Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, εφιστά τη προσοχή σε αυταπάτες και ψυχολογική σύγχυση, όπως και σε μπερδέματα στο χώρο δουλειάς ή σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Μια όψη που δημιουργεί μια “ομίχλη”, οπότε γίνονται και παρεξηγήσεις. Προσέξτε τα χημικά και την κατανάλωση αλκοόλ. Τάσεις φυγής.

Ταύρος
Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε τις παρεξηγήσεις, τα ψέματα και τα μπερδέματα στα ερωτικά, σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ακόμα και με διαδικτυακές σας επαφές. Επίσης προσέξτε εξαπατήσεις σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Ίσως κάνετε ουτοπικά σχέδια.

Δίδυμοι
Τάσεις φυγής, υπνηλία και αρκετή θολούρα προκαλεί η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και σπιτιού, ακινήτων, οικογένειας, γιατί η κρίση σας μπορεί να μην είναι καθαρή τώρα. Προσέξτε επίσης το αλκοόλ, αλλά και τις αυταπάτες.

Καρκίνος
Είναι μια ρομαντική μεν επιρροή η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, και σας κάνει να ταξιδεύετε, είτε κυριολεκτικά ή με τη φαντασία σας, ωστόσο εφιστά τη προσοχή σε μπερδέματα και ψέματα, κυρίως μάλιστα στους τομείς των σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών κι επικοινωνίας. Παρεξηγήσεις με συγγενείς. Θολούρα νοητική.

Λέων
Χρειάζεται μια προσοχή σε οικονομικές “διαρροές”, υποσχέσεις κι εξαπατήσεις για δυο ακόμα μέρες, με την παραπλανητική αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα να σας κάνει να μη βλέπετε καθαρά κάποια πράγματα. Προσέξτε επίσης λάθος αγορές – μπορεί να παρασυρθείτε. Ακόμα, θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, διατροφής, συντάξεων κλπ, παρουσιάζουν μπερδέματα. Σύγχυση αξιών.

Παρθένος
Ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σε αντίθεση με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα θα δημιουργεί μια σύγχυση και τάση για εξαπατήσεις, για δυο ακόμα μέρες. Προσέξτε τις αυταπάτες, τη θολούρα, τις τάσεις φυγής και την υπνηλία. Είναι μια ρομαντική και καλλιτεχνική επιρροή, ίσως όμως εξιδανικεύετε λάθος άτομα και καταστάσεις – η κρίση δεν είναι διαυγής τώρα.

Ζυγός
Μπερδέματα στο χώρο δουλειάς, σε καθημερινά ζητήματα, όπως και σε θέματα υγείας, είναι πιθανό να φέρνει για δυο ακόμα μέρες η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Προσέξτε τις αυταπάτες αλλά και τις υποσχέσεις. Λάθος διαγνώσεις πιθανές. Η όψη αυτή προκαλεί κι ένα ψυχολογικό μπέρδεμα, όμως είναι καλή για θέματα καλλιτεχνικά και πνευματικά.

Σκορπιός
Ρομαντική η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που θα λειτουργεί για δυο ακόμα μέρες, όμως είναι και μια παραπλανητική επιρροή, γι’ αυτό προσέξτε να μην εξιδανικεύετε λάθος άτομα, κυρίως στα ερωτικά ή σε φιλίες – πιθανά μπερδέματα εκεί, ή μέσα σε ομάδες επίσης. Καλή για ό,τι καλλιτεχνικό ωστόσο. Επίσης προσοχή σε παρεξηγήσεις με τα παιδιά.

Τοξότης
Προκαλεί τάσεις φυγής για δυο ακόμα μέρες η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την υπνηλία, τη θολούρα, την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας, όπως και τα ψέματα και τις αυταπάτες. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες. Προσοχή επίσης σε μπερδέματα, εξαπατήσεις και παρεξηγήσεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, επαγγελματικά.

Αιγόκερως
Προσέξτε τα ψέματα και τα μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις για δυο ακόμα μέρες, με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα να φέρνει επίσης σύγχυση ή εξαπατήσεις και σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Δεν λείπουν και παρεξηγήσεις ή ψέματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ωστόσο βγάζει τον ποιητικό εαυτό σας στην επιφάνεια.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή για δυο ακόμα μέρες από “διαρροές”, εξαπατήσεις, υποσχέσεις και λάθος διαχείριση, λόγω της παραπλανητικής αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία σας κάνει να μην έχετε ορθή κρίση. Φροντίστε επίσης να μην παρασυρθείτε σε λάθος αγορές, επενδύσεις, συμφωνίες, ή μην υπάρξουν μπερδέματα σε θέματα φορολογικά ή άλλα. Υπεκφυγές.

Ιχθύες
Έτσι κι αλλιώς το ζώδιό σας είναι τον περισσότερο χρόνο κάπου “αλλού”, πόσο μάλλον τώρα με την υπερβατική αλλά και παραπλανητική αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία για δυο ακόμα μέρες προκαλεί τάσεις φυγής. Είναι μια καλλιτεχνική και πολύ ρομαντική επιρροή, προσέξτε όμως αυταπάτες και εξαπατήσεις ή μπερδέματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics