Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Ο πλανήτης σας, Άρης, μπαίνει σήμερα στη Παρθένο, απ’ όπου μέχρι τις 22/10 θα δραστηριοποιήσει τον εργασιακό σας τομέα, μια περίοδος με πρωτοβουλίες, ξεκινήματα, δράσεις. Επίσης ξεκινήματα σε υγεία, διατροφή, fitness. Καιρός να τακτοποιήσετε πράγματα, να καθαρίσετε, να νοικοκυρέψετε. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε το πεδίο είναι ελεύθερο για νέα πράγματα.

Ταύρος
Αρκετή κίνηση και ενδιαφέρον στα ερωτικά θα φέρει ο Άρης απ’ τη Παρθένο που μπαίνει σήμερα, και μέχρι τις 22/10 θα είναι περίοδος με ξεκινήματα. Νέα επιχειρηματικά και δημιουργικά project επίσης. Ανεβαίνει η ζωτικότητα, η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σας. Παράλληλα, ο Ερμής τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε σε ξεκινήματα.

Δίδυμοι
Μπαίνετε σε μια κουραστική περίοδο τώρα με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο, ο οποίος έως τις 22/10 αναμένεται να σας “τρέξει”, κυρίως για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Εποχή μετακομίσεων, επιδιορθώσεων κλπ. Προσοχή στις εντάσεις με τους δικούς σας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σήμερα, επαναφέρει σταδιακά θέματα επικοινωνίας.

Καρκίνος
Θα κάνει αρκετά κινητική τη ζωή σας ο Άρης απ’ τη Παρθένο από σήμερα έως τις 22/10, ένα διάστημα με πολλές μετακινήσεις, ταξιδάκια, βόλτες, και με πολλές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Νέα μαθήματα, σεμινάρια. Προσέξτε την προκλητικότητα στο λόγο και στην οδήγηση. Ο Ερμής τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε επιτρέπει τα νέα πράγματα.

Λέων
Φεύγει ο έντονος Άρης απ’ το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο, αν και τώρα θα φέρει ένα άγχος ή τρεξίματα σε θέματα οικονομικά, έως 22/10. Ένα διάστημα με άνοιγμα νέων πηγών εσόδων και με διεκδικήσεις ή ανταγωνισμούς. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία σήμερα, οπότε μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε ξεκινήματα.

Παρθένος
Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο δυναμικός Άρης, ο οποίος έως τις 22/10 θα σας κάνει αρκετά αποφασιστικούς αλλά και εριστικούς. Μια περίοδος με ξεκινήματα, αποφάσεις, δράσεις, πρωτοβουλίες. Προσοχή σε φλεγμονές, πονοκεφάλους, ατυχήματα. Παράλληλα, σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Ερμής, οπότε το πεδίο είναι ελεύθερο για καινούργια πράγματα.

Ζυγός
Το πέρασμα του Άρη απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 22/10, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Προσοχή σε απωθημένα και παρασκήνια. Δυσκολία στον ύπνο πιθανή. Σήμερα επίσης επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία, οπότε θ’ αρχίσουν να προχωρούν διάφορα σχέδια, και το πεδίο είναι ελεύθερο για να κάνετε πλάνα.

Σκορπιός
Καινούργιους φίλους και δυναμική δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, έως 22/10, αλλά προσέξτε τις συγκρούσεις στις παρέες σας και μέσα σε ομάδες. Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε θέματα επαγγελματικά και τυχόν συμφωνίες ή επαφές και συζητήσεις μπορούν να προχωρήσουν.

Τοξότης
Ξεκινά μια κουραστική περίοδος με την αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα, ο οποίος μέχρι τις 22/10 θα σας “τρέξει” για θέματα επαγγελματικά κυρίως, και για διάφορες υποχρεώσεις, όμως θα δώσει τη δυνατότητα για επαγγελματικά ξεκινήματα – πάρτε πρωτοβουλίες. Παράλληλα, ανοίγει το πεδίο για νέα πράγματα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει τώρα σε ορθή πορεία.

Αιγόκερως
Θα τονώσει τις δυνάμεις σας η είσοδος του Άρη στη Παρθένο, ενώ μέχρι τις 22/10 θα σας ωθήσει σε ανοίγματα, ταξίδια και σε ξεκινήματα σε θέματα εκπαιδευτικά. Προσέξτε όμως εντάσεις με συγγενείς και δασκάλους. Παράλληλα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία σήμερα, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες και σε νέα πράγματα.

Υδροχόος
Σε δυναμικές οικονομικές διεκδικήσεις ή επενδύσεις θα σας ωθήσει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, ο οποίος μέχρι τις 22/10 ίσως σας “τρέξει” και για διάφορες ρυθμίσεις ή για θέματα κληρονομικά κλπ. Παράλληλα, θα είναι μια ερωτική περίοδος. Ο Ερμής γυρνά σήμερα σε ορθή πορεία, οπότε σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται και μπορείτε να κάνετε νέα πράγματα.

Ιχθύες
Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο Άρης και σας βάζει σε μια δυναμική για τις σχέσεις περίοδο, έως τις 22/10, ένα διάστημα με νέους δεσμούς και συνεργασίες – ίσως παίρνετε κι εσείς πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως εγωισμούς και συγκρούσεις. Παράλληλα, η επιστροφή σήμερα του Ερμή σε ορθή πορεία, επιτρέπει πλέον τα ξεκινήματα και τις συμφωνίες.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics