Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Με την θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, κάνετε αυτές τις μέρες κάποιες καλές επαγγελματικές επαφές, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ενισχυτικά. Ευνοεί τις συμφωνίες. Επίσης καλές επαφές και συζητήσεις γίνονται γύρω από θέματα υγείας και διατροφής. Η όψη αυτή βοηθά ακόμα στην τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων και στην καλύτερη οργάνωση.

Ταύρος
Κάνει πιο βαθιά και ουσιαστική την επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο. Παράλληλα, βοηθά στο να γίνουν επιτυχημένες επαφές γύρω από θέματα επιχειρηματικά και νομικά. Εύνοια επίσης προσφέρει σε σπουδές και ταξίδια. Δημιουργικές ιδέες.

Δίδυμοι
Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο βελτιώνει και βαθαίνει την επικοινωνία με τους δικούς σας και με άλλους κοντινούς ανθρώπους. Παράλληλα, βοηθά σε επαφές και συμφωνίες γύρω από θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικονομικών, ρυθμίσεων. Μια επιρροή που φέρνει και αρκετές ψυχολογικές συνειδητοποιήσεις, και αποκάλυψη κρυφών θεμάτων.

Καρκίνος
Θετική για την επικοινωνία αυτές τις μέρες η όψη τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία κάνει πιο ουσιαστική και ικανοποιητική την επαφή σας με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους συγγενείς, αλλά και με συμμαθητές ή γείτονες. Συζητήσεις με άτομα επιρροής. Επιτυχημένες συμφωνίες. Βαθύτερη και πιο ισορροπημένη σκέψη.

Λέων
Ευνοεί τις οικονομικές κι εργασιακές συζητήσεις και συμφωνίες αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια επιρροή γόνιμη γι’ αυτούς τους τομείς. Παράλληλα, σάς φέρνει σε επαφή με άτομα επιρροής, αλλά και με ανθρώπους με τις ίδιες αξίες. Βοηθά επίσης σε θέματα υγείας και στην τακτοποίηση πρακτικών ζητημάτων.

Παρθένος
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει μια ευεργετική όψη με τον Πλούτωνα, που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία αυτές τις μέρες κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική, ειδικά μάλιστα στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Παράλληλα, προσφέρει δημιουργικές ιδέες. Βαθαίνει τη σκέψη Ευνοεί ξεκινήματα, όπως και συμφωνίες επιχειρηματικές.

Ζυγός
Φέρνει αρκετές συνειδητοποιήσεις αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια επιρροή που σας κάνει να καταλαβαίνετε καλύτερα πράγματα του παρελθόντος – καλύτερη επικοινωνία με το μέσα σας. Παράλληλα βοηθά στο αποτελεσματικό κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων, όπως και την εξέλιξη σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Σκορπιός
Αποζητάτε την πιο βαθιά και σοβαρή επικοινωνία με τους άλλους, και αυτές τις μέρες τη βρίσκετε, με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο. Μια επιρροή που σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους με τις ίδιες ιδεολογίες. Ευνοεί τις συμφωνίες. Σχέδιά σας προχωρούν. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς λειτουργούν ενισχυτικά.

Τοξότης
Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, φέρνει επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ενώ ευνοεί τις επαφές με άτομα εξουσίας. Ευνοεί επίσης την επικοινωνία με το κοινό. Παράλληλα, βοηθά στην τακτοποίηση υποχρεώσεων και πρακτικών θεμάτων. Επαφές με ανθρώπους με τις ίδιες αξίες και φιλοδοξίες.

Αιγόκερως
Ευεργετικό αυτές τις μέρες το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική, ενώ βρίσκετε ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία ζωής. Παράλληλα, ευνοεί ξεκινήματα, συμφωνίες και θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Καλυτέρευση στην επικοινωνία με συγγενείς και δασκάλους, αλλά και με τον εαυτό σας.

Υδροχόος
Αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις φέρνει αυτές τις μέρες το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια όψη που κάνει το νου αλλά και την επικοινωνία να πηγαίνει σε περισσότερο βάθος. Παράλληλα, η όψη αυτή βοηθά τις συμφωνίες και την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, όπως και το κλείσιμο κάποιων κύκλων ή ζητημάτων.

Ιχθύες
Επικοινωνείτε σε βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο αυτές τις μέρες με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους φίλους, με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία σάς φέρνει και σε επαφή με ανθρώπους με τις ίδιες ιδεολογίες και σκοπούς. Παράλληλα, σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες προχωρούν.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics