Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2021

Η νέα έκρηξη της πανδημίας covid-19 και η βαριά επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα αναβάλλει ή σταματά καθημερινά αθλητικές εκδηλώσεις και η επιτραπέζια

αντισφαίριση δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Σε ανακοίνωσή της το μεσημέρι, με τον τίτλο «Οδηγίες διαχείρισης καραντίνας-Διακοπή προπονητικού καμπ Λουτρακίου», η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε γνωστό ότι για λόγους προστασίας των συμμετεχόντων αποφάσισε την άμεση διακοπή της συγκέντρωσης προετοιμασίας νεαρών επίλεκτων αθλητών στην πόλη του νομού Κορινθίας. Θυμίζουμε ότι το καμπ άρχισε την Κυριακή 26 του μήνα με τη συμμετοχή περίπου 40 αθλητών και προπονητών. Θα ολοκληρωνόταν αύριο Πέμπτη και διακόπηκε χτες το βράδυ. Η ομοσπονδία παραθέτει και τις τελευταίες οδηγίες των ειδικών για την απομόνωση και την καραντίνα για την περίπτωση, που χρειαστεί διαχείριση πιθανού κρούσματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

«Η υγειονομική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα της ταχύτατης διασποράς της λοίμωξης Covid, για λόγους προστασίας των συμμετεχόντων, αποφάσισε την άμεση διακοπή του Προπονητικού Καμπ στο Λουτράκι.

Σημαντικό: Σάς παραθέτουμε οδηγίες ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ –ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, για να γνωρίζετε πως πρέπει να διαχειριστείτε πιθανό κρούσμα:

Γενικός πληθυσμός

1. Άτομα με λοίμωξη από Sars-Cov-2 – Απομόνωση:

• Παραμονή σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.

• Εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο -προεξάρχοντος του πυρετού- ελαττώνονται, διακοπή απομόνωσης. Εάν ο πυρετός συνεχίζει χωρίς άλλα συμπτώματα, παράταση της απομόνωσης εντός οικίας.

• Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.

2. Άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – Καραντίνα:

• Παραμονή στο σπίτι για πέντε (5) ημέρες και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα. .

• Την 5η ημέρα διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test).

• Μετά την 5η ημέρα, χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.

• Για πληθυσμιακές ομάδες των οποίων η εργασία συνδέεται άρρηκτα με την λειτουργία του κράτους και τις υποδομές ζωτικής σημασίας, τα μέλη την Επιτροπής θα εξετάσουν τυχόν διαφοροποιημένες οδηγίες κατόπιν εισηγήσεων και των αρμόδιων Υπουργείων.

Αναφορικά με την χρήση μάσκας τα μέλη της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες εφιστούν την προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή αυτής».
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics