωνίας, μετακινήσεων και μάθησης/σεμιναρίων. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς. Δεν λείπουν οι ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, και οι εντάσεις με συγγενείς. Προσέξτε τα προκλητικά λόγια και το φανατισμό.

Αιγόκερως
Θέματα οικονομικά κυρίως επηρεάζει η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι αυτή την εποχή μπορεί να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με το εισόδημά σας, ή σε σχέση με αγορές και πωλήσεις – τελικά είναι πιθανό να βγουν σε καλό, αν και υπάρχει άγχος προς το παρόν. Επίσης ενεργοποιεί θέματα, ασφάλειας, αξιών και αυτοεκτίμησης.

Υδροχόος
Στο ζώδιό σας γίνεται η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές αποφάσεις, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Η ζωή σας παίρνει νέα κατεύθυνση, ενώ η τύχη σάς βοηθά και προχωράτε σε ανοίγματα, όμως δεν λείπουν οι εντάσεις, το άγχος και οι συγκρούσεις. Προσέξτε τον εγωισμό και το θυμό.

Ιχθύες
Καθώς η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, σηματοδοτεί μια περίοδο που κλείνουν κύκλοι και θέματα στη ζωή σας, ενώ κάνετε απολογισμούς. Τελικά θα είναι απελευθερωτικά τελειώματα, ίσως και ξεκαθαρίσματα. Πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο. Δίνει έμφαση στο ονείρεμα, τη πνευματικότητα, τη τέχνη.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics