Breaking News
14 Ιανουαρίου 2023


Η επιτροπή αντιντόπινγκ της Ρωσίας (RUSADA) αποφάσισε ότι η Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ Καμίλα Βαλίεβα δεν διέπραξε παράβαση ντόπινγκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Αγώνες του Πεκίνου πέρυσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα (13/1) Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA).   Η WADA ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η RUSADA διαπίστωσε ότι, παρόλο που η Βαλίεβα διέπραξε παραβίαση των κανονισμών κατά του ντόπινγκ, δεν είχε «καμία υπαιτιότητα ή αμέλεια» γι' αυτό. 

Ως εκ τούτου, δεν επέβαλε καμία κύρωση εκτός από τον αποκλεισμό των αποτελεσμάτων της κατά την ημερομηνία συλλογής δειγμάτων, στις 25 Δεκεμβρίου 2021, πριν -η τότε 15χρονη- αγωνιστεί στους Χειμερινούς  Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.


 Η WADA είχε ζητήσει τετραετή αποκλεισμό και ανακοίνωσε ότι «ανησυχεί» από το πόρισμα και δεν θα διστάσει να ασκήσει το δικαίωμά της προσφυγής στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).


 Η Βαλίεβα βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία τριμεταζιδίνη στα εθνικά πρωταθλήματα της Ρωσίας τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά το αποτέλεσμα έγινε γνωστό μόλις στις 8 Φεβρουαρίου, μια ημέρα αφότου βοήθησε την ομάδα της να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
 Α. Βαζογιάννης

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 14/01/2023 [vid]

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο Γυναικών -|ο ΟΦΗ και η ΡΕΑ θα αγωνιστούν την Κυριακή (15/01)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics