Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Η διέλευση της Σελήνης σήμερα απ’ το οικογενειακό ζώδιο του Καρκίνου, δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, σε μια μέρα που ασχολείστε περισσότερο με τους δικούς σας. Αυξάνει ο συναισθηματισμός. Το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα μαλακώνει τη ψυχολογία σας και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και φυγής.

Ταύρος
Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες, ενώ έχετε και διάφορες ιδέες. Μια μέρα επίσης με αρκετές μετακινήσεις πιθανές, ακόμα και κάποια ταξιδάκια. Μαθήματα, σεμινάρια. Προς το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει την ευκαιρία για ωραίες βόλτες και κουβεντούλα, και για όμορφες στιγμές με τις παρέες σας.

Δίδυμοι
Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, σε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Γόνιμη μέρα για τον τομέα αυτόν, δεν πάνε άσχημα τα έσοδα. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας αλλά και ηρεμίας. Απόλαυση των αισθήσεων. Προς το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει διευκολύνσεις σε θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά.

Καρκίνος
Το ζώδιό σας θα διατρέχει σήμερα η Σελήνη, γι’ αυτό θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την επιδίωξη των θέλω σας. Καλή μέρα για ξεκινήματα. Το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα που θα κορυφωθεί το βράδυ, προσφέρει ρομαντισμό και σας “ταξιδεύει”, ενώ διευκολύνει την εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας.

Λέων
Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Μπαίνετε σε πιο εσωστρεφή φάση τώρα, και πιθανόν να θέλετε να αποφύγετε φασαρίες κι επαφές. Προς το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα ανακουφίζει τη ψυχολογία σας και προσφέρει ωραίες στιγμές φυγής.

Παρθένος
Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Έμφαση και στη διαδικτυακή σας ζωή. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται προς το βράδυ, φέρνει όμορφες στιγμές με τις παρέες σας ή με το σύντροφο. Παράλληλα, είναι μια μέρα που κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ζυγός
Έμφαση στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ μπορείτε να αναδειχθείτε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Αυξημένες υποχρεώσεις, χωρίς όμως να αναμένονται προβλήματα στην τακτοποίησή τους. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται προς το βράδυ, σας βοηθά να οργανώσετε εύκολα τη ζωή σας, ενώ διευκολύνει θέματα εργασιακά.

Σκορπιός
Αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και με περισσότερο χιούμορ. Έμφαση δίνει η Σελήνη κυρίως σε σπουδές, μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία, αλλά και σε θέματα νομικά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προς το βράδυ, προσφέρει ωραίες στιγμές φυγής, ρομαντισμού, τέχνης και “ταξιδέματος”,

Τοξότης
Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά ήπια γενικά η σημερινή μέρα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, κι έτσι μπορεί να ασχοληθείτε κυρίως με δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, συντάξεις ή άλλα θέματα. Προς το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα μαλακώνει τη ψυχολογία σας και προσφέρει και ωραίες ερωτικές στιγμές.

Αιγόκερως
Κοινωνική και αρμονική αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Ειδικά προς το βράδυ με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο ή με καλούς φίλους, σε κλίμα ήπιο και ρομαντικό. Γενικά ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους σήμερα.

Υδροχόος
Παραγωγική η σημερινή μέρα, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα είναι γόνιμη και διευκολυντική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα και σε θέματα διατροφής, υγείας, fitness, όπως επίσης και στα κατοικίδια.

Ιχθύες
Άνετη και σχετικά ανέμελη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, ίσως κιόλας να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Ειδικά προς το βράδυ, με τη θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, μπορείτε να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics