Breaking News
03 Ιανουαρίου 2022

Άμεσα με την έλευση του νέου χρόνου έχουμε δράση στη διοργάνωση του Τοπικού Κυπέλλου 2021-2022, εφόσον βέβαια δεν προκύψουν ανυπέρβλητα εμπόδια με τη νέα έξαρση της πανδημίας covid-19.

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα είχε γίνει η κλήρωση για τον 1ο γύρο του θεσμού, που επανήλθε φέτος στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ακολούθως ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες για τους αγώνες σε όλες τις φάσεις του Τοπικού Κυπέλλου. Η αρχή στις μονές νοκ άουτ αναμετρήσεις γίνεται με την Αττική και τους άνδρες διότι εκεί υπάρχουν οι πιο πολλές συμμετοχές. Τα ματς, που προέκυψαν για τους «64», πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή Κυριακή 9 Ιανουαρίου και μετά από συνεννόηση των ομάδων. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση περιλαμβάνει τις περιοχές της Αττικής, της Βόρειας Ελλάδας, της Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου και της Λοιπής/Νησιωτικής Χώρας. Σε όλες αγωνίζονται ομάδες ανδρών και μόνο το Κύπελλο της Αττικής θα έχει και γυναίκες. Η ομοσπονδία έχει κάνει γνωστό και τον αριθμό των προκρίσεων για το Κύπελλο Ελλάδας από κάθε περιοχή.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στις επόμενες φάσεις είναι: Ο γύρος των «32», που αφορά επίσης μόνο την Αττική ανδρών θα γίνει από τις 10 έως 31 Ιανουαρίου. Ο γύρος των «16» από τη 1 έως τις 20 Φεβρουαρίου και τα προημιτελικά (όπου θ’ αγωνιστούν και οι γυναίκες) στο διάστημα από 21 Φεβρουαρίου έως 13 Μαρτίου. Τα φάιναλ φορ για την ανάδειξη των Τοπικών Κυπελλούχων έχουν οριστεί για τις 19-20 Μαρτίου 2022.

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει προγραμματιστεί για τις 14 και 15 Μαΐου 2022 και θα έχει από οκτώ συμμετοχές σε άνδρες και γυναίκες. Ως εκ τούτου στις γυναίκες θα προκριθούν στο Εθνικό Κύπελλο και οι οκτώ ομάδες, που βρίσκονται στο ταμπλό του Κυπέλλου Αττικής. Για τους άνδρες οι προκρίσεις κατανέμονται ως εξής:

Από την Αττική: 28 συμμετοχές - 4 προκρίσεις

Από τη Β. Ελλάδα: 11 συμμετοχές - 2 προκρίσεις

Από τη Δ. Ελλάδα/Πελοπόννησο: 10 συμμετοχές - 1 πρόκριση

Από τη Χίο: 5 συμμετοχές - 1 πρόκριση

Όσοι θέλουν να θυμηθούν τις κληρώσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα των αγωνιστικών εκδηλώσεων http://app.ttscore.io/customer/24

 * Η φωτό από τους πρόσφατους αγώνες στη Χίο για τα Περιφερειακά πρωταθλήματα
Διαβάστε Επίσης

Όλα τα ζώδια 03/01

 

 

 

Στίβος: Η Αριάδνη Αδαμοπούλου ετοιμάζεται στην Ελλάδα για τον κλειστό στις ΗΠΑ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics