Breaking News
28 Αυγούστου 2017


Κριός


Με λίγη εσωστρέφεια ξεκινά η εβδομάδα, με τη Σελήνη απ’ το Σκορπιό μέχρι το βραδάκι να σας βάζει σε διάθεση για εσωτερική ανασκόπηση και ψάξιμο. Το πρωί, προσέξτε κάποιες ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα, όπως κι εντάσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Πιθανές και ίντριγκες. Το βράδυ ανοίγει αρκετά η διάθεση.

Ταύρος
Κοινωνικά ξεκινά η εβδομάδα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ σήμερα εστιάζεστε πιο πολύ στους άλλους, στο σύντροφο, στους φίλους και στους συνεργάτες. Το πρωί με το πολεμικό τετράγωνο Σελήνης-Άρη το κλίμα είναι εύφλεκτο – προσέξτε εγωισμούς, συγκρούσεις, βιασύνες αλλά και μικροατυχήματα. Το βράδυ αναμένεται πιο εσωστρεφές αλλά και ερωτικό.

Δίδυμοι
Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, ενώ εστιάζεστε περισσότερο σε καθημερινές εργασίες, στο νοικοκυριό, την τακτοποίηση αλλά και σε θέματα επαγγελματικά και υγείας. Το πρωί προσέξτε τον εκνευρισμό στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και στο χώρο δουλειάς – μην είστε προκλητικοί στο λόγο. Το βράδυ αναμένεται κοινωνικό κι εξωστρεφές.

Καρκίνος
Σχετικά πιο ανέμελη μέρα, με ευκαιρίες για ωραίες δραστηριότητες, παιχνίδι, διασκέδαση, φλερτ – το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Το πρωί ωστόσο προσέξτε ανταγωνισμούς και ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα, όπως και κάποιες εντάσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Το βράδυ είναι πιθανό να σας πιάσει μια μανία καθαριότητας και τακτοποίησης.

Λέων
Ξεκινά με εντάσεις η μέρα, με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη το πρωί να προκαλεί εκνευρισμό και να εφιστά τη προσοχή σε βιασύνες, μικροατυχήματα, εγωισμούς και συγκρούσεις. Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων δίνει κυρίως η Σελήνη σήμερα. Το βράδυ όμως θα έχετε την ευκαιρία για εξόδους και φλερτ.

Παρθένος
Επικοινωνιακά και ζωηρά ξεκινά η εβδομάδα, με διάφορες επαφές, γνωριμίες και συζητήσεις. Το πρωί ωστόσο προσέξτε τις εντάσεις και τις ταλαιπωρίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ίσως βγουν και κάποια απωθημένα. Ευκαιρία σήμερα για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Το βράδυ θα είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και στη φροντίδα του χώρου σας.

Ζυγός
Κυρίως θέματα οικονομικά και διάφορες αγορές φαίνεται να σας απασχολούν σήμερα. Το πρωί, με το έντονο τετράγωνο Σελήνης-Άρη, προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε διάφορες συναλλαγές, ή τις βιαστικές αγορές, όπως επίσης και κάποιες συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς – σύγκρουση αξιών. Το βράδυ θα είναι επικοινωνιακό και θα δώσει ευκαιρίες για βόλτες.

Σκορπιός
Το ζώδιό σας θα διατρέχει για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη σήμερα, και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με πρωτοβουλίες και ξεκινήματα, αλλά το πρωί, το τετράγωνό της με τον Άρη προκαλεί εκνευρισμό – προσέξτε συγκρούσεις, βιασύνες αλλά και μικροατυχήματα. Το βράδυ θα είναι ωστόσο ήρεμο κι απολαυστικό.

Τοξότης
Φαίνεται να κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, ή να κάνετε διάφορους απολογισμούς, καθώς η Σελήνη για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Ανάγκη για απομόνωση και φυγή. Το πρωί όμως υπάρχει ψυχική ένταση, και κάποια απρόοπτα στα ταξίδια ή σε θέματα εκπαίδευσης. Εξωστρεφές το βράδυ ωστόσο.

Αιγόκερως
Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, για το μεγαλύτερο μέρος της, με ευκαιρίες για συναντήσεις και για δικτύωση. Ομαδικές δραστηριότητες. Εναλλακτικές ενασχολήσεις. Το πρωί ωστόσο, προσέξτε εντάσεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και κάποιους ανταγωνισμούς ή ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα. Εσωστρεφές το βράδυ, με ανάγκη για απομόνωση και φυγή.

Υδροχόος
Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή δίνει σήμερα η Σελήνη. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές. Χρειάζεται σοβαρότητα γιατί νιώθετε να κρίνεστε πιο αυστηρά. Το πρωί το κλίμα θα είναι εύφλεκτο – προσοχή σε εκνευρισμό, συγκρούσεις, βιασύνες, μικροατυχήματα. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους φίλους σας.

Ιχθύες
Πιο άνετη σχετικά και με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας κι ανεμελιάς αναμένεται η σημερινή μέρα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά. Ευκαιρία για διάβασμα και συγγραφή. Το πρωί είναι πιθανό να υπάρξουν ταλαιπωρίες στα παραπάνω θέματα, όπως και στο χώρο δουλειάς – προσέξτε τον εκνευρισμό. Το βράδυ ίσως προκύψουν ορισμένες υποχρεώσεις.
protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics