Breaking News
24 Αυγούστου 2017


Κριός


Άμεσα επηρεάζει τις σχέσεις σας αυτές τις μέρες το έντονο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει διακοπές δεσμών, τόσο αισθηματικών, όσο και οικογενειακών, αλλά και με συνεργάτες – ένα μέρος του παρελθόντος φαίνεται να φεύγει απ’ τη ζωή σας, λόγω εξέλιξης. Προσοχή και σε έκτακτα έξοδα ή σε οικονομικές ανατροπές.

Ταύρος
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αυτές τις μέρες ρήξεις στις σχέσεις, κυρίως λόγω επικοινωνιακών, νοητικών ή πνευματικών διαφορών που έχετε με ορισμένους ανθρώπους. Σας ταράζει ίσως ψυχολογικά, αλλά και σας απελευθερώνει. Επηρεάζονται αρκετά οι σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Επίσης έκτακτες αλλαγές σε θέματα μετακινήσεων κι επικοινωνίας.

Δίδυμοι
Οι διαφορές αξιών και ιδεολογιών που έχετε με ορισμένους ανθρώπους επιφέρει τη διακοπή δεσμών, αυτές τις μέρες με το διασπαστικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ επηρεάζονται αρκετά οι φιλίες, οι σχέσεις με ομάδες, αλλά και οι διαδικτυακές σας επαφές. Η όψη αυτή φέρνει επίσης έκτακτα οικονομικά θέματα και απρόσμενη αλλαγή σχεδίων.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα ένα απρόβλεπτο και έντονο για τις σχέσεις τετράγωνο με τον ψυχρό Ουρανό, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει απότομες διακοπές δεσμών, τόσο φιλικών, όσο κι επαγγελματικών κι ερωτικών – έχετε διαφορετικούς στόχους και φιλοδοξίες με κάποια άτομα. Αστάθεια συναισθηματική αλλά και οικονομική.

Λέων
Τελειώνουν κάποιοι δεσμοί αυτές τις μέρες, προσωπικοί κι επαγγελματικοί, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει ρήξεις και απότομες απομακρύνσεις. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Υπάρχουν όμως σοβαρές διαφορές σε φιλοσοφικό, πνευματικό και ηθικό επίπεδο με κάποια άτομα. Επίσης φέρνει ξαφνικές εξελίξεις ή ανατροπές σε θέματα ταξιδιών, νομικών, εκπαίδευσης.

Παρθένος
Φιλικές, ερωτικές ή άλλες σχέσεις φαίνεται να διακόπτονται αυτές τις μέρες με το απότομο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να απομακρύνεστε και από ομάδες. Ο λόγος μπορεί να είναι ιδεολογικές διαφορές, διαφορές αξιών ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Σεξουαλική ψυχρότητα. Επίσης η όψη αυτή φέρνει έκτακτα οικονομικά θέματα και ξαφνική αλλαγή σχεδίων.

Ζυγός
Δύσκολο για τις σχέσεις σας το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει απότομες απομακρύνσεις ή χωρισμούς, ενώ διακόπτονται δεσμοί προσωπικοί αλλά και επαγγελματικοί. Βλέπετε αλλιώς κάποιους ανθρώπους. Δώστε χώρο, μην πιέζετε καταστάσεις. Επίσης η όψη αυτή φέρνει έκτακτα οικονομικά θέματα ή κάποια απρόοπτα επαγγελματικά.

Σκορπιός
Εργασιακές και προσωπικές σχέσεις έχουν ανατροπές και απομακρύνσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ η κριτική ή φιλοσοφικές και ηθικές διαφορές φαίνεται να είναι αιτία απομακρύνσεων. Ανάγκη για ελευθερία. Μια όψη που μπορεί να φέρνει και έκτακτα θέματα σε δουλειά, υγεία, ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα.

Τοξότης
Η έλλειψη εμπιστοσύνης αλλά και η μεγάλη ανάγκη για ελευθερία μπορεί να γίνουν αιτία χωρισμών αυτές τις μέρες με το ανατρεπτικό για τις σχέσεις τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ απομακρύνσεις είναι πιθανές τόσο στα ερωτικά, όσο και σε φιλίες, ομάδες ή με τα παιδιά. Έκτακτα οικονομικά θέματα πιθανά επίσης.

Αιγόκερως
Επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σας το ανατρεπτικό και διασπαστικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες διακόπτονται απότομα δεσμοί, τόσο αισθηματικοί, όσο και οικογενειακοί ή με συνεργάτες και καλούς φίλους. Άλλες συναισθηματικές ανάγκες. Ψυχρότητα, αποστασιοποίηση. Πιθανόν επίσης να προκύπτουν και αρκετά έκτακτα έξοδα.

Υδροχόος
Συγγενικοί, εργασιακοί αλλά και προσωπικοί δεσμοί μπορεί να έχουν ανατροπές και απομακρύνσεις αυτές τις μέρες με το διασπαστικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κυρίως διαφορετικές ιδέες, προβλήματα στην επικοινωνία και κάποιες κριτικές ή λεπτομέρειες, γίνονται αιτίες χωρισμών. Ξαφνικά θέματα μπορεί να προκύπτουν σε εργασία, υγεία, μετακινήσεις, επικοινωνία.

Ιχθύες
Ασταθής για τα αισθηματικά αλλά και για τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο μπορεί να φέρνει ανατροπές και απρόβλεπτες απομακρύνσεις σε σχέσεις, ακόμα και με τα παιδιά, όπως και έκτακτα έξοδα. Γίνεται φανερό ότι έχετε άλλες αξίες με ορισμένα άτομα, και αυτό σάς απομακρύνει.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics