Breaking News
07 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα; Ποιους ευνοούν οι πλανήτες;

 

Κριός
Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική με λίγη διαίσθηση μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο 20ήμερο.

Ταύρος
Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα και καλές σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα. Κάντε υπομονή και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας σήμερα.

Δίδυμοι
Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Καρκίνος
Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ταραχή κουράζει το σύντροφο σας.

Λέων
Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Παρθένος
Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Ζυγός
Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ό,τι έχει σχέση με τα χρήματα και τις τοποθετήσεις σας. Η διαίσθησή σας θα σας προειδοποιήσει από πού πρέπει να φυλάγεστε.

Τοξότης
Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε ενέργειες μυστικές που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η μέρα είναι, επικίνδυνη για όσους από εσάς είστε νευρικοί και ανεξέλεγκτοι.

Αιγόκερως
Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Υδροχόος
Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Ιχθείς
Έχετε πολύ καλές ιδέες και οι δραστηριότητες σας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Οι καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα δεν ευνοούνται.

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε Επίσης

Στίβος: Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο στο Βελιγράδι

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 07/01/2022[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics