Breaking News
12 Αυγούστου 2017


Κριός


Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, και στην πρώτη του φάση, μέχρι το τέλος Αυγούστου, αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις κι αναβολές σε θέματα κυρίως εργασίας, υγείας και καθημερινότητας. Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, που προσφέρει αυτές τις μέρες αίσθημα ασφάλειας και αναγνώριση, ενώ οικοδομείτε κάποια καλά πράγματα.


Ταύρος
Ερωτικές επανασυνδέσεις κι αναθεωρήσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στη πρώτη φάση του, δηλαδή μέχρι το τέλος Αυγούστου – δεν ευνοεί ωστόσο νέα πράγματα. Πιθανές καθυστερήσεις σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσφέρει σταθερότητα συναισθηματική, οικογενειακή, ερωτική και οικονομική.


Δίδυμοι
Το παρελθόν στο παρόν με διάφορους τρόπους αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στην πρώτη φάση του, δηλαδή μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ δεν λείπουν οι καθυστερήσεις σε θέματα κυρίως σπιτιού/ακινήτων – ακατάλληλη εποχή για μετακομίσεις. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις και κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος
Τις γνωστές καθυστερήσεις κι αναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής, ενώ έως το τέλος Αυγούστου θα είναι και εποχή με πολλά reunion. Μην υπογράφετε συμβόλαια. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα, και είναι εποικοδομητικό για εργασιακά, οικονομικά και υγεία.


Λέων
Οικονομικές καθυστερήσεις αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στη πρώτη φάση του, δηλαδή μέχρι το τέλος Αυγούστου – μην κάνετε επίσης σημαντικές αγορές ή πωλήσεις. Άμεσα σας ευνοεί το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια εποικοδομητική και δημιουργική επιρροή, ενώ προσφέρει αναγνώριση, αλλά και σταθεροποίηση στα ερωτικά.


Παρθένος
Γυρνά ανάδρομος ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, και στη πρώτη φάση του, μέχρι το τέλος Αυγούστου θα φέρει αναθεωρήσεις προσωπικές, και τις γνωστές του καθυστερήσεις – μην προχωράτε σε ξεκινήματα κι αποφάσεις. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μέσα στο Σαββατοκύριακο σταθεροποιεί την ψυχολογία σας και τις οικογενειακές σχέσεις. Εποικοδομητικό για θέματα σπιτιού/ακινήτων.


Ζυγός
Σε απολογισμούς θα σας βάλει ο ανάδρομος Ερμής, ενώ θα κλείσετε και κάποια θέματα, γραφειοκρατικά ή άλλα, στη πρώτη φάση του μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αποκάλυψη αυταπατών και παρασκηνίων. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις, εξέλιξη σε σχέδια, και στήριξη από φίλους και συγγενείς.

Σκορπιός
Παλιούς φίλους και γνωστούς αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στη πρώτη φάση του, μέχρι το τέλος Αυγούστου δηλαδή, αλλά θα φέρει και καθυστέρηση ή αναβολή σε σχέδιά σας. Η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει αυτές τις μέρες επιτυχίες επαγγελματικές, αναγνώριση κοινωνική, ασφάλεια και σταθερότητα οικονομική.


Τοξότης
Επαγγελματικές αναβολές μπορεί να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στη πρώτη φάση του, μέχρι το τέλος Αυγούστου – δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα και τις συμφωνίες. Άμεσα σας ευνοεί το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια εποικοδομητική επιρροή, που φέρνει προσωπικές επιτυχίες, αναγνώριση, σταθεροποίηση, ασφάλεια κι αίσθημα καταξίωσης.


Αιγόκερως
Καθώς ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, θα πρέπει να προσέξετε καθυστερήσεις κι αναβολές στα ταξίδια ή σε θέματα νομικά, σπουδών και άλλα, μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αναθεώρηση της φιλοσοφίας που οδηγεί τη ζωή σας. Το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο προσφέρει μια σταθεροποίηση οικονομική και ψυχολογική.


Υδροχόος
Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορεί να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και περιπλοκές σε οικονομικά θέματα μέχρι το τέλος Αυγούστου. Σας ωθεί σε εσωτερικό ψάξιμο κι ανασκόπηση. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, σταθεροποιεί δεσμούς και είναι εποικοδομητικό για σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια. Φέρνει αξιόλογα άτομα στη ζωή σας.

Ιχθύες
Εποχή επανασυνδέσεων με τον ανάδρομο Ερμή, μέχρι το τέλος Αυγούστου, και έρχονται παλιοί σύντροφοι, συνεργάτες ή καλοί φίλοι στη ζωή σας ξανά. Αναθεώρηση των σχέσεων. Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι αρκετά εποικοδομητικό για τα επαγγελματικά σας, και φέρνει αναγνώριση. Οργανώνετε επίσης καλύτερα τη ζωή σας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics