Breaking News
21 Αυγούστου 2017


Κριός


Συνολικά δεν είναι αρνητική για εσάς η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, αντιθέτως, αυτή την εποχή ξυπνά νέα δημιουργικότητα κι έμπνευση, ενώ φέρνει πρόοδο στη ζωή σας και σας ωθεί σε νέα επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Νέοι έρωτες επίσης. Δεν λείπουν βέβαια ταυτόχρονα κάποιες κρίσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά.

Ταύρος
Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, η οποία αυτή την εποχή σας απελευθερώνει από διάφορα δεσμά και μπλοκαρίσματα του παρελθόντος. Δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – δεν λείπουν ορισμένες κρίσεις εκεί, όμως συνολικά θα πάνε μπροστά ανάλογα θέματα. Ασχολείστε πιο πολύ με τη ψυχολογία και την ιδιωτική σας ζωή.

Δίδυμοι
Μια επικοινωνιακή έκλειψη Ηλίου είναι αυτή η οποία κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτή την εποχή φέρνει σημαντικές γνωριμίες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Παράλληλα, αλλάζει ο τρόπος σκέψης, επικοινωνίας και οι ιδέες σας. Επίσης φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με μαθήματα, σεμινάρια, αλλά και σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις. Κρίσεις πιθανές με συγγενείς.

Καρκίνος
Αυτή την εποχή με την έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, φαίνεται να αλλάζουν οι αξίες σας και το που βασίζεται η αυτοεκτίμησή σας. Αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το χρήμα, το σώμα σας και τα υλικά αποκτήματα. Φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, ασφάλειας, εμπιστοσύνης. Σημαντικές επίσης αγορές ή πωλήσεις πιθανές.

Λέων
Στο ζώδιό σας γίνεται η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική, καθώς αυτή την εποχή αλλάζει η πορεία της ζωής σας. Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες, όχι χωρίς προσωπικές κρίσεις ωστόσο, όμως συνολικά γίνεται ένα νέο ξεκίνημα που οδηγεί σε ανανέωση. Κρίσιμη για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Παρθένος
Η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, γι’ αυτό φαίνεται ότι αυτή την εποχή κλείνετε σημαντικούς κύκλους στη ζωή σας και κάνετε απολογισμούς. Δεν λείπουν ορισμένες ψυχολογικές κρίσεις, όμως θα απελευθερωθείτε από “φαντάσματα” του παρελθόντος. Καιρός να ασχοληθείτε πιο πολύ με την πνευματικότητα, τη τέχνη, το υπερβατικό.

Ζυγός
Νέα σχέδια κάνετε αυτή την εποχή με την έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ παράλληλα ίσως δικτυώνεστε καλύτερα. Δεν λείπουν κάποιες κρίσεις σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, όμως υπάρχουν και σημαντικές εξελίξεις με φίλους και γνωστούς, ίσως παίζουν ρόλο-κλειδί, ενώ δραστηριοποιείστε πιο δυναμικά σε ομάδες, συλλόγους, ίντερνετ. Αλλαγή ιδεολογιών. Εναλλακτικές ενασχολήσεις.

Σκορπιός
Σημαντική για τα επαγγελματικά σας η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία απ’ τη μία μπορεί να φέρνει κάποιες κρίσεις εκεί, όμως τελικά το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι θετικό και να έρχεται ανανέωση κι εξέλιξη. Επίσης αυτή την εποχή αλλάζει ο τρόπος που παρουσιάζεστε στο κοινό, ανανεώνεται η δημόσια εικόνα σας. Αυξημένες υποχρεώσεις.

Τοξότης
Σε ανοίγματα σάς ωθεί αυτή την εποχή η έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία συνολικά δεν είναι αρνητική, αντιθέτως, φέρνει πρόοδο στη ζωή σας. Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η φιλοσοφία ζωής σας αλλάζει, όχι χωρίς κάποιες κρίσεις κι ένα αίσθημα ματαιότητας. Αναζητάτε το νόημα.

Αιγόκερως
Σας ωθεί σε εσωτερικό ψάξιμο αυτή την εποχή η έκλειψη Ηλίου, πιθανόν μέσα από κάποιες ψυχολογικές κρίσεις, ενώ δεν λείπουν τα ξεκαθαρίσματα και τα κλεισίματα κεφαλαίων. Ωστόσο αυτό θα είναι ανανεωτικό για τη ζωή σας. Επίσης φέρνει σημαντικές εξελίξεις γύρω από θέματα σεξουαλικά, αλλά και οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ.

Υδροχόος
Κορυφώνεται η επιρροή της έκλειψης Ηλίου, η οποία είναι σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, φέρνει εξελίξεις αλλά και κρίσεις αυτή την εποχή, ωστόσο τελικά προσφέρει ανανέωση και πρόοδο. Φαίνεται να αλλάζουν οι ισορροπίες στη ζωή σας και να αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις και τη συντροφικότητα.

Ιχθύες
Με την έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται σήμερα, φαίνεται αυτή την εποχή να αλλάζει το καθημερινό σας πρόγραμμα και οι συνήθειές σας, ενώ είναι πιθανές σημαντικές εξελίξεις σε θέματα υγείας κι εργασίας – δεν λείπουν κάποιες κρίσεις, όμως τελικά γίνονται αλλαγές και προσαρμογές που φέρνουν πρόοδο. Ζητά να κάνετε πιο υγιεινή, καθαρή και παραγωγική τη ζωή σας.
protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics