Breaking News
06 Ιανουαρίου 2020

Πώς θα είναι η πρώτη ημέρα της εβδομάδας που ξεκινά για κάθε ζώδιο;

 

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Οργανώστε το πλάνο που θα κινηθείτε τις επόμενες μέρες. Ευνοούνται οι αλλαγές σήμερα. Κοινωνικές συναναστροφές θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας καλεί να σκεφτείτε θετικά, γιατί η μέρα είναι αρκετά εκκριτική σήμερα. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις παρεξηγήσεων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πλανητικά σήμερα καθησυχάζουν την διάθεσή σας. Βρείτε ένα ήρεμο περιβάλλον σήμερα, ώστε να κλέψετε χρόνο να σκεφτείτε. Η κρίση σας λειτουργεί σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και πολλά πράγματα ακόμη σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Με τον λόγο σήμερα θα μπορέσετε να πείσετε και πολλοί θα αποφασίσουν να βασιστούν πάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ηρεμία και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι σήμερα, αφού δεν έχουν την δική σας αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί ένταση, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ, η μέρα θα γίνει αρκετά απατηλή, με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πλανητικές όψεις θα επιφέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο, όμως, να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επίδραση του σημερινού πλανητικού συνδυασμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη, όμως, το τοπίο ξαφνικά αρχίζει και γίνεται τόσο ερωτικό, που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σύστημα σας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περάσατε οικονομικές δυσκολίες και νιώθετε αδικημένοι. Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπώρησαν αρκετά. Τα αισθηματικά σας λίγο μπερδεμένα έως και τα μέσα Ιανουαρίου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική, τόσο στον αισθηματικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics