Breaking News
07 Ιανουαρίου 2022

Τόλης Λελεκίδης

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή σεζόν. Ο πρώτος στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.


Ο Μίλτος Τεντόγλου θα κυνηγήσει στο Βελιγράδι το πρώτο μετάλλιο σε Παγκόσμιο κλειστού. Έχει δύο χρυσά σε Ευρωπαϊκά κλειστού.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή σεζόν. Ο πρώτος στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Για να φθάσει στον στόχο του θα κάνει μια σειρά αγώνων, που περιλαμβάνει και συμμετοχή σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Η επιδημιολογική κατάσταση όμως, δεν τον αφήνει με τον προπονητή του να οριστικοποιήσουν τους αγώνες. Όπως είπε ο ίδιος ο Γιώργος Πομάσκι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Με προβληματίζει η κατάσταση με τον covid-19. Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στον προγραμματισμό των αγώνων. Θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του τον Φεβρουάριο και ο στόχος είναι να κάνει τρεις αγώνες στο εξωτερικό κι έναν στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από την πανδημία», δήλωσε ο Γιώργος Πομάσκι.

Ο ολυμπιονίκης του μήκους στο Τόκιο επέστρεψε από τα Γρεβενά και συνεχίζει τις προπονήσεις του στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στο Βελιγράδι θέλει τη διάκριση. Θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Αλλά το τρίτο στον κλειστό, αφού έχει ήδη δύο χρυσά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2019 στη Γλασκώβη και το 2021 στο Τόρουν.

«Σημασία έχει να κρατάς τον αθλητή υγιή ακόμη κι αν πρέπει να θυσιάσεις κομμάτι από την προπόνηση του. Αυτό κάναμε πέρυσι, αυτό κάνουμε σε μικρότερο βαθμό και φέτος», είπε ο τομεάρχης αλμάτων και προπονητής του Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι.

Να θυμίσουμε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού. Πήγαινε πιο συντηρητικά, αλλά κατάφερε στο Τόκιο να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Βελιγράδι βλέπει η Σπυριδούλα Καρύδη
Την προετοιμασία της για τους αγώνες του κλειστού συνεχίζει και η πρωταθλήτρια του τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη. Η νεαρή θα διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα για το Βελιγράδι. «Θα κάνει σίγουρα αγώνες στην Ελλάδα και ανάλογα με την κατάσταση στην Ευρώπη, θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και με μίτινγκ στο εξωτερικό», είπε ο Γιώργος Πομάσκι.

Ερωτηματικό η Βούλα Παπαχρήστου
Ο Γιώργος Πομάσκι αναφέρθηκε και στην πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, η οποία μετά τους Ολυμπιακούς δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της. «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες είπαμε να πάρει το χρόνο της, να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα κάνει. Από τότε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, ώστε να με ενημερώσει για τις προθέσεις της».

Δείτε τον τελικό στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 στο Τόρουν και τη νίκη του Μίλτου Τεντόγλου.
sportime.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 07/01/2022[vid]

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics