Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη; Ποιοι θα τα βρουν σκούρα;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκρηκτική, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Ταύρος
Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Προσπαθήστε να περάσετε με ήπιους τρόπους τις απόψεις σας, ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας μπερδεύονται πολύ και χρειάζεται ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα, ώστε να ξέρει ο καθένας που βρίσκεται. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν επίσης κάποιες καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν.

Καρκίνος
Δυσκολία με τα οικονομικά σας, τα χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Λέων
Η υπερβολική βιασύνη θα σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας.

Παρθένος
Τα άστρα θα φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στον χώρο εργασίας σας. Μη συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ζυγός
Διοργανώστε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξτε τη διάθεσή σας. Αποβάλλετε το άγχος και την ένταση της εργασιακής σας μέρας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση σας.

Σκορπιός
Σε ό,τι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Τοξότης
Το πλανητικό σύστημα θα φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς τα άστρα σας γεμίζουν με περίεργα συναισθήματα και ρομαντισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αιγόκερως
Ο εκνευρισμός σας είναι προφανής και η εσωτερική σας αναστάτωση θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος
Υπόγειες διεργασίες, μυστικά και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Αποστασιοποιηθείτε από σχέσεις και επαφές που δεν έχουν τίποτε να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας.

Ιχθείς
Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Με αυτοπεποίθηση θα ξεπεράσετε και αυτή την ταλαιπωρία.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε Επίσης

Με νίκες… αποχαιρέτησαν το 2021 Ολυμπιακός και Εσπερίδες

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 29/12/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics