Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Το πολύ ωραίο τρίγωνο Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, προσφέρει αυτές τις μέρες δημιουργικότητα κι επινοητικότητα, και σας ωθεί σε επιτυχημένες και έξυπνες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Ανανεώνει τις δυνάμεις σας και δίνει ζωτικότητα, έμπνευση κι ενθουσιασμό. Θετικές εξελίξεις κι ευχάριστες εκπλήξεις σε θέματα προσωπικά, επιχειρηματικά, ερωτικά, παιδιών.

Ταύρος
Η θετική όψη τριγώνου Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, φέρνει αυτές τις μέρες καλές εξελίξεις σε θέματα κυρίως σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ παίρνετε καλές πρωτοβουλίες. Παράλληλα, είναι μέρες που δυναμώνει, ανανεώνεται κι απελευθερώνεται η ψυχολογία σας. Συνειδητοποιήσεις. Πιθανόν να κλείνετε εύκολα ορισμένα ζητήματα και κύκλους – αποδέσμευση.

Δίδυμοι
Μια θετική όψη, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ζωντανεύει πολύ την επικοινωνία και φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, και με δική σας πρωτοβουλία, ενώ διευκολύνει τη δικτύωση και τις ομαδικές δραστηριότητες. Ωραίες βόλτες, ταξιδάκια. Πολλές ιδέες. Εξέλιξη σε σχέδια. Εύνοια σε μαθήματα, σεμινάρια.

Καρκίνος
Αρκετά καλή για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα σας η όψη τριγώνου Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που ευνοεί τις πρωτοβουλίες και ωθεί σε έξυπνες κι επιτυχημένες κινήσεις. Τονώνεται η αυτοεκτίμησή σας. Καιρός να ανανεωθείτε επαγγελματικά, αλλά και στο πώς παρουσιάζεστε δημοσίως.

Λέων
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει ωραία όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο που θα λειτουργεί, θα σας ωθεί σε έξυπνες δράσεις, ανοίγματα και πρωτοβουλίες. Μια επιρροή που αυτές τις μέρες τονώνει και φρεσκάρει τις δυνάμεις και τη ζωτικότητά σας. Εύνοια σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών.

Παρθένος
Ευχάριστες κι απρόσμενες ίσως εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες κλπ, φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως κλείνετε με επιτυχία κάποια ζητήματα και κύκλους, κι έτσι απελευθερώνεστε. Παράλληλα, η επιρροή αυτή ανανεώνει και τονώνει την ψυχολογία σας.

Ζυγός
Εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, τις συνεργασίες και σε σχέδιά σας φέρνει αυτές τις μέρες η ευνοϊκή όψη Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ προσφέρει ενθουσιασμό στην κοινωνική σας ζωή. Παίρνετε κι εσείς κάποιες έξυπνες πρωτοβουλίες. Ευνοεί την δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, όπως και τα διαδικτυακά project.

Σκορπιός
Επιτυχίες κι έξυπνες πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που σας ωθεί σε γρήγορες, δυναμικές και καίριες δράσεις. Ανανέωση κι εκσυγχρονισμός στο εργασιακό περιβάλλον και στη καθημερινότητά σας. Θετικές εξελίξεις και σε υγεία και διατροφή.

Τοξότης
Τονώνει κι ανανεώνει τις δυνάμεις σας και προσφέρει ενθουσιασμό κι επινοητικότητα αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Μια όψη που σας ωθεί σε έξυπνες πρωτοβουλίες σε σπουδές/εκπαίδευση, νομικά, ταξίδια, ερωτικά ή σε θέματα παιδιών και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project, ενώ προχωράτε σε τολμηρά ανοίγματα.

Αιγόκερως
Βοηθάει πολύ στη γρήγορη εξέλιξη σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας αυτές τις μέρες η θετική όψη Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ σας ωθεί και σε καίριες πρωτοβουλίες σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, ρυθμίσεων κλπ. Παράλληλα, είναι μια επιρροή που δυναμώνει κι απελευθερώνει τη ψυχολογία σας.

Υδροχόος
Θετικές εξελίξεις κι εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες το ευνοϊκό τρίγωνο Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ δεν λείπουν απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις. Παίρνετε κι εσείς κάποιες επιτυχημένες πρωτοβουλίες για επαφές και συναντήσεις. Έξυπνες ιδέες και συζητήσεις. Εύνοια σε επικοινωνία, μάθηση και μετακινήσεις.

Ιχθύες
Με την θετική όψη Άρη-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, παίρνετε αυτές τις μέρες επιτυχημένες πρωτοβουλίες σε θέματα κυρίως εργασιακά, υγείας και διατροφής. Παράλληλα, προχωρούν γρήγορα ζητήματα οικονομικά, αγορές ή πωλήσεις, ενώ δεν λείπουν ευχάριστες κι απρόσμενες εξελίξεις στους παραπάνω τομείς. Ξεκινάτε νέο πλάνο και καθημερινό πρόγραμμα.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics