Breaking News
25 Αυγούστου 2017


Κριός


Ευνοϊκή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα μέχρι τις 20/9, καθώς θα φέρει όμορφες ερωτικές στιγμές και αρκετές κατακτήσεις, ενώ η λάμψη και η γοητεία σας ανεβαίνουν. Όμορφες επίσης στιγμές διασκέδασης και καλοκαιρινής ανεμελιάς. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Καλή εποχή για φροντίδα της εμφάνισής σας.

Ταύρος
Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα φέρει εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως τις 20/9, ένα διάστημα ιδανικό για να φροντίστε και να διακοσμήσετε το χώρο σας, ενώ οι σχέσεις σας με τους δικούς σας βελτιώνονται. Όμορφες οικιακές στιγμές. Παράλληλα, θα προσφέρει συναισθηματική γαλήνη και περισσότερη ψυχολογική ισορροπία.

Δίδυμοι
Αλλάζει ζώδιο η ευμενής Αφροδίτη, και μέχρι τις 20/9 θα κάνει τον τρόπο που επικοινωνείτε πιο ήπιο και γλυκό, κάτι που θα έλκει τους άλλους κοντά σας. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια, και πιθανά φλερτ εκεί. Βελτίωση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Παράλληλα, ο νους σας αποκτά περισσότερη γαλήνη.

Καρκίνος
Φεύγει η γλυκιά Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς προσέφερε τα δώρα της αγάπης και της ομορφιάς απ’ τις 31/7. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, έως 20/9, ένα διάστημα με βελτίωση εσόδων, ενώ θα κάνετε και ωραίες αγορές. Μια περίοδος επίσης που θα απολαύσετε περισσότερο τα αποκτήματά σας, το αίσθημα ασφάλειας.

Λέων
Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη, και θα ομορφύνει πολύ την εμφάνιση και τη διάθεσή σας έως τις 20/9 που θα κάτσει, ένα διάστημα που θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Πολλές κατακτήσεις και καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες πιθανές. Ιδανική εποχή για να φροντίσετε την εμφάνισή σας.

Παρθένος
Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο, έως τις 20/9 που θα περάσει στο ζώδιό σας, δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος που θα κλείσουν κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε τη φαντασία σας και τους ανεκπλήρωτους ή κρυφούς έρωτες. Όμορφες στιγμές ωστόσο χαλάρωσης και φυγής απ’ τα καθημερινά, βελτίωση του ύπνου.

Ζυγός
Όμορφες στιγμές με τους φίλους σας και ωραία κοινωνική ζωή γενικά υπόσχεται η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα έως τις 20/9, ένα διάστημα που θα περάσετε καλά με τις παρέες σας και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους – βελτίωση στις παραπάνω σχέσεις. Πιθανά φλερτ μέσα από παρέες, ομάδες ή απ’ το ίντερνετ.

Σκορπιός
Θα βελτιώσει τη δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 20/9 θα σας κάνει να φαίνεστε πιο γλυκείς κι αγαπητοί στο κοινό. Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις και για συνεργασίες. Ακόμα, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Πιθανή επισημοποίηση ή σοβάρεμα ενός δεσμού.

Τοξότης
Αρκετά καλή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Λέοντα έως τις 20/9, ένα διάστημα με ωραία ταξίδια και φλερτ εκεί, ενώ είναι πιθανοί και έρωτες με άτομα απ’ το εξωτερικό. Ανεβαίνει η γοητεία και οι κατακτήσεις σας. Εύνοια επίσης σε θέματα νομικά – καλή εποχή για συμβιβασμούς.

Αιγόκερως
Ωραία ερωτική ζωή και όμορφες ιδιωτικές στιγμές με το σύντροφό σας υπόσχεται η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία έως τις 20/9 θα κάνει τις στενές σας σχέσεις πιο βαθιές και ικανοποιητικές. Παράλληλα, θα φέρει μια ενίσχυση οικονομική, και εύνοια σε θέματα δανείων, διατροφής, χορηγιών, κληρονομικών κλπ. Βελτίωση στα οικονομικά του συντρόφου.

Υδροχόος
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και πολύ ωραία κοινωνική ζωή έως τις 20/9, ένα διάστημα με περισσότερη αρμονία και αγάπη στις σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Ωραίες παρουσίες έρχονται στη ζωή σας, αρκετό φλερτ και κατακτήσεις. Περισσότερη επίσης ισορροπία. Εύνοια σε θέματα αισθητικής.

Ιχθύες
Με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η καθημερινή σας ζωή αναμένεται να βελτιωθεί και να γίνει πιο ήπια, έως τις 20/9, ένα διάστημα που θα απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ζωής. Καλυτέρευση επίσης στις εργασιακές συνθήκες, φλερτ πιθανά στο χώρο δουλειάς. Βελτίωση και σε υγεία/διατροφή. Απολαμβάνετε τα κατοικίδιά σας.
protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics