Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2017

Κριός


Οι αυταπάτες θέλουν προσοχή τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη που εκτός από εσωτερικό μπέρδεμα, φέρνει και μπερδέματα ή ψέματα στον εργασιακό χώρο αλλά και σε θέματα υγείας – προσέξτε τις λάθος διαγνώσεις. Η Νέα Σελήνη ωστόσο ανοίγει έναν μήνα παραγωγικό, με έμφαση σε ζητήματα δουλειάς αλλά και υγείας, διατροφής, fitness.

Ταύρος
Μπορεί να λέγονται ψέματα στα ερωτικά αλλά και σε φιλίες αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ή με διαδικτυακές σας επαφές, αλλά και με τα παιδιά. Ωστόσο η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα αρκετά ερωτικό και δημιουργικό.

Δίδυμοι
Νοητική θολούρα και αρκετά ψέματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις σε θέματα κυρίως επαγγελματικά και σπιτιού. Παρεξηγήσεις με άτομα εξουσίας. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων.

Καρκίνος
Μην δίνετε μεγάλη βάση σε υποσχέσεις τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει και αρκετές ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες. Πιθανά ψέματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους. Μπερδέματα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών Νοητικό μπέρδεμα, σύγχυση σε συναλλαγές. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα κινητικό κι επικοινωνιακό.

Λέων
Προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μια επιρροή που φέρνει επίσης “διαρροές” χρημάτων αυτές τις μέρες. Μπορεί να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρήματα ή αποκτήματα. Σύγχυση αξιών. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε οικονομικά, αγορές, πωλήσεις, αλλά και σε θέματα αξιών κι ασφάλειας.

Παρθένος
Ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη αντίθεσης με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, μια επιρροή που φέρνει πολλά ψέματα και αυταπάτες αυτές τις μέρες – μπορεί κι εσείς να κατασκευάζετε ιστορίες. Θολούρα, σύγχυση, υπνηλία. Προσέξτε τις εξαπατήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα, αποφάσεις, δράσεις.

Ζυγός
Μπερδέματα στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητά σας προκαλεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις, τις εξαπατήσεις αλλά και τις αυταπάτες. Μπερδέματα και σε θέματα υγείας. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα κλείσετε διάφορα θέματα και κύκλους.

Σκορπιός
Λέγονται αρκετά ψέματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ή υπάρχει μια παραπλάνηση, κυρίως σε ερωτικά, φιλίες ή μέσα σε ομάδες, αλλά και σε σχέση με τα παιδιά. Ίσως κάνετε ουτοπικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη ωστόσο ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα δικτυωθείτε περισσότερο και θα ξεκινήσετε υλοποίηση πλάνων.

Τοξότης
Θέλουν προσοχή τα ψέματα και οι αυταπάτες τώρα που κορυφώνεται η παραπλανητική αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ενώ προσέξτε και μπερδέματα ή υποσχέσεις σε θέματα επαγγελματικά και ακινήτων. Νοητική θολούρα, υπνηλία, αφηρημάδα, απώλεια αντικειμένων. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με παραπάνω υποχρεώσεις και με έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη.

Αιγόκερως
Πολλά ψέματα και παραπλανητικές πληροφορίες ή ψευδείς ειδήσεις αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ πρέπει να προσέξετε μπερδέματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών αλλά και στο νου σας. Παρεξηγήσεις με συγγενείς. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε ταξίδια, σπουδές, νομικά.

Υδροχόος
Σήμερα κορυφώνεται η παραπλανητική αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, η οποία εφιστά τη προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, υποσχέσεις και “διαρροές”, όπως και σε μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές. Απογοητεύεστε με τις αξίες κάποιων. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα πιο εσωστρεφή και ψυχαναλυτικό, και με έμφαση επίσης σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, δανείων, κληρονομικών, κλπ.

Ιχθύες
Άμεσα σάς επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τη νοητική θολούρα και την αφηρημάδα του ζωδίου σας, ενώ εφιστά τη προσοχή σε αυταπάτες και σε ψέματα σε σχέσεις και συνεργασίες – κάτι δεν βλέπετε καθαρά. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα κοινωνικό, με έμφαση στο τομέα των σχέσεων και συνεργασιών.

protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics