Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Νωρίς το πρωί με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και τρεξίματα ή άγχος στο χώρο δουλειάς ή σε θέματα νομικά, ταξιδιών, σπουδών. Βελτιώνεται το κλίμα κατόπιν, αλλά αργά το βράδυ με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου δεν λείπει ένα πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας. Καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, φιλοσοφία.

Ταύρος
Προσέξτε το πρωί κάποιες ταλαιπωρίες και ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα, αλλά και στα ερωτικά ή με τα παιδιά, λόγω του εριστικού τετραγώνου Σελήνης-Άρη. Δεν λείπουν και κάποια παρασκήνια σήμερα. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σάς βάζει σε περίσκεψη εσωτερική, αν όχι σε “βύθισμα”. Καλή μέρα για ψυχανάλυση κι έρευνα.

Δίδυμοι
Κοινωνική η σημερινή μέρα, όχι όμως χωρίς εμπόδια. Το πρωί, η εύφλεκτη σύνοδος Σελήνης-Άρη φέρνει εντάσεις στις σχέσεις, κυρίως με συνεργάτες, με το σύντροφο ή στην οικογένεια. Αποφύγετε βιασύνες. Το βράδυ η απαιτητική σύνοδος Σελήνης-Κρόνου προκαλεί δύστροπες συμπεριφορές και περιορισμούς. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εαυτό σας και τις καταστάσεις.

Καρκίνος
Παραγωγική η σημερινή μέρα, όχι όμως χωρίς τρεξίματα. Το πρωί ειδικά με την αγχώδη όψη Σελήνης-Άρη, το κλίμα είναι εύφλεκτο, τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όσο και στο χώρο δουλειάς – φανείτε υπομονετικοί. Επίσης σήμερα χρειάζεται περισσότερη προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας, οπότε αποφύγετε ατασθαλίες. Κριτικές το βράδυ.

Λέων
Ένα άγχος το πρωί για θέματα οικονομικά ή για αγορές ή πωλήσεις δεν λείπει, με την έντονη όψη Σελήνης-Άρη, ενώ εφιστά τη προσοχή και σε εντάσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Λίγο πιο ανέμελο το κλίμα κατόπιν, ίσως έχετε ελεύθερο χρόνο. Το βράδυ είναι πιθανό να παρουσιαστούν εμπόδια στη διασκέδαση και στα αισθηματικά.

Παρθένος
Ενεργοποιείται το πρωί ο πολεμικός Άρης στο ζώδιό σας, οπότε προσέξτε τις εντάσεις, τους ανταγωνισμούς, αλλά και το άγχος ή τις βιασύνες. Πιο ήρεμο κατόπιν το κλίμα. Το βράδυ θα είναι απαιτητικό, με τη δύσκολη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να πιέζει την ψυχολογία σας, ενώ μπορεί να προκύπτουν υποχρεώσεις και δυσκολίες στο σπίτι.

Ζυγός
Κινητική κι επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, η οποία ξεκινά έντονα, με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη το πρωί να φέρνει διάφορα τρεξίματα ή ταλαιπωρίες κι ανταγωνισμούς. Μέρα με διάφορες επαφές, συζητήσεις, ιδέες. Μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση. Το βράδυ με την απαιτητική σύνοδο Σελήνης-Κρόνου προσέξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και κάποια σκληρά λόγια.

Σκορπιός
Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει σε έναν μήνα πιο εσωστρεφή, και με τάσεις απομόνωσης και φυγής, ενώ κάνετε διάφορους απολογισμούς. Εποχή που κλείνετε κύκλους. Ο Ήλιος ρίχνει φως σε πιο υποσυνείδητα θέματα. Ο ύπνος και τα όνειρα γίνονται πιο ζωντανά. Καλή εποχή για τέχνη και διαλογισμό.

Τοξότης
Δραστήρια η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας κάνει να εστιάζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Το πρωί προσέξτε βιασύνες, εντάσεις, εγωισμούς, ανταγωνισμούς. Το βράδυ, η Σελήνη συναντά τον αυστηρό Κρόνο και θέτει κάποιους περιορισμούς ή σας γειώνει στην πραγματικότητα. Πιέζει βέβαια τη ψυχολογία σας.

Αιγόκερως
Δεν είναι και πολύ εύκολη μέρα για την ψυχολογία σας, πιθανόν και για πρακτικά θέματα. Το πρωί, η σύνοδος Σελήνης-Άρη προκαλεί άγχος και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα. Προσέξτε κάποια παρασκήνια. Λίγο πιο ήπια η υπόλοιπη μέρα, αλλά το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου εφιστά τη προσοχή σε ενοχές. Κλείνετε ορισμένα θέματα ή κύκλους σήμερα.

126/09/2017
Υδροχόος
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια τρεξίματα ή με ανταγωνισμούς γύρω από θέματα οικονομικά, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις ιδεολογικές συγκρούσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να φέρει ορισμένες δύστροπες συμπεριφορές, κυρίως σε φιλικές σχέσεις.

Ιχθύες
Μια μέρα κάπως απαιτητική, ενώ το πρωί με την αγχωτική όψη Σελήνης-Άρη μπορεί να έχετε κάποια τρεξίματα για επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις – προσοχή και σε συγκρούσεις, βιασύνες, ανταγωνισμούς. Οργανωθείτε καλύτερα. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου ίσως βγάλει ορισμένα συναισθήματα έλλειψης ή ανεπάρκειας, ενώ δεν λείπουν κάποιες σκληρές συμπεριφορές.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics