Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2017

Κριός

 

Το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, είναι μια επιρροή που προσφέρει σταθερότητα κι αίσθημα ασφάλειας στα ερωτικά – καλές μέρες για ξεκίνημα σοβαρών δεσμών. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Παράλληλα, φέρνει επιτυχίες σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, εποικοδομητικά βήματα σε επιχειρηματικά και δημιουργικά project και συνεργασίες.

Ταύρος
Σταθεροποιεί τα συναισθήματά σας η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, ενώ προσφέρει καλύτερο αίσθημα ελέγχου. Μια επιρροή που σταθεροποιεί επίσης στενούς και οικογενειακούς δεσμούς. Παράλληλα, ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και οικονομικών, ενώ φαίνεται να τακτοποιείτε ζητήματα κληρονομικά, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων ή άλλα.

Δίδυμοι
Μια θετική όψη για τις σχέσεις όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, σταθεροποιεί δεσμούς και συνεργασίες, ενώ σάς φέρνει σε επαφή με αξιόπιστους και σοβαρούς ανθρώπους. Η επικοινωνία επίσης γίνεται πιο σωστή και σοβαρή, ενώ ευνοούνται συμφωνίες, συζητήσεις, συμβιβασμοί. Περισσότερη ισορροπία στις σχέσεις και στα πάρε-δώσε.

Καρκίνος
Θετική για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία φέρνει ένα αίσθημα καταξίωσης αλλά και ασφάλειας. Σταθεροποιεί θέματα οικονομικά και ευνοεί τις συμφωνίες. Ασφάλεια και συναισθηματική. Παράλληλα, οργανώνετε καλύτερα την καθημερινή και πρακτική σας ζωή. Θετική και για την υγεία.

Λέων
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο, η οποία μέχρι και αύριο σταθεροποιεί δεσμούς, προσφέρει μια ασφάλεια συναισθηματική και υλική, ενώ γίνονται εποικοδομητικά βήματα στα ερωτικά αλλά και σε θέματα επιχειρηματικά, δημιουργικά και παιδιών. Βιώνετε αναγνώριση και μεγαλύτερο αίσθημα αυτοεκτίμησης και προσωπικής επιτυχίας.

Παρθένος
Άνετο το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, με αίσθημα αισιοδοξίας κι ελευθερίας. Περισσότερο χιούμορ. Ενασχόληση κυρίως με θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, φιλοσοφίας, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Ευκαιρία για μελέτη και συγγραφή. Το βράδυ είναι πιθανό να παρουσιαστούν υποχρεώσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό και τα επικοινωνιακά προβλήματα.

Ζυγός
Εσωστρεφές και πιο ήσυχο το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, ενώ ασχολείστε κυρίως με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων ή άλλα. Ευκαιρία για ψυχανάλυση και έρευνα. Βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Το βράδυ η Σελήνη θα δώσει έμφαση σε μελέτη, συγγραφή, πνευματικότητα, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Προσέξτε εντάσεις.

Σκορπιός
Κοινωνική μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, σε πιο αρμονικό και ήρεμο κλίμα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Έμφαση και σε θέματα αισθητικής, τέχνης, μόδας. Το βράδυ θα είναι πιο εσωστρεφές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε ίντριγκες, αλλά και συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς.

Τοξότης
Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, ενώ τακτοποιείτε διάφορες εργασίες και λεπτομέρειες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Έμφαση σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Το βράδυ θα είναι κοινωνικό, με πιθανές συναντήσεις και γνωριμίες, όμως είναι εύφλεκτο το κλίμα – προσοχή σε εντάσεις κι επικοινωνιακά προβλήματα.

Αιγόκερως
Σχετικά ανέμελη η σημερινή μέρα, πιθανόν να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Το βράδυ ίσως σας βγει μια μανία καθαριότητας. Προσέξτε την κριτική όμως, αλλά και τη διατροφή σας.

Υδροχόος
Κυρίως με το σπίτι, την οικογένεια ή με θέματα ακινήτων ασχολείστε σήμερα, ενώ θα είναι λίγο πιο εσωστρεφές το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας. Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, και μια νοσταλγία για το παρελθόν. Το βράδυ ωστόσο είναι πιθανό να έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι – ανακτάτε την εξωστρέφειά σας.

Ιχθύες
Επικοινωνιακό κι ανάλαφρο το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, με ευκαιρίες για συναντήσεις και κουβεντούλα, ενώ είναι και μέρα με αρκετές μετακινήσεις, ταξιδάκια ή βόλτες. Μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Το βράδυ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, όμως το κλίμα θα είναι εύφλεκτο και χρειάζεται προσοχή σε συγκρούσεις κι επικοινωνιακά προβλήματα.

protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics