Breaking News
10 Απριλίου 2022

Διπλό με ανατροπή και παίκτη λιγότερο

 

Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Εργοτέλης στο Βουζουνεράκειο επικρατώντας του ΟΦ Ιεράπετρας με 2-1 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και αγωνίσθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο.
/Bella Pizza
Ο ΟΦΙ προηγήθηκε, αλλά εν τέλει δεν μπόρεσε να αποκομίσει κάτι θετικό από παιχνίδι παρότι είχε από το 40ό λεπτό αριθμητική υπεροχή.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο Βουζουνεράκειο:
2′ Ο Ντέλτερ επιχείρησε σέντρα από αριστερά με το δεξί, έδιωξε δύσκολα ο Τσέλιος με τις γροθιές του.

4′ Ο Λεμονής τροφοδότησε τον Μούλερ που βγήκε από δεξιά κι έκανε παράλληλη σέντρα, έπεσε και μπλόκαρε ο Τσέλιος.

8′ Ο Μπενίτεζ εκτέλεσε φάουλ με πάσα, ο Μεσσιδόρο πάτησε περιοχή, αλλά ήταν άστοχος.

11′ Σουτ του Μούλερ από πλαγιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

18′ ΠΕΝΑΛΤΙ. Μαρκάρισμα του Σαρρή στον Μεσσιδόρο εντός περιοχής, με τον Στάμο να δείχνει την άσπρη βούλα και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντον αγια την απόφασή του.

19′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο παίκτης που το κέρδισε το εκτέλεσε (Μεσσιδόρο) ανοίγοντας το σκορ. Ο Τσέλιος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

29′ Ο Κοκκίνης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κωστανάσιος έπιασε την κεφαλιά στο δεύετρο δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανουσάκη.

32′ Ο Σερβιλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Μανουσάκη σε μία πολύ δύσκολη επέμβαση με τα ακροδάχτυλα παραχωρώντας κόρνερ.

38′ ΓΚΟΛ 1-1. Ο Άππι με κοντινό πλασέ πάνω στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Κατσούρι από αριστερά, ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

40′ ΑΠΟΒΟΛΗ. Μετά το γκολ της ισοφάρισης δημιουργήθηκε ένταση, με τον να αποβάλει τον Κοκκίνη (με απευθείας κόκκινη κάρτα), ενώ αποβλήθηκαν και δύο αξιωματούχοι (ένας από κάθε ομάδα) από τον πάγκο.

Grogoris
57′ Ο Μεσσιδόρο επιχείρησε σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε αρχικά από Βουό και Μούλερ (έπιασαν αέρα και οι δύο), με την 3η προσπάθεια σούταρε ο Βουό από το ύψος του πέναλτι και ο Τζελέπης έβγαλε με εντυπωσιακή επέμβαση.

60′ Γέμισμα του Σερβιλάκη από στατική φάση, ο Κόλα πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Μανουσάκη και τον Πατρινό να μην προλαβαίνει να πλασάρει.

67′ Η απευθείας φάουλ του Βουτσά από το ύψος της μεγάλης περιοχής ήταν άστοχη.

69′ Ο Μεσσιδόρο πάσαρε στον Μούλερ, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής αφύλαχτος, αλλά ήταν άστοχος.

71′ Ο Καλλιτσουνάκης βρήκε από αριστερά τον Ντέλτερ, ο οποίος σέντραρε παράλληλα, με τον Βουό να πλασάρει από τη μικρή περιοχή και τον Σαρρή να παραχωρεί με εντυπωσιακό τάκλιν κόρνερ.

79′ Ο Μεσσιδόρο βρήκε με κάθετη πάσα τον Ντέτλερ από αριστέρα, αυτός πάτησε περιοχή και πλάσαρε, με τον Τζελέπη να αποκρούει με τα πόδια ενστικτωδώς.

81′ ΓΚΟΛ 1-2. Ο Σερβιλάκης εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαρρής με καρφωτή κεφαλιά από δύσκολη θέση έδωσε προβάδισμα στον Εργοτέλη.

89′ Ο Κατάλντι έβγαλε σέντρα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Βουό ήταν άστοχη.

90+2′ Άστοχη η απευθείας εκτέλεση φάουλ Μπενίτεζ.

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)
Βοηθοί: Γουρνιάς (Αν. Αττικής) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
4ος διαιτητής: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέλτερ, Κατάλντι, Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης, Λεμονής, Μούλερ (87′ Κοντόες), Μεσσιδόρο, Βουό.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος (46′ λ.τρ. Τζελέπης), Σαρρής, Κόλα, Νεράλ (74′ Κουτάντος), Σερβιλάκης, Κατσούρι (66′ Ντουμάνης), Άππι (61′ Πέιος), Βουτσάς, Κωστανάσιος, Κοκκίνης, Πατρινός (74′ Αλεξάκης).
Διαβάστε επίσης

Η παρουσία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις εκδηλώσεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού στην Πάτρα

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 10/04/2022 [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics